SPOROČILA EDSONU 18. MAREC 2020

 

MOLITEV, KI JO JE SVETI JOŽEF, PO JEZUSOVEM NAROČILU NAUČIL EDSONA GLAUBER, 18.03.2020

Gospod, imej usmiljenje z nami in s celim svetom. Prosimo te po priprošnji Slavnega Svetega Jožefa, Varuha Svete Cerkve in naših družin, da oddaljiš in storiš da v trenutku izgine, kot bi trenil z očesom, ta smrtonosni virus, ki je prišel od Satana, ki žanje veliko človeških življenj, v mnogih krajih sveta.
Podeli nam to veliko milost. Ne glej na naše grehe ampak vero, ki oživlja tvojo Cerkev!… Ponižaj Satana in ves pekel, vedno bolj povišaj Svetega Jožefa in njegovo Prečisto Srce v vsej Cerkvi in vsemu svetu, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Naj se vsi spomnijo moči njegove priprošnje in velike ljubezni njegovega Prečistega Srca, ki nas ne pušča v nevarnostih in stiskah življenja.
Slavni Sveti Jožef, Mogočni varuh in Oče naše duše, spomni se, da so mnogi tvoji častilci molili tvoj Sveti Plašč varstva in tvoj Rožni venec 7 žalosti in radosti in častili tvoje Prečisto srce na prve srede v mesecu. Zaradi vseh molitev, ki so bile s toliko ljubeznijo in vero namenjene tebi in tvojemu Prečistemu Srcu, nam pokaži veliko znamenje tvoje ljubezni za Sveto Cerkev in za ves svet. Izprosi nam od Najvišjega Boga odpuščanje naših grehov in njegovo božansko Usmiljenje, ki smo ga nehvaležni sinovi in hčere mnogi razžalili. Naj nam Gospod odpusti in nas reši. Sedaj stori, da imajo naše molitve vrednost pred Svetim Božjim Prestolom. Mi te z zaupanjem te prosimo: izpolni sedaj tvoje obljube, da te ne bi nihče klical zaman. Posvetimo se tvojemu Prečistemu Srcu in v tem trenutku posvetimo vsako državo, vsako okuženo osebo, vsako ranjeno in s tem zlobnim in smrtonosnim dejanjem prizadeto regijo.
Ko kličemo tvoje Srce in Najsvetejše ime, ves pekel trepeta in beži od strahu. Stori, o Slavni Svetnik, da se ta smrtonosni virus zdrobi pod tvojimi svetimi, čistimi in deviškimi nogami, ko z veliko vero in zaupanjem kličemo:
PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN.

Amén!
Skesajte se svojih grehov in z vero molite večkrat sedaj to molitev, še bolj pa jutri, na praznik Svetega Jožefa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja