SPOROČILA DEVICE MARIJE O POSTU (2006-2012)

Sporočila Device Marije o postu (2006-2012)

Z molitvijo in postom lahko oddaljite naravne nesreče proč od vas. Molite in postite. Molite in postite. Molite in postite. Poslušajte moje klice tako, da lahko milost Božja ostane vedno z vami. (10.1.2006)

Verujte, verujte, verujte. Če trdno verujete boste z molitvijo in postom rešili vso družino in mnogi bolniki bodo ozdraveli. (08.07.2006)

Molite, otroci moji, veliko molite, kajti satan je na delu, da prinese veliko trpljenje. Ti  močno deluj, moli, žrtvuj se. Bolj kot kdaj koli prej prosim: postite, da bi se mogli kmalu izogniti velikemu zlu.  (16.09.2006)

Greh je vzrok tolikemu zlu na svetu. Sovraštvo je sad življenja brez Boga. Kadar ne ljubimo Boga, Sovraštvo prevzame tvoje srce in uniči vse dobro v tebi.  Z molitvijo, postom, zakramenti lahko uničite vse zlo in pritegnete Božje milosti nase in na ves svet. (27.11.2006)

Delujte, dragi otroci, premagajte hudiča z molitvijo, postom, spovedjo in obhajilom. Hitro, hitro, hitro in boste zmagali v tej veliki bitki, ker Bog je na strani tistih, ki so njegovi in jih brani s svojo močjo in milostjo. (11.03.2007)

Molite, postite se, prosite odpuščanja in Božjega usmiljenja in On vas bo uslišal.  Sicer vam ne preostane drugega,  kot da jokate, ker me ne poslušate. Pomagajte svojim bratom in sestram s svojo molitvijo, da bi se spreobrnili, kajti vaše mesto bo doživelo presenečenje in mnogi bodo žalovali, da so živeli življenje brez Boga.  ( 15.09.2007 )

Prosite Srce mojega Sina Jezusa njegovo usmiljene za svet in on vas bo uslišal, darujte in pridružite tej prošnji molitve in post. Ne pustite ob strani tega sporočila, temveč živite ga vedno s srcem.  Želim vam pomagati, želim vas voditi po poti, ki pelje v nebesa, toda pustite, da vas vodim.  Premagajte zlo in hudičevo sovraštvo z milostjo in Božjo ljubeznijo. ( 17.05.2008 )

Uničite temo hudiča z molitvijo in postom. … ( ko je Devica rekla te besede je zavzdihnila in pokazala razočaranje in žalost, ker nihče ne živi resno ta sporočila)….mnogi ne žive posta, kot sem prosila. Postite z ljubeznijo in s srcem. Ne zmorete? To je zato, ker se ne prepustite z zaupanjem v Božje roke in moje materinsko Srce. Prosite za mojo pomoč in prišla bom, da vam pomagam. (27.09.2008)

Da bi pripadali Bogu premagujte zlo z evharistijo, spovedjo, postom in molitvijo. Bodite bolj goreči za rešitev vas in vaših družin. Poslušajte moje klice sedaj, da se ne približa zlo v vaše družine in ne boste jokali, ker me niste poslušali.  ( 01.11.2008 )

Če želite hitro premagati satana, postite! Vsak petek na svojih domovih darujte žrtve in pokoro za Cerkev, za svet in za mir, za poraz satana in zmago Božjih otrok. (22.11.2008)

Delajte pokoro. Premagajte  satana s postom, da hitro oddaljite vsako zlo daleč od vas. Kmalu se bo svet prenovil.  ( 13.05.2009 )

Med tednom vas prosim, da na poseben način molite po mojih namenih in za izvršitev Božjih načrtov. Hitite, hitite, hitite. Post uničuje satana in prikliče iz nebes  velike milosti in Božje usmiljenje. Hitite torej, da ne boste kasneje trpeli. (23.08.2009)

Moji otroci, molite za izpolnitev Božjih planov v Amazoniji.  Bog želi realizirati veliko stvari v vaši državi in hudič je ljubosumen na vas in bo naredil vse, da bi oviral njihovo izpolnitev. Bodite trdni na vaši poti molitve, žrtve in pokore. Odprite se postu,  kot še nikoli doslej, s srcem polnim intenzivne ljubezni.  ( 04.07.2009 )

Spet vas vprašam : hitro z ljubeznijo in s srcem, sicer bo Božja pravičnost padla močno na svet. Ljubite se med seboj in odpuščajte drug drugemu. Kesajte se svojih grešnih dejanj in vrnite se na pravo pot, na pot Božje svetosti. (07.10.2010)

Molite rožni venec, da premagate hudiča. Satan močno deluje v svetu in mnogi se pustijo njegovim prevaram in iluzijam sveta. Bodite močni!  Premagajte ga s postom in molitvijo. Kot je dejal moj Sin Jezus: zmagovalec bo prejel večno plačilo!  Bodite od mojega Sina in vse, kar ne prihaja od njega, bo uničeno in se bo odstranilo daleč od vas in vaših domov.                    ( 21.11.2010)

Posredujte, hitro, častite mojega Sina v Najsvetejšem zakramentu, da bi prejeli luč in moč od Boga da premagate  zlo in greh. (04.02.2011)

Molite, posredujte vedno več, hitro, hitro, hitro, kajti milosti iz nebes bodo v izobilju za tiste, ki sprejmejo moje klice in, ki jih resnično živijo. (06.02.2011)

Pomagajte vaši nebeški Materi spreobračati grešnike za Boga. Molite, spreobrnite se, hitro! Nesite svojim bratom moje klice, da bi se tako lahko mnogi odločili za Boga in nebeško kraljestvo. ( 16.04.2011)

Hitro poskrbite! Postite se za spreobrnjenje grešnikov. Vaše družine bodo rešene če boste vztrajali in poslušali moje klice.  ( 14.08.2011 )

Kadar bodo preizkušnje težke in težavne, hitite, hitite, da bi bolje postili in prejeli moč od Boga za zmago nad vsakim zlom in milost, da ostanete vedno v miru.  ( 25.08.2012 )

Hitro in mnogo  postite za svet in za mir. Človeštvo je odpadlo od Boga in hodi po poti samouničenja, ker se potaplja v blato mnogih grehov. (24.11.2012)

4 thoughts on “SPOROČILA DEVICE MARIJE O POSTU (2006-2012)”

  1. Ko sem prebral vsa sporočila, sem se med molitvijo rožnega venca odločil, da po 40
    letih strastnega pitja prave kave le-to opustim. Naj Marija to porabi kot želi. Prosim
    vse, ki boste to brali, molite zame, da bi ta post uspel držati. Blagoslov. Mirko

    1. Dragi Mirko
      Ta je močna in dobra odločitev, vredna vsega blagoslova.
      Poskusi krizo nadomestiti z aktivnim gibanjem v naravi, pa kakšen čaj prav pride. Pij veliko tekočine. Naj sveta tri Srca s tvojo žrtvijo rešijo veliko duš.
      Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja