SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.6.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, vem da tvoj vsakodnevno življenje ni enostavno, zaradi bolezni, ki te prizadenejo. Vsako dejanje, vsak dih ponujen Gospodu z namenom za zadoščevanja za grehe sveta, postane dragocen in močan, uniči in ustavi vse zlo, ki se vse bolj in bolj razširja, kot epidemija brez konca.

Grehov sveta je toliko a veliko večja je ljubezen Boga, ki goreče želi spreobrnjenje in rešitev grešnih duš, ki so se pustile preslepiti Satanu. V teh časih, ko so duše zaslepljene, od malih* do velikih, so mnogi ranjeni zaradi greha. Satan je pridobil veliko prostora in se je infiltriral v mnoge družine, da jih uniči. Koliko očetov in mater je slepih, ki ne vidijo in slišijo ničesar. Koliko očetov in mater so lutke svojih otrok in ne vedo več, kako bi bili vzgojitelji njihovih duš v veri, znotraj svojih lastnih domov. Moli, veliko moli za družine, ker one so razlog moje velike  zaskrbljenosti Matere.

Mnogi so postali žrtev prostitucije in greha, kjer jim zlo vlada. Uči družine moliti Rožni venec, da bo Satan iz njih izgnan in se ne vrne več. Moli, žrtvuj se za spreobrnjenje grešnikov in vedno boš imel ti in tvoja družina Gospodov blagoslov in moj Materinski blagoslov.

Blagoslavljam te!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja