SPOROČILO 18.11.2012

Sporočilo Božje Matere dne 18.11.2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes, da bi blagoslovila  vaše družine in jim dala  svojo ljubezen Matere. Moji dragi otroci, že dolgo časa se manifestiram v Amazoniji. Bog me je poslal med vas, da vam pomagam se spreobrniti in  živeti v  ljubezni in miru. Naj Bog pomaga vašim bratom, ki so v temi zaradi mnogih grehov in vi jim prinašajte moja Materinska sporočila.

Moji otroci, vse, kar naredite za nebeško kraljestvo, ne bo moj Sin Jezus nikoli pozabil. Sprejemajte z ljubeznijo moje Materinske besede v vaša srca in Bog vas bo vedno blagoslavljal.

Molite, molite veliko, da bi lahko slišali moj klic in živeli to kar sem vam povedala. Molite vsak dan rožni venec v vaših družinah. Bog vas ljubi in me pošilja, da vam povem, da je na vaši strani, da vas blagoslavlja in vedno ščiti.

Sprejemam vas v Moje Brezmadežno Srce in vas nocoj prinašam mojemu Božjemu Sinu Jezusu. Hvala za vašo prisotnost tukaj nocoj in vztrajajte na tej poti svetosti, po kateri vas vodim. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja