SPOROČILO 02.10.2009 NA PRAZNIK SVETE TEREZIJE DETETA JEZUSA

SPOROČILO  02.10.2009 NA PRAZNIK SVETE TEREZIJE DETETA JEZUSA

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Jezusova Mati in vaša Mati, ki vas toliko ljubi.

Molite, molite, molite in verujte vedno bolj v ljubezen in Božjo moč v vaših življenjih in vse v svetu se bo spremenilo na bolje.

Moji otroci, imeti morate vero in zaupati. Kadar vi verujete se mnoge žalostne stvari spremenijo v svetu, tudi najbolj zakrknjena srca vaših bratov.

Moji otroci, Bog hoče in more realizirati čudeže v vaših življenjih. Nikoli ne dvomite v Božjo pomoč in usmiljenje. Bodite otroci, ki pričujejo njegovo sveto prisotnost vsem drugim, ki se nahajajo v teminah.

Bog je z vami in vas v tej noči blagoslavlja. Vrnite se na svoje domove z Božjimi milostmi in blagoslovi:V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati, Don Andrea me je prosil naj vas vprašam, zakaj je bil 13. oktober bil izbran za posvetitev Evharistiji? 

Ker je tega dne bil v Fatimi realiziran velik čudež sonca, dan za vse ljudi: veliko znamenje, ki ga je Bog podelil, ki predstavlja Evharistijo, mojega Božjega Sina, Sonce pravičnosti in miru in Njegovo prihodnjo zmago v svetu po posredovanju naših treh Svetih Src: mojega Sina, mojega in Svetega Jožefa. Zaradi tega se je v soncu prikazala Sveta Družina, da blagoslovi svet in družine, znamenje zmagoslavja in zmage Cerkve nad vsem zlom.

Danes je Naša Gospa molila za nevernike in tiste, ki ne zaupajo v Boga in njegovo Cerkev. Med molitvijo je izraz Naše Gospe postal žalosten, ko je molila za te otroke. Bila je zaskrbljena nad usodo teh, ki se zares nočejo odločiti za Boga in za spreobrnjenje. Za mnoge bo lahko prepozno če ne bodo molili. Pomagajmo Naši Gospe moliti za te duše, ki povzročijo toliko trpljenja Njenemu Brezmadežnemu Srcu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja