SPOROČILA SVETEGA JOŽEFA od 01. do 05. MARCA 2021 EDSONU GLAUBER /Manaus AM

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 01.03.2021 EDSONU GLAUBER/ Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes, da ti dam svoj blagoslov, kakor tudi blagoslavljam vse človeštvo. Bog ima plan. Človeštvo bo utrpelo strašno kazen, če se ne spreobrne in ne spremeni poti h iskrenemu kesanju in spreobrnjenju. Vsem povej naj spremenijo življenje čimprej, ker velika kazen prihaja v kratkem na svet. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER  02.03.2021 / Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, tebi govorim po naročilu Boga. Pošilja me iz nebes, da razkrijem milosti mojega Prečistega Srca, ki ljubi človeštvo na izreden način, v njegovi Božji ljubezni. Vsem povej naj se obrnejo h Gospodu čim prej, ker pričakuje odgovor, od vseh njegovih otrok, na njegove Božje klice.

Neposlušni in uporni ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo, temveč tisti, ki izpolnjujejo na tem svetu njegovo Božjo Voljo in so resnično poslušni njegovemu klicu. Blagoslavljam tebe in vse družine vsega sveta. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER  03.03.2021 / Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, še enkrat prihajam, da ti povem moje sporočilo: Glej moje Prečisto Srce, ki toliko ljubi ljudi. Pomagati želim družinam: očetom, materam in otrokom, ki so brez luči in brez vere in, ki trpijo zaradi posledic greha, ker ne molijo in niso poslušni Bogu.

Namesto tega, da bi se svet spreobrnil in se naučil pravilnega odnosa do Gospoda, je vedno slabše in bolj pokvarjeno, ker je zlo doseglo mnoge duše, ki so se oddaljile od Boga. Veliko moli, sin moj, moli za grešni svet, ki je na tem, da bo kaznovan na najbolj strašen način, ker ne izpolnjuje Božje volje. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 04.03.2021 – ITAPIRANGA/AM 

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sprejemam te v moje Prečisto Srce. Tu boš varovan pred vsemi nevarnostmi za dušo in telo. Zaupaj v moč mojega posredovanja in mojega varstva. Prosi milosti zate in za svet, da te uslišim. Dajem ti svoj blagoslov in svojo ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 05.03.2021 – ITAPIRANGA/AM 

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, daruj Bogu svojo utrujenost in vse kar delaš in on bo posvetil vse tvoje dobre namene in dela. V vse kar delaš kliči Jezusa in on bo blagoslovil vsa tvoja dejanja.

Veruj, veruj vedno bolj, ker kdor veruje vse dobi od Gospoda in od njegovega Božjega Srca. Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja