SPOROČILO Z DNE 8.12.2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE Z DNE 8.12.2012

Danes je Sveta Mati ponovno prišla iz nebes, da nam da svoje sveto sporočilo. Prikazala se je z lepo zlato krono na glavi in nosila je belo obleko in moder plašč. Marijini  lasje so zelo lepi.  Zaradi zlate svetlobe, ki seva danes iz nje, je vsa zelo svetla in vse njeno bitje je sedaj svetlejše, kot v drugih obdobjih. Njena oblačila sevajo zlato svetlobo. Naša Gospa me je prijazno pogledala in mi materinsko rekla:

Mir vam bodi!

Dragi otroci, danes sem prišla iz nebes, da vas  kličem k ljubezni, miru in zaupanju v Boga. Odločite se sedaj za nebeško kraljestvo, kajti Bog vas kliče sedaj k sebi in vam daje čas milosti in usmiljenja.

Ne zapuščajte poti spreobrnjenja. To je čas, da se vrnete  k Bogu in sprejmete moja sveta sporočila v svoja srca.

Hudič je zvit in ve, kako zapeljati in prevarati veliko tistih, ki so šibki v veri. Ne pustite se mu prevarati in zapeljati, moji otroci. Prisluhnite glasu svoje Brezmadežne Matere in odprite svoje srce za Božjo ljubezen, tako bo vsa tema in laž uničena in premagana.

Hvala za vašo prisotnost tukaj na tem blagoslovljenem mestu z mojo Materinsko prisotnostjo. Pozdravljam vas in vas sprejemam pod svoj Brezmadežni plašč in dajem v svoje Brezmadežno srce, vas in vaše družine!

Molite, molite rožni venec tudi zato, ker ko molite to molitev z ljubeznijo in vero, uniči veliko tla in spreobrne številne grešnike. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja