SPOROČILA GLEDE SKUPNOSTI

Sporočila  Edsonu v zvezi z Marijinim načrtom:

“Tako me je s svojimi prikazovanji  in prikazovanji svoje Blažene Matere, naš Gospod vprašal za tri dela, ki so združena v eno.

* Skupina Kraljice mladine ;

* Svete družine ;

* Skupnost Prečistega Srca svetega  Jožefa.

Mladih in  družine žive v domačem okolju, vendar povezani s skupnostjo Prečistega srca svetega Jožefa (ki je skupnost posvečenega življenja). Tako mladi kot družine in skupnost se obvežejo, da bodo živeli po krepostih SVETE družine: t.j.:

* LJUBEZEN

* ZVESTOBA

* MOLITEV

* ŽIVLJENJE BOŽJE BESEDE

* POKORŠČINE IN PONIŽNOSTI

* SVETOSTI

* ČISTOSTI

Skupnost mladih in družin se bo zbirala nekajkrat skupaj s posvečenimi, da bi izprosila usmiljenje od Gospoda za svet po Srcu svetega Jožefa. Tako se bo delo Marije (Marijin načrt) uresničil tako ko Bog želi in se bo izmed veliko mladih in družin pojavili v svetu in Cerkvi sveti poklici v duhovništvo in versko življenje.

5 . Ta skupnost mladih in družin se bo srečevala s Skupnostjo posvečenih, da bi skupaj izprosili Gospodovih milosti za svet, po posredovanju Prečistega Srca svetega Jožefa. Na ta način se bo udejanil Marijin načrt po želji Boga, da se bodo preko mnogih mladih in številnih  družin pojavljali  v svetu in Cerkvi sveti duhovniški in redovniški poklici.

 

 

One thought on “SPOROČILA GLEDE SKUPNOSTI”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.