Sporočila za meditacijo

Seja verdadeiro e fiel a Deus e à obra de Nossa Senhora

KRALJICA MIRU IN ROŽNEGA VENCA (Itapiranga)Brazilija

ZA MEDITACIJO

Sporočilo z dne 20.01.2008

Tisti, ki dvomijo v moja sporočila, niso ponižni pred Bogom in ne pred menoj, vašo Nebeško Materjo. Nisem prišla, da bi bila zaslišana temveč, da bi bila poslušana. Dvomljivci bodo vedno dvomljivci. Ti ne prosijo za milost ponižnosti, kajti kdor dvomi je skeptičen in poln napuha. Molite za vse te ljudi, da se spreobrnejo. Žrtve in  ljubezen tistih, ki verujejo in so ponižni, spreobrnejo grešnike in tiste, ki so otrdeli svoja srca kot kamen. Vse  blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega duha.

ZA MEDITACIJO

Sporočilo naše Gospe z dne 25.12 1996

Duhovniki, moji ljubljeni otroci, molite, molite veliko. Biti morate vzor za vse verujoče. Ljubiti morate vašo Cerkev z duhom ljubezni, z duhom predanosti, s sinovskim duhom.

Živite bolj sveto življenje. Ne dovolite nikoli, da bi se v vaša srca naselile  posvetne ideje in  stvari sveta. Vaša srca si ne smejo prizadevati nič drugega razen za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Jezus naj bo edini cilj vašega življenja..Pazite, da v vsem živite življenje svetosti. Vi ste luč, ki jo je Bog dal temu grešnemu svetu. Ljudje morajo videti v vaših obrazih mojega Sina Jezusa. Moji grešni otroci potrebujejo Božje usmiljenje, zato jih morate naučiti kako se približati mojemu Sinu Jezusu, da bi jim On lahko dal svoje odpuščanje in svojo ljubezen.

Molite otroci za mir. Mir je glavna tema mojih svetih sporočil. Jaz sem Kraljica Miru. Prišla sem na zemljo, da vas povabim, da se vrnete h Gospodu po poti spreobrnjenja. Mir, mir, mir!

ZA MEDITACIJO

Sporočilo naše Gospe z dne 26.8.2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati se veselim vaše prisotnosti tu v tej noči in vas vabim, da molite za vaše družine, za spreobrnjenje sveta in za mir.

Moji otroci, brez molitve ne morete razumeti Božje volje v vašem življenju. Molite, molite vedno več, da vas Sveti Duh blagoslovi in razsvetli, kakšne odločitve morate sprejeti.

Ne zaprite vaših src Gospodu s tem, da ste neposlušni mojim Materinskim besedam. Sprejmite z ljubeznijo moja sporočila, saj preko njih vas želim voditi v nebesa, v Srce mojega Božjega Sina Jezusa.

Jaz vas ljubim in sem vam vedno ob strani, vas tolažim z mojo Materinsko ljubeznijo.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, in Sina in Svetega Duha. Amen

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja