SPOROČILO 16.3.2013 IN 17.03.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.03.2013

Mir,  moji dragi otroci!

Prihajam iz Nebes in  vam povem, da svet in Cerkev potrebujejo mnoge molitve. Bog vas po meni, vaši Brezmadežni Materi, kliče k spreobrnjenju in spremembi življenja .

Molite za Cerkev. Mnogo bo napadena in mnogi Gospodu posvečeni bodo morali nositi težak križ.

Tisti, ki je bil izbran za vodenje Cerkve mojega Sina Jezusa bo potreboval mnogo vaših molitev, da bi nosil do konca z močjo, vero in odstopom poslanstva, ki ga je prejel od Boga.

Kar sem razodela v Fatimi po mojih treh malih pastirčkih: Luciji, Frančišku in Jacinti in kar sem razodela v skrivnostih glede Cerkve postaja konkretno in se izpolnjuje.

Molite, veliko molite, ker po tistih, ki poslušajo moja sporočila in jih živeli v milosti bo Bog svetil in razsvetljeval njihove poti. Sem z vami in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO BOŽJE MATERE 16.3. 2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, danes vas prosim, molite, molite, molite!

Če imate radi vašo Nebeško Mater, bodite poslušni mojemu materinskemu klicu, ki vas vabi k spreobrnjenju, molitvi in miru. Odprite vaša srca in se spreobrnite k Bogu. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je molila Oče naš in Slava Očetu, za nas, da bi bili poslušni nebeškemu klicu, da bi prejeli moč in očistili naša srca vseh grehov, da bi živeli v Božji milosti. Sveta Mati je bila danes žalostna. Njen žalosten  materinski pogled je povzročil veliko bolečino globoko v  mojem srcu in  bo vedno ostal v mojem spominu.  Materinski pogled Device je bil  poln usmiljenja, kljub temu, da je bil žalosten.

Videnje je trajalo preko 20 minut. Edson prosi za veliko molitve v teh dneh, da se   izpolni  Marijin načrt v Itapirangi.

2 thoughts on “SPOROČILO 16.3.2013 IN 17.03.2013”

  1. Bog pomagaj, ne več pisati besede “spolni Marijin plan”. To je arhaična oblika besede ki ni več v slovarju, pa še ta nesrečna asociacija na spolnost, s katero ima Cerkev že do sedaj več kot dovolj problemov.
    Pravilno slovensko je “da se IZPOLNI Marijin načrt..”.

    Se opravičujem za “teženje”. Vse za to, da se stvari izboljšajo 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja