SPOROČILA SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER od 26.03.2021 do 28.03.2021

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 26.03.2021

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, vstopi v Jezusovo Srce in dovoli, da te objame z njegovo Božjo ljubeznijo. Ta ljubezen je sveta in mogočna in želi objeti vse ljudi, da bi mogli vsi razumeti, da vse kar je storil je bilo iz ljubezni za odrešenje duš. Prenesi njegovo Božjo ljubezen drugim in prejel boš veliko več, ker njegova ljubezen je neskončna. Ljubim te, moj sin in te blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 27.03.2021

In moj, dovoli, da te vodim po poti svetosti, ki vodi k Bogu. Ta pot zahteva veliko molitve, žrtev, poslušnosti in zvestobo, s pogledom usmerjenim v izpolnjevanje Božje volje. Bog te ljubi, ljubi tudi človeštvo, ki ga mnogokrat strašno žali s strašnimi grehi. V teh časih mnogi ne ljubijo več resnice zato, da živijo iz laži za zadovoljitev njihovih grešnih namenov in njihove lastne volje. Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 28.03.2021

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, dajem ti milosti mojega Srca, da bi se tvoje srce vnelo v ljubezni, veri in zaupanju v Boga. Vedno moli, ker po molitvi boš prejel vse iz Jezusovega Srca. S tvojimi molitvami boš mogel prejeli velike milosti za Cerkev in za svet. Vedno sem ob tebi in te pokrivam s svojim Svetim Plaščem. Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja