SPOROČILA SV. JOŽEFA 2.MAREC 1998

Dragi častilci svetih treh Src.
Prvo sporočilo prečistega Srca svetega Jožefa je prejel Edson 2. marca 1998, točno pred 16 leti velikega prihoda Marije iz Aparecide v Stično.
Premišljujmo to sporočilo v teh dneh, ko se pripravljamo na praznik sv. Jožefa 19. marec.

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA
(2. marca 1998, ob 21.37)

Tokrat se je sveti Jožef prikazal z Detetom Jezusom, ki je sklanjalo glavo kot bi počivalo na njegovem prečistem Srcu. Jezus je v rokah držal nekaj lilij. Sveti Jožef je bil zelo srečen, smehljal se je. Oblečen je bil v rjav plašč in belo tuniko. Ta večer je najprej spregovoril Jezus.

»Dragi moj sin, ozri se na to Moje Srce. Tu, v tem Srcu je Moj dom; Moje Srce je namreč čisto in sveto. Naj bodo taka vsa srca in naj postanejo Moja prebivališča na zemlji. Naj posnemajo Moje Srce, da bodo lahko sprejemala milost in blagoslov, ki ju podeljujem.«

Takoj nato je sveti Jožef podal naslednje sporočilo:

»Bodi blagoslovljen, dragi moj sin. Blagoslavljam tvojo mamo in vso tvojo družino. Predragi sin, Bog, naš Gospod, želi skozi češčenje mojega Srca podeliti človeštvu obilo milosti. Moj nebeški Sin, Jezus in Gospod, ki sem ga na zemlji vzgajal z očetovsko ljubeznijo, želi, da bi vsakdo širil češčenje mojega Srca med vse, ki so potrebni nebeške milosti. Naroča tudi, naj vsak z dobrimi deli in dejanji pomaga pomoči najbolj potrebnim.
Vsem, ki bodo častili moje prečisto Srce in opravljali dobra dela, še posebej tistim, ki bodo služili bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in zavetnik, obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. Jaz sam bom njihov zagovornik pred Sinom Jezusom in s svojo Nevesto, presveto Marijo, jih bova z vdano prisotnostjo tolažila v zadnjih urah zemeljskih bridkosti, da bodo lahko počivali v miru naših Src.
Kot si lahko videl mojega Sina Jezusa nagniti glavo na moje Srce, tako bova jaz in moja Nevesta, presveta Marija, pripeljala te duše v nebeško slavo, pred obličje njihovega Odrešenika, mojega Sina Jezusa Kristusa, da bodo lahko počivale sloneč na njegovem Svetem Srcu, svetlem žarišču najsvetejše in najvišje ljubezni.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Medtem ko sta odhajala, je Dete Jezus na vse nas potreslo lilije iz Svojega naročja, ki predstavljajo milost, ki jo deli po prečistem Srcu svetega Jožefa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja