SPOROČILO 17.12.2012

Sporočilo Matere Božje  17/12/2012

Moji otroci!

Vi živite v svetu, ki si je izbral, da ne bo več združen z Bogom. Mnogi se ne zanimajo več za Nebeške stvari, temveč živijo posvetno in za kraljestvo teme. Opustite napačne stvari! Ne pustite, da satan uničiti vse dobro, kar je v vas. To je čas milosti, nebo prihaja na zemljo in kliče človeštvo, da spremeni življenje. Prikazala sem se na mnogih krajih po svetu, da  povabim ljudi k spreobrnjenju. Kdo hoče v resnici slišati krik mojih sporočil in moje prošnje? Kdo želi hoditi po poti, ki vodi v nebesa? Pot, ki vam jo kažem zahteva žrtvovanje in velike odpovedi, je pot, kjer tisti, ki želijo služiti Gospodu, ne morejo razmišljati o sebi, temveč za dobro bližnjega,  da mu pomagajo in mu služijo.

To je pot dajanja in služenja, ne pa tudi pot, kjer želite, da bi bili postreženi z dobrim in boljšim. To je pot svetosti, ki vam pomaga premagati nečimrnost in prevare sveta. Vse, kar ponuja Satan je iluzija in prevara, moji otroci, vedno se tega spomnite. Njegove prevare in iluzije vodijo v večno smrt. Tisti, ki se pustijo zapeljati, ne bodo nikoli videli Usmiljenega obličja Boga, kajti sovražnik deluje v teh časih z veliko besa in hudobijo do Božjih otrok. Ne dajte se! Ne bodite zaslepljeni s hudičem! Borite se z vso močjo proti kraljestvu teme in proti vsemu zlu. Sprejmite moja sporočila v svoja srca in moj Sin Jezus vam bo dal moč in milost Svetega Duha. Moj Sin vam bo dal piti žive vode, ki uniči vse pomanjkljivosti vaših duš in vam bo dal jesti Kruh življenja, ki poteši duhovno lakoto, ki vas želi premagati in pahniti v greh.

Ljubim vas in vam govorim s srcem polnim blagoslovov in Božjih milosti: Rada vas imam, kajti ljubezen se ne boji prihodnosti in videli boste sijočo Slavo Gospoda, ko bo odkril svoje Usmiljeno obličje svetu. V ljubezni ni strahu, niti večne smrti,  temveč mir in upanje v mnogih srcih.

V ljubezni je moj Božji Sin premagal smrt in greh. V ljubezni boste našli pravi smisel vašega življenja in Božje volje. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja