SPOROČILA EDSONU 19. MAREC 2020

 

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi ranjeni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe. Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov, ločuje ljuljko od pšenice, ločuje mali ostanek, da bi se mogel svet prenoviti  in odločiti, da bo spoštoval njegove zakone in svete nauke; da bo njegovo Božansko Veličanstvo, ki je tako žaljeno na mnogih krajih sveta, prepoznano in spoštovano, da bo utišal in ustavil delovanje zlobnih proti in znotraj njegove Svete Cerkve.

Strašno zlo je bilo vrženo v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in tiste, ki so polni napuha in niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so hoteli nadaljevati in slediti napačnim potem, uresničevati in  živeti dela greha in teme. Veliko molite molitev, ki jo je naučila moja Brezmadežna nevesta: »Gospod, naj nikoli ne izgubim moje vere v časih strašnih preizkušenj, ki so prišle na svet!« Molite večkrat to molitev. Gospod ob njegovi vrnitvi bo iskal še malo vere v svetu. Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zmoti in da ne boste kolebali v veri. Verujte! Verujte! Verujte! Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse porabijo in končajo. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src! On sam je dovolj! Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkritja resničnega Božjega klica v vašem življenju. Odločite se enkrat za vselej, da boste sledili njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem. Pokleknite pred križem v vaših družinah in prosite odpuščanja za svoje grehe. Molite Rožni venec z novim srcem, skesajte se in spreobrnite v Božji Ljubezni. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj. Danes prosim pred njegovim Božjim Prestolom za vsakega od vas. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja