SPOROČILA 2020

 
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020 EDSONU GLAUBER-Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit intenzivnih molitev za mir, ker je mir ogrožen zaradi ljudi, ki so polni napuha in koruptivnosti, sovraštva in Satanove teme in želijo povzročiti veliko bolečine, na grozen način, mnogim mojim otrokom.

Sprejmite dar molitve in Božje milosti v vaša življenja, ker vi ste lahko tisti, ki združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, prosite Sveto Srce mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje in rešitev sveta, darujoč se Gospodu za rešitev duš.

Veliko molite, otroci moji, molite, ker bolj težki časi bodo kmalu tu. Srečni bodo tisti, ki so poslušali moje prošnje in ubogali Božja povabila.

Gorje neposlušnim, ki ostajajo gluhi in se obračajo k prevaram sveta, izgubljajoč čas za spreobrnjenje: veliko bodo jokali in škripali z zobmi.

To je povabilo, ki ga danes dajem vsemu človeštvu: spreobrnite se, Bog je edini Gospod Nebes in zemlje in ni drugega. Ne obstaja druge resnice, niti drugega učenja, temveč samo tisto, ki vam ga je moj Sin Jezus zapustil v njegovi Sveti Cerkvi, ki je Katoliška Cerkev. Spreobrnite so, o ljudje zakrknjenih src, slepi in težavni. To je čas!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Naša Sveta Mati pokazala veliko eksplozijo, povzročeno od zlobnih ljudi, ki jih uporablja Satan. Molimo, molimo, molimo!...Velika trpljenja bodo kmalu prišla in moramo posredovati za dobro sveta in za mir.

 

MMMMMMMMMMMMMMMMMmanjkajo sporočilaSPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.10.2020 - Manaus-AM. – Edsonu Glauber
Mir tvojemu srcu!

Sin moj, čas je: živeti za Boga, z Bogom in v Bogu. Je ura, da se človeštvo vrne k mojemu Svetemu Srcu. Kličem vas k spreobrnjenju, a mnogi me ne slišijo in zapirajo vrata svojih src za mojo Božjo ljubezen.

Govorim s teboj s svojim Srcem polnim ljubezni in z gorečo željo, da se duše zveličajo. Duše so zame in za moje Srce dragocene.

Moli, moli za odrešenje duš. Rešuj mi duše za moje kraljestvo ljubezni, rešuj mi mnoge duše in s tvojimi molitvami prelivaj vanje mojo Božansko ljubezen.

Govori o moji ljubezni bitjem, ki sem jih jaz ustvaril, ki se nahajajo daleč od poti resnice, ker ne želijo odpreti svojih oči in svojih src, da bi sledili poti spreobrnjenja, odpovedi in odrešenja, ki sem ga pripravil vsa vsakega posebej.

Poskrbite za svoje domove. Vaše družine so dragocene Sveti Trojici, ki je prisotna v vsakem blagoslovljenem domu, po združitvi moža s svojo ženo, ki je v ljubezni združena z mojim Božjim Srcem po zakramentu svetega zakona, zapečatenega s krščansko zavezo, tako sveto zvezo pred mojim oltarjem, proseč moj blagoslov, mojo milost in luč, ki posvečuje in jo oblikuje v sveto in popolno podobnost Boga Stvarnika vseh stvari.

Varujte svoje domove vsakih zmot, zasvojenosti in greha. Družine uničene od greha ne morejo biti prijetne Bogu.

Družine, ki pred zmoto molčijo in ne obsodijo zla in greha za večje dobro družinskih članov, ki so slepi in sužnji v Satanovih krempljih, ne morejo biti moji pravi učenci in služabniki.

Očetje in matere, ki so šibki v veri ne morejo graditi svetih družin. Očetje in matere, ki živijo posvetno brez luči, hodijo po poti pogubljenja, ki jih skupaj z njihovimi otroki vodi v peklenski ogenj.

Očistite svoje domove vse umazanije, kajti moje Božje Veličastvo je prisotno v vsaki družini, ki je v teh krutih časih oskrunjena, zaradi toliko nehvaležnih in upornih očetov, mater, sinov in hčera, ki so bolj podoba Satana kot moja podoba.

Umazane hiše, v temi, brez luči in brez življenja so hiše, kjer peklenski hudiči delujejo in kraljujejo. Kadar ena družina dovoli, da je njihov dom umazan in dovoli da se njegova umazanija pokaže v njihovem načinu življenja in govorjenja, tam je Satan prisoten v tem domu, ker on je tisti, ki ljubi gnilobo, umazanijo in greh.

Če želite vedeti, ali ste združeni z menoj in mojo Božansko voljo v vaših domovih, poglejte, koliko umazanije je v vaših hišah, kajti vsa umazanija na zemlji je nečist odsev, ki predstavlja greh v duhovnem življenju vsake duše.

Umazane in hiše brez življenja ne ugajajo mojemu Svetemu Srcu. Čiste hiše, osvetljene in odišavljene z ljubeznijo, so moja prava domača svetišča, kjer sem prisoten v vsej svoji božanskosti, ljubezni in volji.

Blagoslavljam te in ti dajem v tem trenutku veliko milost, ki jo tako potrebujete ti in tvoja družina, ki sem jo izbral in pripravil, da ste zgled vsem drugim, v teh težkih in slabih časih.

Sprejmi moj mir in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Povej te moje besede čim hitreje vsem družinam vsega sveta!

Jezus, Kralj vseh družin in Kralj vsakega doma!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.10. 2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati sem in prihajam iz nebes, da vas prosim molitev za moje sinove duhovnike in za vso sveto Cerkev. Brez duhovnikov ne morete prejemati blagoslove, milosti in luči, ki vam jih želi dati moj Sin Jezus  v Najsvetejšem Zakramentu.

Brez duhovnikov vi ne morete imeti moči za boj proti napadom in pastem zlih duhov, ki vas vsak dan hočejo oddaljiti od svete Gospodove poti.

Molite za moje sinove duhovnike in bodite z njimi združeni s svojimi molitvami, žrtvami in pokoro in dobro bo zmagalo  vse zlo, ki danes obstaja na obličju zemlje.

Moj Sin je z vami in jaz sem z vami z mojim Ženinom Jožefom.  Mi, Sveta Družina vas ne zapustimo nikoli  in niti za trenutek vas ne pustimo same. Sprejmite moj mir in moj Materinski blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.10.2020 -  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da ogrejem vaša srca s plamenom ljubezni mojega Brezmadežnega Srca. Mnoga srca so hladna v veri, zakrknjena in zaprta za Boga. Mnogi moji otroci, zaradi številnih škandalov, pomanjkanja vere, ljubezni in gorečnosti številnih božjih služabnikov, ne verjamejo več v večne resnice , ki delujejo bolj kakor posvetni ljudje, kakor resnični služabniki mojega Sina Jezusa Kristusa.

Časi kruti in strašni, v katerih Satan vodi na pot pogubljenja številne duše, ki ne da bi se tega zavedale, slepe in brez luči se usmerijo k peklenskemu ognju.

Molite, molite veliko Rožnih vencev za spreobrnjenje grešnikov in za zveličanje duš.

Strašni časi uničujejo Sveto Cerkev v teh dneh in mnoge družine bodo preganjanje na najbolj krut in boleč način, ker niso bile zveste Gospodu in njegovim Božjim Zapovedim. Bolj živijo kot poganske družine kakor krščanske družine.

Prosite posredovanja Svetega Jožefa, častite njegovo Prečisto Srce in se zatecite pod njegov Sveti Plašč in on vas bo vodil po varni poti, ki vodi h Gospodu. Varoval vas bo in pomagal, da boste ostali zvesti Bogu do konca.

Ne izgubite vere. Vedno bolj verujte in Gospod bo priskočil na pomoč vsem tistim, ki kličejo njegovo Sveto Ime in njegovo Božje varstvo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in vas neznansko ljubim . Prihajam iz nebes s tolikimi nebeškimi milostmi, ki mi jih Vsemogočni dovoljuje, da jih podelim vsem tistim, ki se zatekajo po moje materinsko posredovanje.

Ne obupujte, ne izgubite vere pred križi svojega življenja. Bog sprejme vs, kar mu darujete z ljubeznijo in zaupanjem. Niste osamljeni na tej težki poti in v trpljenju, vedno vam stojim ob strani, vas tolažim s svojim materinskim Srcem. Bog vas nikoli ne zapusti. On je vedno ob vas, od prvega do zadnjega diha vašega življenja, izkazujoč vam njegovo ljubezen in odpuščanje, da vas reši.

Ljubite mojega Sina Jezusa, tolažite njegovo Božje Srce, ki je tako žaljeno in skrunjeno zaradi strašnih grehov, ki se dandanašnji delajo znotraj v Sveti Cerkvi. Satan se je vdrl v njene temelje, ker jo želi potopiti in uničiti, toda jaz, Mati Cerkve, Kraljica rožnega venca in miru, se prikazujem svetu, da zberem vse svoje otroke v molitvi in ​​jim vsem pokažem , da bo na koncu zmagal Bog z zmago mojega Brezmadežnega Srca. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu, izročite se v moje roke in vodila vas bom k Bogu. Molite, zadoščujte za strašne grehe, imejte zaupanje, vero in upanje!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes vas prosit,  neprekinjeno molite Rožni venec za dobro Brazilije in človeštva. Z Rožnim vencem morete dobiti številne milosti pri Srcu mojega Sina, ki vas tako želi blagoslavljat in vam pomagat.

Z enim Rožnim vencem, ki je izmoljen dobro in z ljubeznijo, vam moj Sin ne bo ničesar odrekel. Zaupajte, verujte v moč molitve, v prepričanosti, da vas moj Sin sliši in vam podeljuje tudi milosti, ki se vam zdijo nemogoče. Moj Sin zmore vse, ker on je ljubezen in njegova ljubezen je neskončna, ker on je večen.

V najbolj težkih trenutkih vašega življenja, ko nosite najtežji križ, recite z zaupanjem: Jezus zaupam vate, in vse se bo spremenilo, ker boste prejeli moč in mir, ki vam ju bo dal. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.10.2020 - Manaus-AM.

 Mir  moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, kličem vas k Bogu. Vodim vas po poti, ki vodi v nebesa. Prihajam olajšat vaše duše in vaša srca vsake teže, utrujenosti in stisk. Prihajam obnavljat vaše moči in podarjam ljubezen mojega Sina, ki je življenje in moč za vsakega od vas.

Poskrbite za svoje družine, molite in postite ter se vsak dan izročite Jezusovim rokam. Z Jezusom imate vse milosti, brez Jezusa ne morete ničesar storiti.

Bolj ko bodo časi postali boleči in težki, bolj morate povečati vaše zaupanje v Srce mojega Božjega Sina. On vas ljubi in je ob vas, da vas blagoslavlja in ozdravlja vsega slabega. Pogum, otroci moji, imejte vero in premagali boste vsako zlo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  10.10.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, laži mnogi sprejemajo, resnico pa prezirajo in jo puščajo ob strani. Bojujte se proti vsemu zlu tako, da pričate za resnico. Ne dovolite, da laž premaga resnico. Ne dovolite, da zlo zmaga in kraljuje v Sveti Cerkvi in v vaših družinah zaradi pomanjkanja molitve, žrtve in pokore.

Molite vsak dan Rožni Venec, da odvrnete vsa zla, ki vas obdajajo in vas dušijo v teh tako težkih in temnih časih, ko sovražniki Boga delujejo znotraj Cerkve mojega Sina in jo hočejo zrušiti  v ruševino, v brlog demonov, tatov in duš brez Boga.

Brez molitve ne morete premagati zla, ki vas ogroža in ne morete imeti moči za boj proti tistim, ki vas napadajo. Molite in postite. Molite in postite. Molite in postite in vse zlo bo premagano in uničeno; tako bodo vaše duše osvobojene hudičevega vpliva in vaše družine bodo ozdravljene in prenovljene v Božji ljubezni in milosti. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Dina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO JEZUSA 07. 10. 2020 MANAUS/AM
  1. Molitev k Svetemu Nadangelu Mihaelu
   
   Sveti nadangel Mihael, Najplemenitejši Princ Nebeške vojske, po naročilu, moči in Božji Volji bojuj se s tistimi, ki nas napadajo in brani nas s svojim mečem. Prepreči vse zlo in vsa hudobna dejanja, ki so bila storjena zoper Delo Naše Gospe in njena Prikazovanja v svetu, kakor tudi proti nam in našim družinam.
   
   Zdrobi z Božjo močjo ponosno Satanovo glavo, vse peklenske demone in njihove hudobne agente, ki želijo uničiti in preganjati Kristusovo Cerkev, Nevesto Brezmadežnega Jagnjeta.
   
   Preženi vse tiste, ki ne smejo ostati ob nas, ker s svojimi hudobnimi dejanji in njihovim negativnim življenjem brez Boga, napadajo naše misli, telesa in duše: odstrani vsako laž, neresničnost in hinavščino, osvobodi nas lažnih prijateljstev in tistih ljudi, ki nam nastavljajo zanke in prevare, ki nas izkoriščajo in se posmehujejo naši dobrohotnosti. Zaupamo v moč tvojega posredovanja pred Božjim Prestolom.
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.10.2020 –  Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, zaupajte v ljubezen mojega Sina Jezusa, to čisto, sveto in Božjo ljubezen, ki ozdravlja vaša ranjena srca in vam daje Njegov mir.

Dovolite mojemu Sinu, da kraljuje v vaših družinah kot edini Gospod vaših življenj, in vaše družine bodo ozdravljene,  prejele bodo dež milosti in blagoslovov, ki prihajajo iz njegovega Svetega Srca. Zavzeto molite, da prejmete globoko željo po Bogu in po nebesih. Izročite se v njegove roke, da bi izpolnjevali njegovo Božjo voljo v tem svetu.

Kdor ne ostaja združen z Bogom ne bo mogel nikoli premagati preizkušnje in težave življenja, ker Gospod je skala obrambe vsake duše. Brez te skale ne boste nikoli zmagali v vašem življenju. Z njo in združeni z njo (Gospodom) vas nič ne bo zrušilo.
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU 03.10.2020 - Manaus-AM.

Mir  tvojemu srcu!

Sin moj, moli za spreobrnjenje grešnikov, zasmehovalcev, tistih, ki preganjajo Božja Dela z dejanji, besedami in na skrivnem. Bog vse vidi. So mogoče pozabili, da je Gospod Vsemogočen?

Vse izročaj v Božje roke in Gospod se bo bojeval zate;  tebi ne bo treba storiti ničesar.(2Mz 14,14)

Ko se bo njegova roka dvignila proti tistim, ki te preganjajo, slavi-ga, blagoslavljaj-ga in ga hvali, ker on zna mogočne zrušiti z njihovih prestolov in povzdigniti ponižne. Imej vero in zaupanje, ker tisti, ki zaupajo v Gospoda so njemu všeč, jih ljubi in vedno blagoslavlja tiste, ki jih je poklical in mu služijo.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
MOLITEV K SVETEMU NADANGELU MIHAELU, KI JO JE JEZUS NAUČIL EDSONA GLAUBER 7.10.2020 – Manaus/AM

Sveti nadangel Mihael, Najplemenitejši Princ Nebeške vojske, po naročilu, moči in Božji Volji, bori se s tistimi, ki nas napadajo in brani nas s svojim mečem. Prepreči vsa zla in uniči vsako hudobna dejanja, ki so bila storjena zoper Delo naše Gospe in njena Prikazovanja v svetu, kot tudi proti nam in našim družinam.

Zdrobi z Božjo močjo ponosno Satanovo glavo, vseh peklenskih demonov in njegovih hudobnih agentov, ki želijo uničiti in preganjati Kristusovo Cerkev, Nevesto Brezmadežnega Jagnjeta.

Preženi vse tiste, ki ne smejo ostati ob nas, ki s svojimi hudobnimi dejanji in njihovim negativnim življenjem brez Boga napadajo naše misli, telesa in duše; oddalji vsako laž, vsako neresničnost in hinavščino, osvobodi nas lažnih prijateljstev in tistih ljudi, ki nam nastavljajo zanke in prevare, ki nas izkoriščajo in se posmehujejo naši dobrohotnosti.

Zaupamo v moč tvojega posredovanja pred Božjim Prestolom, prepričani, da nas bo Gospod rešil vsega tega zla in nevarnosti za dušo in telo. Mogočna Kraljica Presvetega Rožnega Venca in Kraljica Angelov, prosi za nas.

Sveti nadangel Mihael, brani nas v boju, da se ne bomo pogubili na Zadnji Sodbi. Amen!

  1. april 2020, Manaus Sveti Jožef
!Sporočilo ponavljam v celoti. Molitev pa z velikimi črkami! Verujte, da nam lahko samo nebesa pomagajo.

Mir tvojemu srcu,

Sin moj, kadar  možje in žene, zaradi njihovih grehov, niso vredni Božjega pogleda in ne morejo pritegniti njegove milosti pred njegovim Božjim Srcem,  otroci dosežejo vse pri mojem Božjem Sinu z njihovimi prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času Druge svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, naj pripeljejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok in v teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože v njihovem vrtu, če jih imajo in naj jih položijo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Dajo pred podobo en cvet in naj molijo to molitev:

MOLITEV OTROK PRED PODOBO JEZUSA IN MARIJE

Jezus in Marija, Sveti Jožef me je prosil, da vama darujem te rože* skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in znojem, ki ga je potil, da vaju je podpiral, vama pomagal in vaju varoval v težavah, preganjanjih in nevarnostih, katere sta prestajala v času, ko sta živela v tej solzni dolini.

Zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, s katerimi ste žaljeni in kot prošnjo  za spreobrnjenje grešnikov.

Prosimo vas, da oddaljite čim prej to strašno nadlogo in pridobite za nas milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom. Amen!

Sin moj, če storiš tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici Nebeškega Kralja kot Kraljica v sijočih obleki, v zlatu in safirju, vedela kaj storiti in kaj prositi pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Ukrepajte! To je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in dal večno življenje vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božjo ljubezen.

Blagoslavljam te!

POVZETEK OBLJUB  SVETEGA JOŽEFA IZ SPOROČIL OD 1-10. MARCA 1998

OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

V vseh letih, preko različnih sporočil je Sveti Jožef izrazil obljube njegovega Prečistega Srca:

Dragi moj sin.. Jezus in moja Presveta Nevesta želita, da bi častili moje Prečisto Srce. Predanost mojemu Prečistemu Srcu bo iz satanovih okov rešila številne duše. (1. marec 1998)
  1. Vsem, ki bodo častili moje Prečisto Srce in opravljali dobra dela v korist pomoči potrebnim, še posebej bolnikov in umirajočih, katerim sem tolažba in zavetnik, obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. (2. marec 1998)
  2. Vsem vernim, ki bodo z zaupanjem in ljubeznijo častili moje Prečisto Srce obljubljam, da bodo živeli v milosti svete čistosti duše in telesa ter imeli moč in vse potrebno za premagovanje satanovih napadov in skušnjav. Varoval jih bom kot dragoceni del samega sebe. Ta milost pa ni namenjena samo častilcem mojega prečistega Srca, temveč vsem njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči. (3. marec 1998)
  1. obljubim, da bom pri Njem posredoval za vse, ki častijo moje Srce in se k meni zatekajo. Podelil jim bom milost, da bodo lahko rešili tudi najhujše težave, in jim priskočil na pomoč v tistih izjemnih potrebah, ki se zdijo s človeškega stališča nerešljive. Po moji priprošnji in z Božjo pomočjo bo vse mogoče. (4. marec 1998)
  1. Vsem, ki bodo zaupali v moje neomadeževano in čisto Srce in ki ga bodo vdano častili, obljubljam, da bodo deležni milosti moje tolažbe v najtežjih dušnih bridkostih, in v nevarnosti pogubljenja v primeru, da bi po nesreči izgubili božjo milost zaradi njihovih težkih grehov. (5. marec 1998)
  2. Zatorej, predragi sin, oznani vsem, ki bodo častili moje Srce in imeli popolno zaupanje vame in moje posredništvo, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil .v njihovih težavah in preizkušnjah življenja, ker bom prosil Gospoda, naj jim z Božjo previdnostjo pomaga v problemih tako materialne kot duhovne narave. (6. marec 1998)
  3. Očetje in matere, ki se bodo s svojimi družinami posvetili mojemu Srcu, bodo v bridkostih in težavah ter pri vzgoji in skrbi za otroke deležni moje pomoči. Kot sem Sina Najvišjega vzgajal po Svetih Božjih Zakonih, tako bom pomagal vsem očetom in materam, ki bodo svoje otroke posvetili meni. Pomagal jim bom, da jih vzgajajo z ljubeznijo in po Svetih Božjih Zakonih, da bodo lahko stopili na varno pot odrešenja. (6. marec 1998)
  4. Sin moj, povej vsem častilcem mojega Prečistega Srca, da bodo deležni milosti mojega varstva pred zlom in pred vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo popolnoma zaupali jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele, ampak jim bo Srce nudilo varno zatočišče. Tu, v mojem Srcu bodo vsi obvarovani Božje Pravičnosti v dneh, ki bodo prišli, ker tiste, ki se bodo posvetili mojemu srcu in ga častili, jih bo moj sin Jezus gledal v luči svojega usmiljenja. Razlil bo svojo ljubezen in jih ponesel v slavo svojega Kraljestva. vse, ki bodo v mojem Srcu. (7. marec 1998)
  5. Predragi, vsi, ki bodo širili čaščenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, so lahko prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v mojem Srcu tako, kot sta ‘Križ’ mojega sina Jezusa in črka ‘M’ Marija vtisnjena v njem v podobi ran. To velja tudi za vse duhovnike, saj so deležni moje posebne ljubezni. Duhovnike, ki bodo gojili in širili čaščenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. (8. marec 1998)
  6. (Devica Marija): Nebeški Oče mi nocoj dovoljuje , da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce Mojega ženina Jožefa.
Otrok moj, vsem častilcem Prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebnih milosti in moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom  stala ob strani slehernemu sinu in sleherni hčeri, jim pomagala in tolažila, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila Svojega Prečistega ženina Jožefa. Karkoli  bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom posredovala pri Nebeškem Očetu, svojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu ter jim izprosila milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti Mojega ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, kot je On živel. (9. marec 1998)
  1. Naš Gospod Jezus: Sin moj, vsi ki bodo častili Prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan njihovega življenja, ob uri njihove smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja, in tako dosegli zmago ter prejeli zasluženo plačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta. Tisti, ki bodo vdano častili to Prečisto Srce na tem svetu, naj bodo prepričani, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki ne bo dana tistim, ki ga ne bodo častili kot Jaz naročam. Duše, ki bodo zveste svetemu Jožefu, mojemu deviškemu očetu, bodo blaženo zrle v Presveto Trojico in bodo v polnosti spoznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem Kraljestvu se bodo radovale prisotnosti moje Nebeške Matere in svetega Jožefa, mojega deviškega  očeta ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo deležne ljubezni Presvete Trojice in moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije  obdajale Prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja Velika Obljuba za vse ljudi sveta, ki bodo častili mojega deviškega očeta Jožefa. (10. marec 1998)
PRVE SREDE V MESECU OPRAVLJAMO POBOŽNOST K PREČISTEMU SRCU SV.JOŽEFA.

3. oktober 2020 – SANJE EDSONA GLAUBER –

Danes sem sanjal. Gospod mi je pokazal kip Naše Gospe, Kraljice Družine, ves bela, kot jih je veliko po celi Italiji. Naenkrat so bile roke Naše Gospe z golobi razbite in sem se prebudil. Sanje so bile zelo kratke.

Veliko molimo za družine, ki so v nevarnosti v teh tako težkih časih teme.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER,2.10.2020

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, ti že imaš vse v tvojem življenju: ljubezen mojega Sina, ki te vedno spremlja, moj Materinski blagoslov in moj materinski pogled, ki te vedno varuje. Vse ostale stvari ne služijo ničemur, če niso pod to Veliko milostjo, ki ti jo je Bog daroval. Moli, moli, moli Boga, da ti da moč, modrost in razločevanje, da bi znal se upreti tem težkim časom, ki povzročajo razdejanje Sveti Cerkvi in vsemu svetu.
Cerkev mojega Božjega Sina je bila strašno ranjena zaradi ločitev in napak. Hodi brez moči, opotekaje in poskuša ostati na nogah. Njeni sovražniki ji hočejo kmalu zadati usodni udarec, da jo popolnoma uničijo v njenih temeljih in odnesejo čim večje število duš na pot pekla. Moli, moli, veliko moli, bori se proti vsakemu zlu, da bo premagano. Velik škandal in preganjanje se bodo zgodili znotraj Božje Hiše in mnogi bodo izgubili vero. To se bo zgodilo zaradi dogovorov, narejenih v skritosti s sovražniki vere. Ne dogovarjamo se s tistimi, ki se bojujejo proti Resnici, da ne bi bili sostorilci njihovih del teme, ampak se moramo boriti, da bi se vsaka napaka in zlo oddaljilo od Svete Cerkve in od Bogu tako dragocenih duš.

Prosim vse moje otroke, da darujejo molitve in pokoro, da bi se toliko zla čim prej oddaljilo, v nasprotnem primeru bodo prišla velika trpljenja in mnogi bodo jokali.

Moj ljubljeni sin, blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER, 01.10.-2020 –Manaus/AM.

Ponoči sem poslušal glas Svete Matere, ki mi je rekla:

Duše tistih, ki nosijo težke križe so duše bolj močne, ker so bile poklicane za veliko poslanstvo. Nosi svoje, zaradi ljubezni mojega Sina in vsi bodo postali sladki in lahki in tako boš rešil množico duš za Nebeško Kraljestvo! Nikoli ne pozabi Gospodove obljube in moje Materinske besede. Dajali ti bodo moč v najbolj težkih trenutkih tvojega življenja. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2020 - POPOLDNE

Ob 16.oo je Sveta Mati prišla še enkrat iz nebes, ob običajni uri prikazovanj, popolde. Bila je z Malim Jezusom v svojem naročju in bila sta v spremstvu Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem in se ne utrudim klicati vas k molitvi in spreobrnjenju.

Odločite se za Boga in za božje kraljestvo, ker samo on vam more dati rešitev in večno življenje.

Bodite poslušni Gospodovim klicem, bodite možje in žene, ki molijo vedno več za zadostitev za grehe sveta. Zbudite se. Spremenite življenje, poslušajte moje klice, ker morda kasneje ne boste imeli več te milosti in možnosti, ki vam jo Bog daje sedaj.

Vzemite svoje rožne vence in jih intenzivno molite, kajti tisti, ki molijo bodo znali preživeti čas strašnih preizkušenj, ne da bi bili premagani  in ne da bi izgubili vero.

Verujte otroci moji v Božjo ljubezen, ker samo njegova ljubezen more rešiti svet velikega zla in more spremeniti vaša življenja. Molite, molite, molite, ker bodo zelo kmalu prišle velike bolečine in preganjanja in srečni tisti, ki so vedno živeli v milosti Božji. Spremenite življenje in se vrnite k Bogu.
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2020 Itapiranga-AM.

Blažena Mati me je zbudila ob 03 in se z menoj pogovarjala do 5.30. Poslušal sem njen glas, ki mi je dal to sporočilo in druge osebne stvari, o katerih ne morem pisat in se nanašajo na njeno delo, o ljudeh, ki delujejo na skrivnem in o katerih moram biti previden in o usodi sveta. Kot ljubeča in skrbna Mati me je prosila, naj posredujem sporočilo ljudem, ki so prisotni v Svetišču:

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, prihajam iz nebes, da ti podelim moj blagoslov. Prihajam iz nebes, da povem celemu svetu da Bog obstaja in da ga svet ne ljubi, ne časti in ne spoštuje.

Gospod je v zadnjem času deležen številnih skrunitev in žalitev, in malo je tistih, ki se odločijo in potrudijo mu darovati pravično in dolžno pokoro v spravo. Mnogi ljudje vršijo bolj svojo voljo kot Gospodovo voljo. Oni zares niso spreobrnjeni in so daleč od Odrešenjske poti.

Tisti, ki obiščejo mesto mojih prikazovanj brez duha molitve in želje po spreobrnjenju ne morejo zaslužiti nebeških blagoslovov ali milosti, saj pred Gospodom delujejo kot hinavci. Želijo si Božjih blagoslovov in pomoči, vendar se ne trudijo popraviti svojih napak in grehov.

Brez spreobrnjenja ni rešitve. Brez spremembe življenja in iskrenega kesanja za svoje grehe, ne da bi opustili vse napačne stvari in grešno življenje, si ne morete zaslužiti nebeškega kraljestva. 

Zdaj vprašam vsakega mojega otroka, ki je tukaj, vsakega posebej: Kaj ste prišli delati tu? Ali ste prišli v Gospodovo Svetišče kot pravi Božji otrok, ali kot otrok sveta, ki sledi poti pogube, ki ga vodi v peklenski ogenj?

Ali ste vstopili v Gospodovo Svetišče, da bi se resnično spreobrnili, ali pa še vedno upoštevate nasvete hudobnih, hodite po poti grešnikov in se srečujete s zasmehovalci?

Ne pozabite: Hudobni so kot slama, ki jo veter odpiha in ti ne bodo preživeli sodbe, niti grešniki ne bodo imeli deleža na srečanju pravičnih.

Gospod, kdo bo vstopil v tvoje Svetišče? Kdo lahko živi na tvoji Sveti gori? Kdor je v svojem ravnanju pokončen, kdor ravna pravično in kdor govori iz srca resnico in ne uporablja jezika za obrekovanje, ne škoduje sočloveku in ne obrekuje svojega bližnjega.

Vse Gospodove poti so ljubezen in resnica za tiste, ki izpolnjujejo njegovo zavezo in njegovo postavo.

Spreobrnjenje pomeni, da zaradi Božje ljubezni za vedno opustimo vse napačne stvari . Ne oziramo se nazaj na napačno življenje in na grehe, ki smo se jim odrekli, da bi sledili  svojim korakom.

Jezus Kristus je isti včeraj, danes in za vedno. Z mojim Sinom Jezusom Kristusom, združenim z njegovo ljubeznijo, bo vedno vse mogoče. Brez tega se boste pustili odnesti kakšnemu čudnemu nauku, kajti kdor nima srca utrjenega z milostjo, ne bo imel moči upirati se zlu in bo vedno padel v greh in se oddaljil od resnice, živel v laži in zanikanju Boga.

Kličem vas k Bogu. Spreobrnite se brez zamujanja. Blagoslavljam te moj sin in ti dajem moj mir!
MOLITEV, KI JO JE JEZUS DAL EDSONU 11.2. 2020


 

Gospod, Jaz sem ves tvoj po rokah Prečistega Srca Svetega Jožefa

Poskrbi zame, sedaj in vedno! Naj tvoja božja volja kraljuje v mojem življenju, da bi mogel živeti in slediti tvojim korakom, bil tvoj zvest apostol, ki oznanja vaše besede življenja in resnic dušam, da bi bile vse osvobojene in rešene iz hudičevih krempljev in greha. Naj tvoja Ljubezen vnema moje srce in me povsod napolni, da ne bom želel stvari, ki ne težijo k življenju in služenju tebi in naj nekega dne umrem zate, v tebi in v tvoji milosti. Amen.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.09.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, ta ura ni za dvome in negotovost, ampak  ura, da se odločite za Boga, da spremenite svoja srca v njegovi ljubezni in, da živite spreobrnjenje src v predanosti in svetosti. Dala sem vam že toliko znamenj, torej bodite sedaj otroci molitve in vere in dajajte zgled, da mi popolnoma pripadate.

Bodite resnične evharistične duše, da bi bili resnično moji otroci, ki so združeni z mojim Brezmadežnim Srcem. Bolj kot boste častili mojega Sina v Evharističnem Zakramentu, bolj se bo Sveti Duh združeval z vami in vas osvetlil ter pokazal pot naprej , kateri morate slediti.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

mmmmmmmmmmmm

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.09.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, še enkrat prihajam iz nebes, da ti govorim, še enkrat mi je Bog dovolil, da se združiš z Rajem, da prejmeš ljubezen, mir, blagoslove in milosti. V teh naših srečanjih nobena človeška pamet ne more razumeti Gospodovo dobrohotnost in njegovo veličino.

Bog ti govori po meni, Bog te kliče in kliče vse človeštvo k spreobrnjenju. Bog želi svetost vseh njegovih otrok, da živijo življenje spreobrnjenja in iskrenega kesanja, predno pride strašen dan njegove pravičnosti, ki bo kaznoval vsak greh in vsako dejanje storjeno proti njegovi božanski volji. Nič ne bo ubežalo njegovi božanski sodbi.

Moli, moj sin, moli za tiste, ki so zapustili Boga in njegovo tako sveto pot. Moli za tiste, ki nočejo slišati za nebesa in živijo obsedeni s svetom, z njegovim lažnim veseljem in užitki, ki ničesar ne rešijo ampak vodijo v peklenski ogenj.

Satan z grehom uničuje številne duše, zato so mnoge ujete v njegove peklenske pasti in nimajo moči, da bi se rešile iz njegovih krempljev.

Molite in se žrtvujte za spreobrnjenje grešnikov, da se bodo mnoge duše pokesale svojih grehov, prosile Boga za odpuščanje in se vrnile na pravo pot.

Duše so dragocene za Boga in zame, vašo Nebeško Mater. Rešujte jih z vašimi molitvami, vašimi žrtvami in pokoro in jim pomagajte najti sveto nebeško pot, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa.

Tu sem ob tebi, da ti dam svojo ljubezen in svojo materinsko pomoč. Ljubim te in ti dajem svojo ljubezen, da jo nosiš vsem mojim otrokom, ki jo potrebujejo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

mmmmmmmmmmm

SPOROČILO KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Sin moj, moje Srce trpi zaradi nezvestobe in žalitev mnogih mojih otrok, ki imajo njihova srca zakrknjena od greha in strašno žalijo mojega Božjega Sina.

Božja pravičnost bo velika za grešnike, ki se ne želijo kesati njihovih grehov. Pridejo dnevi strašnega joka, bolečine in škripanja z zobmi. Nič se ne more primerjati s tem, kar bo prišlo na svet.

Vrni se k Bogu nehvaležno človeštvo, prosi odpuščanja za svoje grehe in nezvestobo  in moj Sin ti bo odpusti, v nasprotnem primeru boš trpelo zaradi tvoje neposlušnosti in upornosti. Spreobrnite se!

Blagoslavljam te, moj sin. Ostani v mojem miru!

mmmmmmmmmmmmmm

Molitev, ki jo je naučil sveti Nadangel Mihael 14.09.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu, Gospodov sin!

Moli to molitev, ki te jo sedaj naučim, po naročilu Gospoda in njegove Brezmadežne Matere:

Gospod, v svoji Božanski Volji preženi vsa lažna prijateljstva, ki so polna ljubosumja in zavisti, ki s svojimi divjimi jeziki širijo zlo, usmerjajo Satanov strup proti nam in našim družinam. Osvobodi nas njihovih pasti, njihovih zvijačnosti in naj usta vseh naših klevetnikov onemijo, ker samo ti si Bog naše odrešenje. Razprostrti pred tvojo Sveto Božjo Prisotnostjo te priznamo in razglašamo za edinega Gospoda našega življenja.

Naj bo tvoje Presveto Srce naše varno zatočišče in naj bo tvoj Sveti Križ Slavni in mogočni vedno med nami in temi ljudmi, ki želijo našo pogubo in padec, kot obrambni ščit, ki uničuje vsa satanova dejanja, obrekovanja in vse besede prekletstva, ki prihajajo od vsakega med njimi.

Naj nam tvoje Svete Rane, slavne Rane dajo osvoboditev in zmago nad vsem zlom. Amen!

Potem beremo Psalm 140

Psalm 140 (139)

Prošnja za varstvo pred sovražniki 2 Reši me, GOSPOD, pred hudobnim človekom, čuvaj me pred možmi nasilja, 3 ki v srcu premišljujejo hudobije, vsak dan netijo vojne.

4 Svoje jezike brusijo kakor kača, gadji strup je pod njihovimi ustnicami.    5 Varuj me, GOSPOD, pred rokami krivičnika, čuvaj me pred možmi nasilja, ki premišljujejo, kako bi izpodnesli moje korake.

6 Prevzetneži so nastavili zanko zame in vrvi, razpeli so mrežo ob poti, pasti so položili zame.  7 Dejal sem GOSPODU: »Ti si moj Bog, prisluhni, GOSPOD, glasu moje prošnje.

8 GOSPOD, moj Gospod, moč moje rešitve, zaščitil si mojo glavo na dan boja. 9 GOSPOD, ne izpolni krivičnikove želje, njegovega naklepa; ne dopusti, da bi se dvignili.«    Sela.

10 Glava tistih, ki me obdajajo, muka njihovih ustnic naj jih pokrije. 11 Naj dežuje nanje žareče oglje, naj jih strmoglavi v ogenj, v brezno, da nikoli ne vstanejo.

12 Jezikač naj ne bo trden na zemlji, nasilnika naj hudobija prežene v prepad. 13 Vem, da bo GOSPOD izvršil sodbo za nesrečnega, pravico za ubogega. 14 Zares, pravični se bodo zahvaljevali tvojemu imenu, iskreni bodo prebivali pred tvojim obličjem.

Jaz sem vedno ob tebi, da ti pomagam v največjih življenjskih preizkušnjah. Mir tvojemu srcu!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.09.2020 -Manaus-AM. Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k življenju v ljubezni, da bi bili varni v Srcu mojega Sina Jezusa, ki vas toliko ljubi in, ki je vaše varno pribežališče in varstvo. V Srcu mojega Sina, mu pripadati, poslušati njegovo bitje Srce, ki je klic njegov dnevni k ljubezni vsaki duši preko mene, se boste naučili ljubiti in izpolnjevati Božjo voljo. Ničesar se ne boste bali, niti križa, niti preizkušenj in niti preganjanj, ki bodo prišla na svet. Ostali boste združeni z mojim Sinom in moj Sin združen z vsakim od vas. Podelil vam bo mnoge milosti in blagoslove, da bodo spremenili vaša življenja in vam dali moč, da se boste bojevali proti zlu z močjo njegovega Svetega Imena.

Molite otroci moji, veliko molite, ker molitev je življenje in moč za vsakega od vas. Tisti, ki molijo jih zlo ne bo nikoli premagalo, ampak bodo zmagovalci v vsaki nasilni bitki. Naj se molitev Rožnega venca vsak dan z ljubeznijo moli v vaših domovih in tako vi, ki me poslušate in, ki sprejemate moje klice v svoja srca bodite gotovi, da bo vse nebo združeno z vami in vsi vi boste združeni v nebesih in v nekega dne boste njegov del v slavi mojega Sina.

Danes vas blagoslavljam s posebnim blagoslovom, da bi imeli gorečo željo pripadati mojemu Sinu Jezusu in slediti njegovim korakom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA Edsonu Glauber, 06.09.2020 MANAUS/AM

Popoldne je Jezus govoril z menoj:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, piši moje svete besede in opozori duše:

Oni, Satanovi agenti bodo naredili, da bodo mnogi sprejeli lažno evharistijo, ki ne prihaja od mene, tvojega Boga.

Vse se začne z lažnim človeškim bratstvom, lažnim občestvom bratov, da bi  potem prišli do lažne evharistije, ki so si jo izmislili.

Satan deluje močno znotraj moje Cerkve, da bi izruval velik zaklad med vami, da bi poteptal mojo ljubezen, moje darove in moje milosti, ker sose služabniki, ki me ne ljubijo pustili podkupiti zaradi denarja, moli in nečistosti. Kdo ne je moje meso in ne pije mojo kri ne bo imel deleža slave v mojem kraljestvu.

Ta hudobna generacija brez ljubezni si zasluži veliko kazen zaradi njenih strašnih grehov. Bodi močan. Pričuj za resnico, oznanjaj moje večne besede dušam, da bi jih mogel ozdraviti in obnoviti z mojo ljubeznijo.

Samo tisti, ki bodo zvesti do konca bodo prejeli večno plačilo in krono slave. Osvobodite se strahu. Ne bojte se. JAZ SEM vas ljubi. JAZ, Vsemogočni Bog sem s teboj. Vedno sem združen z vsemi tistimi, ki me ljubijo in sprejemajo moje svete besede v svoja srca.

Blagoslavljam te!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.09.2020 - EDSONU GLAUBER, MANAUS/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in se nikoli ne utrudim dati vam moj blagoslov, ne utrudim se prihajati iz nebes, da vam prinesem ljubezen in mir mojega Sina. Dovolite, da vas vodim za roko in pripeljem v Srce mojega Sina. On vas ljubi in v tem trenutku obiskuje vaše družine, da vas zapečati s svojo ljubeznijo in položi v njegove svete rane, da bi bili varovani pred vsemi napadi peklenskega sovražnika.

Bog vas ljubi in vam danes vsakemu posebej podarja velike nebeške darove in milosti, da bi znali prenašati s pogumom te težke čase. Ne obupujte. Ne izgubite vere. Bog je z vami in jaz sem ob vas, da vam pomagam in vodim v vsem.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:

Kdaj je prikazovanje resnično?

Kadar pričuje resnico in jo brani. Sveti Duh ne more biti naklonjen zmoti, laži in grehu, temveč On potrjuje in razkriva dušam mojega Sina in njegove besede večnega življenja.
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.09.2020 – MANAUS/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moje, čas je da spremenite svoja srca v ljubezni mojega Sina Jezusa, čas je, da sprejmete pot, ki vodi v nebesa. Pripadajte Gospodu, prosite odpuščanja za svoje grehe. Ne bodite gluhi in neposlušni za moj glas.

Bog vas klice in želi, da odprete svoja srca. Naučite se poslušat Gospodov klic, naučite se biti poslušni njegovi Božanski Volji. Njegovo Sveto Srce je polno ljubezni in to ljubezen vam želi dati. Vrnite se, vrnite se h Gospodu s skesanim srcem in moj Sin bo ozdravil vaša srca in z njimi bodo ozdravljena tudi vaša telesa. Bili boste srečni ljudje polni miru.  Naj molitev Rožnega venca nikoli ne manjka v vaših domovi. Molite ga z zavzetostjo, z vero, zaupanjem in gotovostjo , da Bog posluša vaše molitve in vam daje tolike milosti.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.09.2020 – MANAUS/AM Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas prosim: odločite se za Boga, odločite se za nebeško kraljestvo. Bojujte se za rešitev svojih duš in rešitev vaših družin, ki potrebujejo toliko ljubezni, blagoslovov in Božjega miru.

Gospod vas kliče po meni k spreobrnjenju, a mnogi med vami še ne sprejemajo in ne živijo mojih sporočil z vero in ljubeznijo. Otroci moji, pripadajte Bogu, pripadajte mojemu Sinu Jezusu z odločitvijo, da boste sledili njegovim korakom, bili pričevalci ljubezni in resnice temu grešnemu svetu, ki Ga ne ljubi več.

Veliki dogodki, bolečine bodo kmalu tu. Jaz vas opozarjam. Zato bodite vedno pazljivi na moje Materinske besede, živite življenje v veri in molitvi. Velikokrat sem vas že pripravila, v preteklosti; sedaj otroci moji dajte vse od sebe za reševanje duš, ki so v nevarnosti večnega pogubljenja.

Bog vas kliče, da vsem pričujete o njegovi ljubezni in njegovemu božanskemu klicu, ker bo kmalu Njegova pravičnost tako močna in velika, da nič na svetu je ne bo moglo ustaviti, kadar bo udarila ubogo nehvaležno človeštvo, ki Mu je bilo neposlušno in uporno.

Sprejemam vas v moje Brezmadežno Srce, ljubim vas in varujem, podarjam vam moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.09.2020- Manaus/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati, ki vas zelo ljubim. Povem vam, da brez molitve ni spreobrnjenja, brez svetosti ni za vas nebes. Ustvarjeni ste bili svobodni, da izberete pot, ki jo želite: če želite biti z mojim Sinom v nebesih ali če želite biti s hudičem v peklu. Katero pot želite izbrati in ji slediti? Če ne želite slediti poti svetosti, pokažete, da ne želite biti z Bogom, da ne želite biti srečni in niti dobiti svoje mesto v nebesih. Izberite pot dobrega, otroci moji. Izberite pot, ki vodi k Bogu in ne boste se kesali. Ne zavajajte se, ne pustite se prevarati hudiču, ker nič od tega sveta vam ne more dati resnično srečo, samo v Bogu sta večni mir in veselje. V mojem Sinu boste našli moč za zmago nad vsem zlom tega sveta, ker je božanska ljubezen bolj mogočna od vsega zla. Zmagujte zlo z ljubeznijo, zmagujte temo greha z božansko Lučjo. Pred ljubeznijo Srca mojega Sina se vse skrite in nejasne stvari odkrijejo in postanejo jasne pred vsemi. Nič ne uide sijaju njegove božanske luči, ki razodene resnico, premaga vsak greh, laži in grehe nečistosti in smrti.

Vaša zmaga je v Bogu, brez nje ste nič, suha zemlja brez življenja. Vrnite se h Gospodu, vrnite se h Gospodu sedaj in on vam bo odpustil, obrisal solze vaših oči in dal vam bo tolažbo, ljubezen in mir. On ne odreče ničesar skesanemu srcu, ki ga ljubi in iskreno prosi njegovega božjega odpuščanja.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2020 MANAUS/AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, časi so dozoreli, a mnogi so nedozoreli v veri, igrajo se s svojim odrešenjem in niso pripravljeni.

Imajo oči da vidijo iluzije sveta, a ne morejo videti in sprejeti Božje ljubezni in božjih del, ki so tik pred njimi. Satan mnogim dušam dela veliko škodo. V rokah ima mnoge, ki so mu na voljo in mu pomagajo uresničiti njegove zlobne načrte v svetu, za uničenje družin, ki jih tako sovraži, in družbe nasploh.

Družine, ki živijo skupaj in v sveti Božji ljubezni so muka za Satana. Ne prenaša jih, ker so zveste Bogu in so odsev Svete Družine v svetu, ki uniči vse njegove zlobne načrte uničevanja in smrti. Številne družine ne razumejo moči molitve in skupne molitve: očetje, matere in otroci. Puščajo ob strani najdragocenejši trenutek biti z Bogom. Ure in ure preživijo pred televizijo ali mobilnim telefonom in izgubljajo, zaradi svoje mlačnosti, duhovne lenobe in navezanosti svet pokvarjen z grehom,velike milosti, ki jim jih je hotel podariti moj Božanski Sin.

Vrnite se h Gospodu, krščanske družine, kesajte se svojih napak in grehov in živite iskreno življenje  spreobrnjenja in svetosti in Gospod Bog se vas bo usmilil in vas blagoslovil. Zapečatil vas bo s svojim pečatom ljubezni in varstva, preden vas Zver zaznamuje s svojim zlobnim in smrtonosnim znamenjem, kajti zapisano je:

9 Za njima je prišel še tretji angel in govoril z močnim glasom: »Če kdo moli zver in njeno podobo in sprejme na čelo ali na roko žig, 10 bo tudi sam pil od vina Božjega srda, namešanega nemešanega v čaši njegove jeze: z ognjem in žveplom bo mučen vpričo svetih angelov in vpričo Jagnjeta. 11 Dim od njihovega mučenja se bo vzdigoval na veke vekov. Ne podnevi ne ponoči ne bo oddiha za tiste, ki molijo zver in njeno podobo ter sprejemajo žig z njenim imenom. 12 Tu je stanovitnost svetih, ki se držijo Božjih zapovedi in vere v Jezusa.«(Raz 14, 9-12)

To moje sporočilo, ki ga čim prej prenesite čim več mojim sinovom in hčeram, kajti Božja jeza bo velika nad vsemi tistimi, ki so neposlušni preroškim besedam in kritizirajo preroške besede zapisane v tej knjigi. Toda svojim, tistim, ki pazijo na pričevanje mojega Sina Jezusa pravi: Da, kmalu pridem. Amen! Pridi Gospod Jezus. Amen!

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.08.2020 Manaus/AM – Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, Bog je poklical tebe in tvojo družino za veliko poslanstvo in je zaupal v tvoje roke in roke tvoje matere velike blagoslove in darove, ki niso bili dani nikomur drugemu v Amazoniji, in sedaj nove milosti po tvojem bratu, ki se daruje Bogu. Gospod kaže nevernikom,  da je vašo družino že od nekdaj izbral in ji zaupal poslanstvo obnavljanja duš in src po njegovi Besedi in božanski ljubezni, ki ozdravlja, osvobaja in spreobrača. To je milost, ki jo Bog želi podeliti številnim družinam, a na žalost vsi ne vztrajajo v molitvi, zvestobi in svetih poteh mojega Sina Jezusa, kar mu ni ljubo'.

Dolga leta vas je moj Sin pripravljal, očiščeval in potrdil s čistim ognjem njegovega Svetega Duha, da ste njegova luč dušam. Čeprav se mnogi želijo boriti proti njegovim svetim delom, Bog vedno vse nadzoruje. Bojuj in bori se proti vsemu zlu z oznanjevanjem Božjih resnic dušam. Dovolite, da Gospodova svetloba močno sije na vas tako, da intenzivno odsevate njegovo ljubezen na vsa srca brez življenja, mrtva zaradi greha.

Sprejemam tvojo družino v moje Brezmadežno Srce, kot svoj dragoceni del in vas blagoslavljam ter vam dajem posebne milosti, milosti, ki vas bodo vedno bolj krepile v veri in velikem poslanstvu odreševanja duš, milosti, zaradi katerih boste vztrajali do konca po poti mojega Sina, ki te je izbral, ki te toliko ljubi in blagoslavlja tebe in tvojo družino: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.08.2020 – Manaus/Am – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, poslušajte moje klice. Živite moja sporočila, ki vam jih dajem s toliko ljubeznijo. Posredujte za moje sinove duhovnike. Hudič hoče utišat Božje služabnike, da ne bi govorili  več o besed večnega življenja mojega Božjega Sina. Posredujte. Molite, postite in pokorite se za duhovnike, da bi bili v Božjo čast in slavo močni in pogumni, pri obrambi resnice v teh težkih časih.

Zavarujte duhovnike s svojo ljubeznijo in svojimi molitvami zanje, ker v teh dneh boste videli koliko hudič sovraži duhovnike, Evharistijo in Sveto Cerkev, kot se še nikoli ni dogajalo. Deloval bo z njegovim sovraštvom, vi pa boste delovali in se borili proti njemu z ljubeznijo in molitvijo.

Sprejmite moj blagoslov in moje milosti. Blagoslavljam vas kot vaša Mati in Kraljica: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Videl sem ta prizor iz knjige Razodetja in Sveta Mati mi je dejala, da sedaj bolj intenzivno živimo v tem času, v Cerkvi in Svetu:

17 Zmaj pa se je razjezil nad ženo in se bojeval proti preostalim iz njenega rodu, proti tistim, ki se ravnajo po Božjih zapovedih in imajo Jezusovo pričevanje. (Raz 12,17)
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.08.2020 – MANAUS/AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas neizmerno ljubim. Prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu. Sprejmite Gospodov klic za vaša življenja, sedaj, ker čas spreobrnjenja je zaključuje.

Svet bo pretresen kot se še ni zgodilo  v človeški zgodovini in ZVEZDE BODO PADALE Z NEBA IN NEBEŠKE SILE SE BODO MAJALE (Mt 24, 29).

Opozarjam vas za vaše dobro, moji ljubljeni otroci. Prenašam vam moje materinske klice za vašo večno srečo v Bogu, da boste spremenili smer vaših življenj in vaših src v njegovi Božji ljubezni, da bi bili vredni njegove milosti in odpuščanja.

Kot sem vam že enkrat dejala, mnogi ne vidijo ničesar, čeprav s široko odprtimi očmi, mnogi so slepi za dela nebes, ker so zavedeni od napak, strasti in zapeljevanja sveta.

Človeška pokvarjenost je dosegla skrajnost, tako moralno kot duhovno, in na svetu ni več veliko deviških duš. Večino duš je popolnoma uničenih od Satana, zaradi greha.

Veliko molite, ker so mnoge duše v nevarnosti, da se obsodijo za večno. Mnoge duše so praktično le za korak, da padejo v peklenski ogenj in pekel je večen, otroci moji.

Ne dovolite, da zlobni ljudje, Satanovi sledilci, prostozidarji in satanisti v vas vcepijo njihov »smrtonosni strup«. Ne zavajajte se z njihovimi lažmi, z njihovo zlobno znanostjo brez Boga, ker so mnogi izgnali Gospoda iz svojih src in ne delujejo več v dobro duš, temveč jih uničujejo in prevladujejo zaradi moči in denarja.

Mnoga srca ne pripadajo več Gospodu, ampak so posvečena Satanu, ker so mu mnogi prodali svoje duše zaradi iluzij in lažnega blišča kraljestev sveta. Molite, molite, molite in Gospod vas bo vedno varoval, vam bil ob strani in vam podelil njegov blagoslov.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  21.08.2020 – Manaus-AM – Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, nikdar kakor sedaj ni bil moj Božji Sin toliko zaničevan in žaljen v Zakramentu Evharistije. Moj Sin je Jagnje Božje, ki odjemlje grehe sveta. Kdor se ne bo približal k njemu in ga sprejel z vero, ljubeznijo, s  skesanim duhom in duhom zadoščevanja ne bo imel večnega življenja. Bodite zvesti njegovim svetim naukom, izročeni veri, ki se že dolgo časa oznanja s pridiganjem Apostolov po delovanju Svetega Duha. Ni druge resnice, ni druge vere, ni drugega Boga, ne obstaja več Cerkva, ampak ena sama, ki vodi k Odrešenju in ta je Katoliška Cerkev. Naj moje Materinske besede sprejmejo vsi moji otroci in naj bodo položene globoko v vseh njihovih srcih.

Moli, moli, moj sin, ker se čas za velike dogodke bliža bolj kot kdajkoli in mnogi niso pripravljeni, zato jočem in trpim zaradi vseh mojih otrok, ki me niso hoteli slišati.

Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.08.2020 Manaus-AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, kličem vas že dolgo časa k Bogu, a mnogi med vami me ne poslušajo in ne sprejmejo moje klice v svoja srca. Prelila sem že mnogo solza in to vidno pokazala na mnogih krajih sveta, a mnogi moji otroci so ostajajo z zakrknjenimi in zaprtimi srci, neobčutljivi za mojo bolečino. Govorim vam a vi ostajate gluhi za moj glas. Blagoslavljam vas s toliko ljubeznijo, a vi velikokrat prezirate moj materinski blagoslov, grešite in žalite mojega Božjega Sina s strašnimi grehi in razžalitvami.

Vrnite se, vrnite h Gospodu. Večni Oče je zelo ogorčen in užaljen zaradi tega nehvaležnega in gluhega človeštva. On je že s svojim dvignjenim Laktom pripravljen, da  vas kaznuje, če boste nadaljevali neposlušni in uporni na njegove božje klice, ki vam jih daje po meni. Oče, Sin in Sveti Duh so me poslali z nebes, da vam darujem ljubezen, varstvo in milost. Spreobrnite se otroci moji, spreobrnite se čim prej, kajti velika božja kazen bo sedaj z ognjem, strašnim ognjem Božje Pravičnosti in mnoge duše so v nevarnosti, da se pogubijo za večno, ker so slepe, gluhe in duhovno mrtve zaradi Satanovega smrtnega strupa, ki jih je uničil z mnogimi lažmi, satanskimi napakami.

Intenzivno dnevno molite Sveti Rožni venec in Bog bo imel usmiljenje z vsakim od vas in z vašimi družinami. Molitev z ljubeznijo in srcem ima moč in božansko milost uničiti moč pekla.

Molite, molite, molite in vse telesno in duhovno zlo bo oddaljeno daleč proč od vas in vaših družin. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
ZA PREMIŠLJEVANJE - 21.08. 2020 - EDSON

17 Če pa kdo Božji tempelj uničuje, bo Bog uničil njega. Božji tempelj je namreč svet, in to ste vi. (1 Kor 3,17)

 Jaz pa bom obrnil svoje obličje zoper tega človeka in ga iztrebil iz njegovega ljudstva, kajti Molohu je dal svojega potomca in tako onečistil moje svetišče in oskrunil moje sveto ime. (3Mz 20, 3)

O Bog, narodi so prišli v tvojo dediščino, oskrunili so tvoj sveti tempelj, Jeruzalem so spremenili v kup razvalin. (Ps 79, 1)

Moloch, Moloc ali Moloch je bog Ammonitov, t.j. etnična skupina v Kanaanu( ljudje prisotni na arabskem polotoku v Srednjem vzhodu), ki so ga častili. Ime pomeni tudi ime enega hudiča v krščanski tradiciji in kabalistici.

Če je Gospod rekel, da bo obrnil svoje obličje proti ljudem in uničil iz njihovega ljudstva tiste, ki so častili Molecha, koliko bolj strašno bo, kadar bo obrnil svoje obličje in uničil vse tiste, ki so častili in se klanjali pred Pachamamo, znotraj Njegovega svetišča v Vatikanu?
Bog je samo eden. Ni drugega Boga, ki rešuje, Ni druge vere in ne druge Cerkve. Iz Boga se ne delamo norma in mu ne jemljemo spoštovanje.

Mnogi imajo Božjo Besedo v svojih domovik in Katekizem, a ju ne čitajo. Torej, so nevedneži v veri in brez luči.
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2020 - Manaus-AM, Edsonu Glauber

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, veselite se z vašo Brezmadežno Materjo, z dušo in telesom vzeto v nebo. Moja slava v nebesih je pričakovanje slave vsakega od vas in vseh tistih, ki bodo zvesti Gospodu do konca vašega življenja na tem svetu, se posvečali slavi njegovega kraljestva ljubezni ter izpolnjevali njegovo Božansko Voljo.

Moja brezmadežna prisotnost in slava v svetu je veliko znamenje Božje ljubezni do vas. Ne bojte se preizkušenj in trpljenj, ki jih boste morali prenašati zaradi ljubezni do mojega Sina. Vse boste zmogli prenesti z ljubeznijo in vero.

Moj Božanski Sin vam je že vnaprej podelil milosti, ko sem prišla iz nebes, da vas blagoslovi med mojimi prikazovanji med vami, skozi vsa pretekla leta, ko sem vam podelila tolike  in tolike blagoslove in milosti nebes.

Blagor tistim, ki so verjeli ne da bi videli in sprejeli te blagoslove in milosti z majhno vero in ljubeznijo v njihovih srcih. Ne bodo razočarani, ne zapuščeni od Gospoda v težkih trenutkih, ker oni niso zapustili Gospoda in ne mene, vaše Nebeške Matere v trenutkih bolečin, preizkušenj, napadov proti mojemu delu ljubezni. A gorje nevernikom, gorje tistim, ki so izgubili vero in bili nehvaležni, zaničevali, preganjali in uničevali sveta Božja dela s svojimi besedami in slabimi zgledi. Nekega dne bodo pred Gospodom iz obličja v obličje in tisti dan bo strašen.

Ne pozabite otroci moji: mnogo je poklicanih a malo izbranih, ker toliki ne verjamejo in nimajo vere v svojih srcih. Moje besede izrečene tukaj se bodo izpolnile in kadar se bodo izpolnile, bodo mnogi neverniki grenko jokali za izgubljenim časom, prosili odpuščanja in usmiljenja, ko bodo videli številne, ki so verjeli odnesti izpred njihovih oči, da se združijo z Gospodom. Ti neverniki bodo ostali na svetu da bodo kaznovani z veliko kaznijo, ki jih bo doletela, ko se bo silovito spuščala z neba za kaznovanje grešnikov.

Molite, molite, molite, ker prihaja odločilna ura. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.08.2020 - Manaus-AM -  Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, kličem vas k Bogu a me ne poslušate. Mnogi moji otroci so gluhi za moj klic in zakrknjenega srca za moj glas in moje Materinske besede.

Mnogi me žalijo z njihovimi strašnimi grehi, njihovimi žaljivimi besedami in dvomi v moja sporočila, ki jih postavljajo za neresnične in s tem oddaljijo toliko mojih otrok od poti resnice. Če moje besede, ki jih govorim s toliko ljubeznijo in skrbjo niso resnične, ali so potem njihove besede, ki jih govorijo brez ljubezni, s sovraštvom in žaljivo polne resnice?

Molite, molite, veliko molite, o nehvaležno človeštvo, ker velike bolečine padajo na vas in bodo vedno bolj, ter bodo povzročile, da boste točili grenke solze, ker ste postali gluhi za moj materinski glas.

Neusmiljeni, kruti in barbarski možje bodo napadli Sveto Cerkev in Rim bo popolnoma uničen. Italija bo pila grenak kelih bolečin, ker je toliko grešila, a ne samo ona, tudi mnogi drugi narodi bodo uničeni, zaradi pomanjkanja vere, ljubezni in spoštovanja do svetih Božjih del.

Žalostna sem, sin moj, ker sem govorila in klicala k Bogu in nisem bila poslušana. Dala sem vam toliko ljubezni, toliko znamenj, tolike milosti, tolike blagoslove, a bila sem prezirana in žaljena. Bog ni vesel!....Pomirite čim prej njegovo pravičnost, v nasprotnem primeru boste morali nositi težo njegovega močne roke in njegove pravičnosti na grozovit način.

Blagoslavljam te, sin moj in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2020 MANAUS/ AM - Edsonu Glauber

Naša Gospa je še enkrat prišla iz Nebes, da nam da svoj klic za vse njene otroke vsega sveta.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati vas prosim: poslušajte moje klice k molitvi. Svet je ranjen od sovraštva in nasilja in se je pustil prevarati satanu zaradi denarja, moči, ambicij in egoizma. Vrnite se h Gospodu s skesanim srcem, za vse vaše grehe.  Odpovejte se zlu in prevaram tega sveta, da bi mogli zaslužiti ljubezen in odpuščanje mojega Božjega Sina. Odločite se za Boga, da bo njegov mir in njegova ljubezen napolnila vaša srca in ozdravila tolike rane vaše duše, povzročene zaradi vaših grehov in vaše neposlušnosti njegovim Božjim Zapovedim

Otroci moji, hudič pripravlja velike konflikte, ne samo v določenih Krajih Zemlje, ampak svetovno, ki vključujejo številne Države. Molite za mir, molite za spreobrnjenje grešnikov.  Svet je blizu velikih konfliktov in velikega trpljenja kot se ni še nikoli zgodilo doslej. Zgradili so grozno orožje, ki lahko v nekaj sekundah uničijo veliko mojih otrok. Napuhnjeni in mogočneži hočejo uničiti vas in vaše družine. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo mojega Rožnega venca in dnevno posvetitvijo našim trem Svetim Srcem, postite se, in jaz in moj Ženin Jožef bova pred prestolom mojega Sina Jezusa prosila za vse vas.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker se časi velikih bolečin izpolnjujejo pred vašimi očmi in mnogi vztrajajo neverni in z zakrknjenim srcem pred Bogom, ker bolj izpolnjujejo satanovo voljo, kot Gospodovo Voljo in niso del ovac mojega Sina Jezusa, ker so se pokvarili z napakami in prevarami sveta. Ne pustite se prevarati niti pokvariti. Pripadajte Bogu, bojujte se in branite Resnico in moj Sin bo vedno z vami, vam pomagal in vas blagoslavljal.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.08.2020 - EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

Sveta Mati se je prikazala v spremstvu mnogih angelov, ki so bili na njeni desni in levi. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da spremenite smer svojega življenja in se vrnete zelo hitro h Gospodu, dokler vam še daje čas za spreobrnjenje, a ta čas se izteka otroci moji in veliki dogodki bodo za vedno spremenili vaša življenja.

Zapustite grešno življenje proč, iskreno se kesajte, da ste žalili Večnega Očeta in, da ga niste ljubili kot bi morali.

Prosim vas, molite, molite kot niste še nikoli prej molili in darujte vse Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa v spravo za vaše grehe in grehe vsega sveta. Prosite ga za spreobrnjenje vseh duš. Jaz vas ljubim in vas danes sprejemam v moje Brezmadežno Srce.

Sprejmite moje milosti in moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.08.2020 EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, reci vsem mojim otrokom: postite, postite, postite. Če vsi želijo premagali sedanja zla, ki jim grozijo, morajo moliti dnevno Rožni venec, postiti in se žrtvovati za dobro sveta in za mir. Hudič želi na svet prinesti večje trpljenje in vsi moji otroci morajo upogniti kolena na tla in posredovati, da bi preprečili njihove zlobne namene.

Poslušajte moje klice k molitvi, spreobrnjenju in Bog vam bo vedno podelil milost zmage nad vsem zlom. Preganjani boste a ne bojte se ničesar. Gospod bo vedno ob vaši strani, da vas brani, vam pomaga in po vas bo pokazal napuhnjenim, da on je Gospod.

Blagoslavljam te, kakor tudi vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU Edsonu Glauber – Manaus-AM. 26.07.2020

Videl sem Devico kot Kraljico, z zlato krono na njeni glavi, ki je močno svetila. Iz njenega Brezmadežnega Srca so izhajali žarki ljubezni, ki so bili usmerjeni v globus, ki ga je varovala v njenih rokah:

Mir z vami!

Sem Kraljica Sveta. Iz mojega Srca vam dajem moj plamen ljubezni, da bi vnel vaša srca in jih ozdravil telesnih in duhovnih bolezni. Brez zadostitve ni odpuščanja, brez odpuščanja ni usmiljenja. Zadoščujte za svoje grehe in prejeli boste odpuščanje mojega Božjega Sina, vedno odpuščajte in prejeli boste njegovo usmiljenje. 

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 


SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.07.2020 – Manaus-AM. Edsonu Glauber


Mir tvojemu srcu!

Sin moj, povej človeštvu naj se vrne k Bogu. Grehi, ki jih delajo toliki moji otroci kličejo Božjo pravičnost, da pride iz nebes, da močno kaznuje, ker ni zadoščevanj, ker ni kesanj in niti iskrenega spreobrnjenja. Obrnite svoja srca h Gospodu in imel bo usmiljenje z vsakim od vas in vašimi družinami. Ne ostanite gluhi za moj materinski glas. Vrnite se h Gospodu, sedaj, in njegova ljubezen vas bo objela in vam podelila mir, varstvo pred vsem zlom in nevarnostmi teh temnih časov, apostazijo in pomanjkanjem vere. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!UPORABA IN ZLORABA SPOROČIL KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU – OBJAVA 24.07.2020Zaradi določene zlorabe nekih delov sporočil Kraljice Rožnega venca in Miru Itapiranga, ki se je pred kratkim pojavila s strani neke osebe, tudi z delitvijo zgibanke, objavljam sledeče:

 1. Edson mi je povedal: »Sporočila so dana človeštvu kot neka pomoč rednemu oznanjevanju in delovanju Cerkve (javno razodetje je bilo zaključeno s knjigo Razodetja, s smrtjo zadnjega apostola) za duhovno oblikovanje, premišljevanje in molitev; za spreobrnjenje, pokoro in vrnitev k Bogu, k čemur nas kličejo težki časi v katerih živimo.

 2. Edson in prevajalka ne dovolita uporabo sporočil za druge namene (ali določen del sporočil, ki se iztrgajo iz celote ‘za tekoče potrebe’ nekoga… zlasti, če to ne vodi k drži iskanja Boga), ampak se uporabijo npr. za ‘dokazovanje’ nekih tez in določenih trditev, za ‘bojevanje’ ali za ‘obračunavanje’ s kakšno osebo ali nekim načinom delovanja določenih ljudi.

 3. V iskreni želji biti poslušni Bogu, Edson in prevajalka zahtevata, da se sporočila ali deli sporočil ne uporabljajo in zlorabljajo z dodanimi komentarji ali pojasnili.

 4. Edson in prevajalka zahtevava, da se ta navodila v bodoče upoštevajo. Hvala!

 5. ZA RAZUMEVANJE GORNJEGA OBVESTILA SEM PRILOŽILA  SLIKE DELJENE ZGIBANKE.

prevod :

A causa di un certo abuso di alcune parti dei messaggi che è apparso di recente da una persona, inclusa la condivisione di un pieghevole, sto pubblicando quanto segue:

 1. Edson mi disse: “I messaggi della Regina del Santo Rosario e della Pace vengono dati all’umanità come aiuto per l’annuncio e il funzionamento regolare della Chiesa (la rivelazione pubblica è stata conclusa con il libro dell’Apocalisse, con la morte dell’ultimo apostolo) per la formazione spirituale, la contemplazione e la preghiera; per conversione, penitenza e ritorno a Dio, a cui ci chiamano i tempi difficili in cui viviamo.
 2. Edson e il traduttore non consentono l’uso di messaggi per altri scopi (o una determinata parte di messaggi che vengono strappati dall’intero “per le esigenze attuali” di qualcuno”… specialmente se ciò non porta ad un atteggiamento di ricerca di Dio) ma vengono utilizzati ad es. per “provare” certe tesi o certe affermazioni, per “combattere” o per “stabilirsi” con una persona o un modo di agire di determinate persone.
 3. Con il sincero desiderio di obedire a Dio, Edson e il traduttore richiedono che i messaggi, o parti dei messaggi, non vengono usati e abusati con particolari commenti.
 4. Edson e il traduttore chidono pure, che  queste istruzioni vengano seguite in futuro. Grazie !
SPOROČILO SVETE DRUŽINE 19.07.2020 – Edsonu Glauber – Manaus/AM

Mir z vami!

Sin moj, " Zabičaj jim to, da bodo brez graje.  Če kdo za svojce, posebno za domače, ne skrbi, je zatajil vero in je slabši od nevernika. (1Tim5, 7-8)"

Mi želimo ozdraviti vaše družine, želimo jih osvoboditi vse žalosti, vsakega zatiranja, vsakega pomanjkanja miru, odpuščanja in ljubezni.

Dovolite nam, da moremo kraljevati v vaših družinah in prejeli boste blagoslove in milosti od Boga Očeta  ki po nas razteza svojo močno zaščitno roko nad vami vsemi. Skrbite za svoje družine tako, da molite, se žrtvujete, se spokorite in milost bo prišla in preobrazila vaše življenje.

Blagoslavljamo vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta družina(Jezus, Marija in Jožef) so to sporočilo povedali skupaj.
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.07.2020 Edsonu Glauber – Manaus/AM

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, to so časi teme, časi velikega razdejanja. Hudič uporablja njegove sledilce za napad na vero, moje otroke in za uničenje Božje hiše. Mnogo Cerkva in oltarjev je bilo uničenih, požganih, okradenih in ni nobene besede v obrambo za razžalitve časti in veličastva Boga, samo tišina tistih, ki želijo skriti njihove zlobne in prikrite namene.

Tisti, ki bi morali taka dejanja obsoditi molčijo in jih opuščajo, ker mnogi med njimi so sostorilci vseh teh razžalitev proti Gospodu in njegovi Sveti Cerkvi. Ni več zvestobe, poslušnosti in gorečnosti za Gospodovo hišo, kot je pisano v njegovi Besedi: »gorečnost za tvojo hišo me razjeda. (Psalm 69.9). Ampak nasprotno, Gospodova hiša je postala razbojniška jama( Mt 21.13).

Otroci moji, bodite previdni! Gospod vse vidi. (Jer 7, 11). Zbudite se! Ne pustite se prevarati od Satanovih napak in zapeljevanja. Nič s tega sveta ne boste vzeli s seboj, vse bo ostalo, da se bo použilo in uničilo od molja in rje.«

»Vaše bogastvo je preperelo in vaša oblačila so požrli molji. Vaše zlato in srebro je zarjavelo in njuna rja bo pričala zoper vas ter razjedla vaše meso kakor ogenj. V zadnjih dneh ste kopičili zaklade.(Jak 5,2-3)«

Tisti pa, ki je najemnik in ne pastir in ovce niso njegove, pusti ovce in zbeži, ko vidi, da prihaja volk, in volk jih pograbi in razkropi.  Je pač najemnik in mu za ovce ni mar. (Jn 10, 12-13).

Danes je najemnik notri v Božji Hiši in molči, ne reče niti besede v prid Gospoda, njegove slave, v bran vere in ovac. Usta odpre, da izgovori bogokletje in napake, a nekega dne bodo njegove lažnive ustnice brez besed, saj z aroganco in prezirom omalovažuje pravične.

Otroci moji,tako govori Gospod: Moja jeza se razvname in pomorim vas z mečem, (2Mz  22, 24).

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se! Vrnite se k Bogu s skesanim srcem in On vam bo dal njegovo odpuščanje in usmiljenje.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER  11.07.2020, Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnogi moji otroci umirajo v temi in grehu, ker ne poznajo ljubezni mojega Sina Jezusa. Ljudje nikoli ne mislijo na svoj zadnji cilj in se pustijo preslepiti od Satana, ki jih vara in želi čim prej požreti njihove duše

Govori tvojim bratom o ljubezni mojega Sina, da bi končno razumeli resnični razlog njihovega obstoja, zaradi katerega so bili ustvarjeni po Božji podobi, da bi ga mogli spoznati, ga ljubiti in uživati v večnosti, posvečeni z njegovo božansko ljubeznijo.

Človeštvo bodo zelo kmalu pretresli veliki dogodki, vsako zlobno dejanje in kraljestvo greha bo uničeno z delovanjem Božje pravičnosti. Nič ne bo ostalo na nogah!

Molite, veliko molite in tako boste pomagali vaši Nebeški Materi rešiti mnogo duš iz Satanovih krempljev in jih voditi na sveto pot, ki vodi do slave nebes.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA DNE 05.07.2020 - Manaus-AM, po Edsonu Glauber

Bil med  vrati kuhinje in gledal rastline na dvorišču. Videl sem limonino drevo, ki se je posušilo in za vedno umrlo. Pomislil sem: limonino drevo je resnično umrlo, ni preživelo!...Nato sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

Tako kot vidiš pred seboj to mrtvo limono, tako vidim pred seboj toliko ljudi, ki so duhovno suhi in mrtvi. Samo moja ljubezen jih more rešiti greha in duhovne smrti njihovih duš.

Tisti, ki se mi ne bodo približali in bodo vztrajali v zavračanju moje ljubezni, ne bodo prejeli večnega življenja, ampak bodo večno umrli in potem bodo za večno izkoreninjeni s tega sveta suhi in mrtvi, kot to drevo in bodo vrženi v peklenski ogenj, ker niso služili ljubezni, niso živeli v ljubezni in niso delili ljubezni  svojim bližnjim, torej, na tem svetu niso služili ničemur. Povej to vsem dušam, čim hitreje moreš.

Kesajte se, kesajte se, kesajte se, ker zunaj bodo ostali psi, čarovniki, okultisti, tisti, ki so storili spolne nemoralnosti, morilci, malikovalci in vsi, ki ljubijo in živijo laž.  (Apd 22,15) Jaz Gospod govorim resnico in izvrševal bom svoje ukaze!
Dajem ti moj mir in blagoslov!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.07.2020 - Manaus-AM.- Edsonu Glauber

Med molitvijo sem videl uro, na kateri je manjkalo tri minute do izpolnitve prihodnje ure. Sveta Mati mi je dejala:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, tako kot obstajajo tri Sveta Srca, ki jih je pripravil Gospod kot znamenje zatočišča in varstva za vse moje otroke, tako manjkajo tri minute na Božji uri, da se človeštvo spreobrne pred velikimi dogodki, ki ga bodo pretresli za vedno.

Dovolite, da moj Sin Jezus najde tolažbo in zatočišče v vaših srcih, zaradi tolikih žalitev in svetoskrunstva, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Sprejmite mojega Sina v svoja Srca in on vas bo sprejel v svoje Božje Srce, vam podaril zatočišče, moč in milost, da se boste mogli soočati s težkimi časi, ki jih mora vsak prenesti zaradi njegove ljubezni. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Potem sem videl Sveto Mater in Svetega Jožefa z njunima plaščema združena v enega samega, ki so vodili mnoge duhovnike po poti polni luči do Svetega Srca Jezusovega. Sveti Jožef je bil na desni strani in naša Gospa na levi. Kmalu za tem je ta podoba izginila. Videl sem še en prizor. Zagledal sem Jezusovo Srce,  pod njim  veliko malih src, ki so vstopale v Jezusovo Srce in so bila varovana v njegovi ljubezni.
SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA DNE 05.07.2020 - Manaus-AM, po Edsonu Glauber

Bil med  vrati kuhinje in gledal rastline na dvorišču. Videl sem limonino drevo, ki se je posušilo in za vedno umrlo. Pomislil sem: limonino drevo je resnično umrlo, ni preživelo!...Nato sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

 Tako kot vidiš pred seboj to mrtvo limono, tako vidim pred seboj toliko ljudi, ki so duhovno suhi in mrtvi. Samo moja ljubezen jih more rešiti greha in duhovne smrti njihovih duš.

Tisti, ki se mi ne bodo približali in bodo vztrajali v zavračanju moje ljubezni, ne bodo prejeli večnega življenja, ampak bodo večno umrli in potem bodo za večno izkoreninjeni s tega sveta suhi in mrtvi, kot to drevo in bodo vrženi v peklenski ogenj, ker niso služili ljubezni, niso živeli v ljubezni in niso delili ljubezni  svojim bližnjim, torej, na tem svetu niso služili ničemur. Povej to vsem dušam, čim hitreje moreš.

Kesajte se, kesajte se, kesajte se, ker zunaj bodo ostali psi, čarovniki, okultisti, tisti, ki so storili spolne nemoralnosti, morilci, malikovalci in vsi, ki ljubijo in živijo laž.  (Apd 22,15) Jaz Gospod govorim resnico in izvrševal bom svoje ukaze!
Dajem ti moj mir in blagoslov!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2020 – MANAUS/AM  - Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

 Otroci moji, vaša Mati prihajam iz Nebes, da vam podarim mojo ljubezen in materinski blagoslov, da bi imeli globok mir in pripadali Bogu, živeli njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Molite, molite, da bi vedno bolj razumeli mojo prisotnost med vami. Bog vas ljubi in jaz vas ljubim, otroci moji, zato sem prišla, da vas tolažim in opogumljam na vaši duhovni poti.

Pogum, vero in ljubezen. Z Rožnim vencem v rokah boste zmagali vse preizkušnje in viharje, še najbolj težke, ki vas hočejo potlačiti in oddaljiti od Boga. S svojim plaščem vas varujem in pod njim boste varno hodili v Srce mojega Sina Jezusa.

Danes vam dajem poseben blagoslov, kakor tudi vsem bolnikom v vaših družinah. Verujte, verujte, verujte. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha Amen!

Ko je govorila, da bomo hodili  varno v Sveto Srce njenega Sina Jezusa, se je prikazal Naš Gospod, doprsna podoba, v belem oblačilu in z rdečim plaščem ter nam pokazal svoje Sveto Srce.  Naš Gospod je razprostrl svoje roke kot, da nas  sprejme. V njegovem pogledu sem razumel, da nam je govoril. : Pridite k meni! Pridite k mojemu Srcu!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020  Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

Danes je prišel Sveti Jožef z Detetom Jezusom v naročju. Spremljala sta ga Sveti Janez Krstnik in Sveti Nadangel Gabrijel.

Mir tvojemu Srcu, moj ljubljeni sin!

Sin moj, prihajam iz Nebes, da podarim tebi in vsemu svetu ljubezen mojega deviškega Srca, tega Srca, ki je na tem svetu tako ljubilo Jezusa in njegovo Brezmadežno Mater.
Moje srce vas vse ljubi in želi odrešenje za vaše družine.

To je čas, ko so Svete zakramente mnogi napadajo in skrunijo z napakami, grešnimi dejanji in s pomanjkanjem vere. Vseh Sedem Zakramentov je bilo žaljeno in skrunjeno v teh zadnjih letih, kar je povzročilo žalost in bolečino Srcu mojega Sina Jezusa. Mnogi več ne verujejo v Sveti Krst in pravijo, da vse religije vodijo k Bogo in da so mu všeč.

Danes tisti, ki živijo drugo zvezo, so bili vključeni v Cerkev in mnogim med njimi je bilo dovoljeno prejemati Telo in presveto Kri mojega Božjega Sina. Nikoli kot sedaj ni bilo, zaradi pomanjkanja vere, duhovništvo tako poteptano in zaničevano. Hladnost mnogih Božjih služabnikov, zaradi njihovih posvetnih strasti po moči in denarju, je potonilo v jamo greha in tako so postal nezvesti svojemu klicu in Božjemu poslanstvu.

Moj Sin Jezus je v Evharistiji zanikan tistim, ki ga želijo prejeti dostojno in sveto na pravi način. Mnogim je bila vzeta milost,da bi prejeli Zakrament Svete Birme, Spovedi in mnogi moji otroci so umrli, ne da bi prejeli poslednje Maziljenje.

Sin moj, časi so kruti, časi, v katerih satan hoče prevladati svetu s temo, smrtjo in obupom. Mnogi so izgubili vero, ker niso molili tako kot jih je Nebo prosilo, in niso se posvetili našim Svetim Srcem, ker nimajo več zaupanja v delovanje Boga.

Reci svojim bratom naj se približajo mojemu Svetemu Srcu, ki jih tako ljubi in ljubi Boga. Prejeli bodo velike blagoslove in milosti, ki jih moj Sin Jezus želi podariti vsem tistim, ki me bodo častili  in z zaupanjem in vero klicali moje pomoči.

Naj se vsak dan posvetijo mojemu Srcu in prišel bom iz Nebes, da jih sprejmem z veliko ljubeznijo, stisnem k srcu, jim dam moč, pogum in luč za  zmago vseh strašnih bitk, s katerimi se bodo morali soočati in prenašati iz ljubezni do mojega Sina Jezusa.

Ne bojte se ničesar. Pričujte vsem besede večnega življenja mojega Božjega Sina in vaša življenja se bodo po njegovi luči in njegovi veliki ljubezni spremenila. On gre in išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od poti resnice. Vedno sem ob tebi in ob vseh mojih otrocih, ki so mi predani in so se izročili pod moj plašč in očetovsko varstvo.

Blagoslavljam te, sin moj, kakor tudi Sveto Cerkev in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Med prikazovanjem mi je Sveti Jožef govoril o Svetih zakramentih, ki so napadeni in skrunjeni. Sveti Janez Krstnik in Nadangel Gabrijel sta pokleknila in sklenila njuni roki v molitev ter molila Fatimsko molitev skupaj s Svetim Jožefom. Vsi trije so molili to molitev trikrat in jo darovali Detetu Jezusu v spravo za grehe in žalitve, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Moj Bog, verujem, častim, upam in Te ljubim. Prosim te odpuščanja za tiste, ki ne verujejo, ne častijo, ne upajo in Te ne ljubijo.
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.06.2020 – Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, danes bodo mnoge duše prejele koristi kot so blagoslovi in milosti naših Svetih Src. Mnogi

vaši sorodniki so potolaženi in olajšani trpljenj v vicah in mnogi bodo osvobojeni na praznik Prečistega Srca mojega Ženina Jožefa, zaradi vaših molitev v tem dnevu.

Duhovniki bodo prejeli poslanstvo, da postanejo luč dušam, zato jim vsem dajem mnoge milosti, da bi vodili in osvetljevali vse duše, ki so jim bile zaupane v teh težkih in temnih časih, ko hočejo peklenske moči zmagovalno kraljevati zaradi grehov, skrunitev in pomanjkanja vere v tolikih, ki več ne verujejo v ljubezen in moč mojega Božjega Sina.

Ne izgubite vere, verujte vedno bolj. Spomnite se besed, ki jih je moj Sin rekel Petru, ko mu je ponudil roko: »Malovernež, zakaj si podvomil?« (Matej 14,31)

Sin moj, danes Jezus ponuja svojo roko vsem duhovnikom in vsakega posebej prosi za vero, vero, vero, ker kdor ima vero kot gorčično zrno more premikati gore in delati velike stvari v njegovem svetem imenu.

Moji sinovi duhovniki bodo preganjani, a ne bojte se ničesar, ker Gospod bo pokazal neverujočim in po njih svoj močni laket, da bo podelil duhovnikom moč njegovega Duha, kakor je Jeremija prejel Gospodovega Duha, da je pričeval njegove božje besede ljudem zakrknjeni in nevernih src tistega časa.

Besede, ki vam jih govorim niso zato, da bi bile skrite in utišane, so za to da so prenesene in kar najhitreje sprejete od vseh mojih otrok.

Zlobni ljudje delujejo, toda vsa njihova zlobna dela bodo postala jasna po Božji luči. Ne dvomite, ker Satan hoče uničite mnoge med vami, ki spijo in  pustijo, da jih premaga, ker nimajo močnega zaupanja v Srce mojega Sina in ne molijo kot sem jih toliko krat prosila skozi vsa ta leta.

Ne izročite se na lahek način v roke sovražnika, bojujte se proti vsemu zlu, kajti vi ste postali Tempelj Svetega Duha, ko je Gospod položil v vas njegov Duh in vas zaznamoval s pečatom njegove ljubezni.

Vsi vi in vaše družine boste sveto ljudstvo, kot Izraelovi rodovi, v novih dneh, ki jih pripravlja moj Sin. Kraji zatočišč bodo sveti kraji, sveti Božji vrt, kjer bo on hodil sredi med njegovim ljudstvom, ki ga resnično ljubi in živi njegove Zapovedi in božjo besedo. Svet, ki ga danes vidite in življenja, ki ste ga navajeni ne bo več v prihodnjih dneh, vse se bo spremenilo po delovanju zlobnih ljudi. Ne imejte strahu, na koncu bo Gospod dal zmago pravičnim, njegovim otrokom, ki zaupajo v njegovo ljubezen.

Zmaga mojega Brezmadežnega Srca bo prišla in moja zmaga bo radost vseh otrok moje ljubezni.

Blagoslavljam te in dajem moje materinsko varstvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!


 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 21.06.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, ljudje, ki uporabljajo usta, za preganjanje, blatenje in žaljenje tebe in sporočil, ki jih prejemaš, preganjajo mene, tistega, ki ti je dal ta dar, ki je v tebi.

Greh, ki ga oni delajo proti tebi bo vedno pred njimi in jih obtoževal, če se ne spreobrnejo in kesajo njihovih dejanj. Kot sem nekega dne rekel tvoji materi; jaz sem potrpežljiv in znam čakati, a pohitite možje in žene na zemlji, ker čas beži in v zelo kratkem času ne bo več mojega usmiljenja, da bi ga prejeli, ampak mojo pravičnost, ki bo prišla nad vas vse.

Prejmi moj mir in moj blagoslov!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.06.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, veliko moli in dovoli, da ti govorim o mojem  klicu v bolečini, vsem mojim otrokom vsega sveta.
Z odhodom papeža Benedikta XVI iz Vatikana Bog daje znamenje katolikom vsega sveta, da je na točki kaznovanja Svete Cerkve in človeštva na najbolj strašen način, zaradi njihovih grehov, škandalov, korupcije in lažna skala se bo prelomila na pol, ker ni bila prava in ni imela temeljev v Kristusu, mojem Sinu.

Vsi možje in žene dobre volje upognite svoja kolena do tal, ker sin teme prejema moč od očeta laži, da bi deloval in prinašal bolečino, trpljenje in grozno preganjanje Svete Cerkve in vsega človeštva.

Majhen bo ostanek zvestih na Božji poti. Mnogi bodo zaradi strahu pred bolečino in preganjanjem izdali večne resnice in ti bodo tisti, ki ne bodo več živeli naukov, ki jih je moj Sin Jezus zapustil Sveti Cerkvi. To je čas, ko se hudič posmehuje Božjim Ministrom, ki so postali strahopetci in so se pustili premagati od avtoritete ljudi in niso ubogali avtoritete Boga, nimajo poguma braniti Gospodove pravice, ker niso ljubili resnice o kateri so pridigali in mnogi med njimi so jo živeli le navidezno, žalili so Gospoda z dvoličnim in napačnim življenjem, polnim grehov.

Moli, moli in popravi grozne grehe sveta, ker Božja pravičnost prihaja intenzivno  na vse Božje služabnike in na vse človeštvo na način, ki se ga še ni videlo. Ko bo udarila ne bo ostal kamen na kamnu, ker me niso poslušali, žalili so srce mojega Božjega Sina in moje Brezmadežno Srce.

Blagoslavljam te, sin moj. Ostani v miru v mojem materinskem Srcu in z mojim varstvom zate in za tvojo družino!

Predno je odšla je Sveta Mati potolažila moje srce s temi besedami, ki so me ganile in vstopile v moje srce. Sveta Mati me je poklicala po mojem drugem imenu in mi rekla: 

Glauber, moli za Papeža. Glauber, veruj in naredi čast tvojemu krstnemu imenu, imenu s katerim je Bog razsvetlil tvoje starše in s katerim boš poznan do konca svojega življenja.

Vera, vera, vera, moj sin, Glauber!... Bodi vzor vere vsemu Amazonskemu ljudstvu, Glauber, in na koncu ti bo moj sin Jezus dal nagrado tistih, ki niso nikoli dvomili in so vedno zaupali v moč njegovega Imena in njegove božanske Ljubezni.

Glauber pomeni TISTI, KI VERUJE.
(*Božji ministri - posvečeni, škofje, duhovniki... )


SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.06.2020 - Manaus-AM.

Danes nam je Jezus dejal:

JAZ SEM   je tu z vami!

Delam čudeže in čudesa za kapljo ljubezni vaših src. Moja ljubezen je velika. Moja ljubezen je večna. Boste hoteli mi zanikati kapljico vaše ljubezni? Mnogi me bodo zanikali in vam rekli, da nisem več pomemben za nikogar. Dejali bodo, da sem izum Katoliške Cerkve in bodo mnogim preprečili, da bi me prejeli v Evharistiji.

Zamenjali me bodo za poceni imitacijo, a jaz jim pravim: moje Telo je resnična jed in moja Kri je resnična pijača. Kdor ne je mojega telesa in ne pije moje Krvi, ne bo večno živel in ne bo imel z mano deleža v slavi mojega Kraljestva. Kličem vas, da postanete duše evharističnega zadoščevanja. V vaših domovih bom z vsemi združen, ker me v težkih časih preganjanja boste  našli prav v vaših domovih in me resnično častili,  ker  v mnogih cerkvah ne bodo častili mene - Pravega Boga.

Sveta Mati nam je dejala:

Moj Sin pošilja njegov alarmni krik svetu in ga opominja: Zbudite se, otroci moji, preden Satanovi agenti odvzamejo od vas velik Evharistični zaklad. Ne dovolite!

Bojujte se z vsemi močmi proti vsemu zlu! Mnogi duhovniki, ki sva jih pripravila moj Sin in jaz, bodo združeni z vami, da vas ne bodo pustili brez prave Evharistične hrane. Pomagali jim boste materialno in oni vam bodo pomagali duhovno.

Pazite in sprejmite te duhovnike kot veliko darilo mojega Sina, ki ga je dal vsakemu od vas.

Blagoslavljamo vas!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.06.2020 - Manaus-AM.

Sveta Devica se je danes prikazala s tremi osebami, dva moža in ena žena: dva moža sta bila Renato Baron in Bruno Cornacchiola, žena pa Adelaide Roncalli. Sveta Devica mi je v tej noči dala sledeče sporočilo:
Mir tvojemu srcu!

Sin moj, moli za Sveto Cerkev, moli za vse tiste, ki se počutijo, da jih je zapustila in jih ne ljubi, da ne bi izgubili vere. Hudiču je uspelo pridobiti veliko duš, da so izgubile ljubezen do Svete Cerkve, zaradi mnogih Božjih služabnikov, ki so jih ranili in užalili z njihovimi trdimi besedami, z njihovimi ostrimi dejanji brez ljubezni in z njihovim nasprotujočim vedenjem, so proti temu, kar so jih oni sami mnoge učili.

Posreduj za rešitev duš. Bog bo veliko zahteval od svojih duhovnikov za vsako dušo, ki je uničena in brez vere zaradi napak in grehov, ki so jih oni sami storili.
Ekumenizem ne pomeni mnoge napake in herezije zbrane skupaj z različnih poganskih religij, kot če bi bile resnica, niti ne njihove različne načine molitve, kot če bi bile naslovljene na istega Pravega Boga, Tistega, ki je ustvaril Nebo in zemljo. Na svetu je veliko religij, toda samo eden je pravi nauk o odrešenju, ki ga je naučil moj Božji Sin, in ta je tisti, ki ga najdemo v njegovi Cerkvi, ki je Katoliška. Kdor ne verjame tej resnici in ne sprejme te vere ne bo rešen.

Grehi služabnikov mojega Sina in pomanjkanje njihove vere, ker se pustijo prepričati od idej in poganskih naukov sveta, pritegnejo mnoge velike nesreče in bolečine nanje.
V tem trenutku sem videl veliko krvi, ki je v vseh smereh preplavila trg bazilike Sv. Petra. Vatikan je postal ves rdeč od krvi, nič ni bilo prizanešeno.
Med tem, ko se je kri širila sem slišal zvoke strelov, krike in videl sem nože, izostrene meče, ki so se kopali v tej krvi in mnogo, mnogo odsekanih glav je padlo na tla. Glas mi je spregovoril in zavpil: KRI V VATIKANU!
Potem se videl kri in preganjanje, ki se je odvijalo na mnogih krajih sveta in isti glas je močno kričal: KRI IN PREGANJANJE JAGNJETOVE NEVESTE, V MNOGIH DELIH SVETA!
Prikazal se je križani Jezus, kot na Kalvariji in Sveta Devica se je pokleknila pred svojim Sinom na križu in jokala ter prosila za Sveto Cerkev in za vse njene sinove in hčere, ki bodo morali skozi takšna trpljenja, bolečine in preganjanje, da bi bili močni in zvesto verovali pričevanje njenega Božjega Sina. Slišal sem Jezusov glas s križa, ki je rekel: VSE SE BO IZPOLNILO, KAKOR JE V PISMIH!
Naša Gospa je spet govorila z menoj:
Ljubezen, otroci moji, ljubezen more spremeniti še najbolj težke situacije v svetu. Ljubezen mojega Sina more rešiti vaše družine velikih neviht, ki so že prišle in ki bodo udarile Cerkev in svet na način,  ki se ga še ni videlo. Jaz sem Kraljica Družine, sem Kraljica Ljubezni, sem Kraljica Razodetja!... Sem ena sama oseba in s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni in skrbi za vašo srečo in večno zveličanje Vam pravim, sprejmite in živite moje proseče klice, ki sem vam jih dala v mnogih  prikazovanjih v preteklosti in sedaj, danes, na mnogih krajih sveta. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 03.06.2020  - MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, glej na mojega Sina Jezusa v mojem naročju in srečal boš resnično ljubezen in imel boš moč, da boš hodil z večjo vero  in zaupanjem  v tem svetu, ko boš razglašal njegove večne resnice in njegovo Božjo ljubezen do duš. On je tisti, ki bo prišel na oblakih neba in vse oči ga bodo videle, tudi tisti, ki so ga prebodli in vsi narodi na zemlji bodo žalovali zaradi njega. On je Alfa in Omega, on, ki je, ki je bil in ki pride, Prvi in Zadnji, tisti, ki živi. Bil je mrtev; toda kot vidite je živ na vekov veke in ima ključe Smrti in Brezna.

Ko ti nimaš moči in ne moreš ničesar storiti, lahko stori on in bo storil!

Kadar ti skušajo preprečiti, da bi govoril o njegovih besedah in njegovi ljubezni, ki sta večni, spomni se, kaj je rekel: nebo in zemlja bosta prešla, a moje besede ne bodo prešle. Zaradi tega, sin moj, skrbno opravljaj Gospodova dela, sveto skrbi za njegov vinograd, ker preudaren služabnik je tisti, ki ga Gospod ob vrnitvi najde čuječnega. Temu hlapcu bodo zaupane vse njegove dobrine.

Vsa preganjanja in prezir do Božjih del niso nič drugega kot duhovna zavist, posajena in gojena v srcih ljudi. Zavist, gnezdena v srcih ljudi povzroča dušam veliko škodo. Koliko duš se je zaradi zavisti pokvarilo. Mnogi žalostijo Božjega Svetega Duha s katerim so bili zapečateni za dan odrešenja. Osvobodite se torej vsake grenkobe, negodovanja in jeze, kričanja in klevetanja, pa tudi vsega zla.

Iz zavisti se rodi laž. Spomni se, kaj je Peter rekel Ananiji: Ananija, ker ti je Satan napolnil srce, da bi lagal Svetemu Duhu…, nisi lagal ljudem, ampak Bogu. Kdor laže Svetemu Duhu zanika njegovo božanstvo, ker On je Bog. Greh proti Svetemu Duhu vodi v smrt duše, ker Sveti Duh ne more prebivati v zavistni in lažnivi duši, ki ga odganja od znotraj, zaradi njene zlobe.

Vstopi v moje Prečisto Srce in naučil se boš resnične Modrosti, ki prihaja od Boga in tako boš prijeten njegovemu Božjemu Srcu in prejel boš od njega še več v tvojem življenju, nove blagoslove in nove milosti, ki bodo osvetljevale in vodile tvoje korake. Ljubezen, ljubezen, ljubezen, moj sin, kajti le tisti, ki živijo v ljubezni bodo podedovali nebeško kraljestvo!

Blagoslavljam te!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.06.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnogi bodo preganjani,  a naj se ne bojijo ničesar. Vsakodnevno se izročite Gospodovemu varstvu, ker z veseljem rešuje tiste, ki verujejo po norosti oznanjevanja.

Mnogi jih bodo imenovali nore in šibke, a ne pozabite otroci moji, da je Božja norost modrejša od človeške modrosti in Božja slabost močnejša od človeških moči.

Bog vedno izbere norost posvetnih stvari, da osramoti modre in izbere šibke stvari sveta, da osramoti močne.

Najbolj nepomembni tega sveta, najbolj zaničevani in nevedni bodo ponižali v nič razumne, da bi se nihče ne mogel hvaliti pred njimi.

To je čas, da v tem velikem duhovnem boju med dobrim in zlim uporabljate najdragocenejše orožje: Evharistijo, Božjo besedo, Rožni venec in da postite z ljubeznijo, kot dejanje zadoščevanja in pokore za svoje grehe in grehe sveta.

Satan silovito deluje, ker hoče Sveto Cerkev zmanjšati na nič, ker mu vi dovolite s tem, ko ne poslušate in ne živite v praksi mojih prošenj.

Kdaj se boste odločili poslušati in verjeti mojim besede Matere, ki je zelo zaskrbljena za vašo srečo in vaše večno zveličanje?

Moje Brezmadežno Srce je ranjeno in krvavi zaradi vaše nevernosti, vaše neposlušnosti in trdote srca.

Otročiči moji, poslušajte glas mojega Sina Jezusa, ubogajte njegov sveti klic in delajte  vse, kar vam govori po meni, njegovi Brezmadežni Materi.

On je, ki vas kliče preko mene.

Spreobrnite se, ker je to čas preden dnevi postanejo bolj težki, z veliko večjimi in bolečimi preizkušnjami, ko bo za mnoge spreobrnjenje postalo težje.

Sveta Mati je govorila z menoj nekatere druge stvari in mi nato dejala:

Mnogi ne razumejo pomembnosti navzočnosti mojega Ženina Jožefa, moč njegovega posredovanja v teh časih, za Sveto Cerkev in za svet, toda ko se bodo skrivnosti začele z velikimi dogodki, ki si bodo sledili drug za drugim, se bodo mnogim oči odprle in bodo razumeli zakaj je Gospod prosil, da vsi ljubijo in častijo Svetega Jožefa in se postavijo pod njegov Sveti Plašč in njegovo očetovsko varstvo.

Glej, ker so časi zreli.
Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!

Blagoslavljam te!
SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.06.2020-MANAUS/AM

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, mnogim bo križ težak, toda reci mojim otrokom, naj se ne boje preizkušenj in preganjanj, ki pridejo, ker jih Bog ne bo nikoli zapustil. On je vedno z vsemi tistimi, ki ga ubogajo in se borijo proti zlu, zaradi ljubezni do njegovega Svetega Imena.

Česar vi ne morete storiti bo to storil Bog, ko vas bodo hoteli premagati in utišati, vas bo Bog zagovarjal in govoril za vas ljudem trdih in zaslepljenih src. Zaupajte vedno v Gospodovo delovanje, njegov blagoslov in varstvo bo vedno nad vami in vašimi družinami.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.05.2020- Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, Srce mojega Sina Jezusa je Božje in Sveto, a mnogi ga ne ljubijo in častijo. Evharistija je Srce Cerkve in nikdar kot danes ni bila toliko razžaljena in zaničevana.

Sin moj, moje Brezmadežno Srce trpi, ker je Jezus zelo žaljen.  Ljudje nimajo spoštovanja do Svetega in ne vedo več KDO JE ZANJE BOG, ker hočejo najti opravičila in odgovore za svoja dejanja in žalitve do Gospoda, kot če bi se ničesar ne zgodilo.

Vsak greh in žalitev, ki so  storjeni proti Evharistiji za samo eno samo dušo, ne ostane brez pravične kazni, ki je že grozna, koliko bolj so kazni strašne, kadar te grehe in žalitve storijo Božji služabniki v njihovih Škofijah in celih Župnijah.

Moli, moj sin, moli in daruj zadoščevanja razžaljeni Božji Vsemogočnosti. V nasprotnem primeru bo Gospod dovolil, da boleča in strašna kazen prizadene človeštvo zaradi pomanjkanja vere in spoštovanja:  do njegove realne Prisotnosti v Sveti Evharistiji, do njegove Svete Cerkve in do njegovih naukov in Božjih Zapovedi, ki so bile zaničevane in po njih ne živijo.

Postite, postite, postite, naučite se malo jesti, ker bo prišel čas velike lakote na svet.

Spomnite se, otroci moji, da človek ne živi samo od kruha, ampak od vsake besede, ki pride iz Božjih ust…, a če mnogi ne berejo in ne živijo po Božjih besedah in če se jih mnogi ne spomnijo, kako bodo lahko preživeli in ostali trdni v veri in ostali na nogah?

Samo tisti, ki bodo združeni z mojim Sinom bodo znali zdržati težke čase, ki bodo prišli na ves svet. Brez Jezusa vi ne morete storiti ničesar!

Sin moj, blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.5.2020  / Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, moli in stori, da mnogi molijo, ker so časi slabi in je potrebno veliko molitev, da se ustavi zlo, ki napreduje v Cerkvi mojega Božjega Sina in v svetu.

Velike nesreče bodo padle na ubogo človeštvo, zaradi grehov Božjih služabnikov in njihovih pokvarjenih življenj, ki so mnoge vernike vodile v napake in greh.

Na mnogih njihovih glavah visi sodba Božje pravičnosti. Škandali in pomanjkanje spoštovanja do svetega so prišli do te točke, da Angeli in Svetniki v nebesih z grozo gledajo na Cerkev mojega Sina Jezusa in na obhajanje Evharistije, ko gledajo koliko je skrunitev,  žalitev in pomanjkanja ljubezni in spoštovanja do Svetega Telesa mojega Božjega Sina v Evharistiji.

Zmešnjava kraljuje v Božji hiši. Grehi in žalitve se povečujejo v strašnih razsežnostih. Večjo krivdo imajo tisti, ki so dovolili takšno grozodejstvo in pomanjkanje spoštovanja znotraj Božje hiše in še več tisti, ki so nad njimi, v škofovstvu in vodenju Svete Cerkve. Za vsako kaznivo dejanje in razžalitev proti mojemu Božjemu Sinu in proti veri, ki je zgražalo vernike, bo Večni Oče vsakega izmed njih hudo obtožil.

Ovce trpijo, ker nimajo več svetih, razsvetljenih, pogumnih pastirjev polnih vere, ki vodijo na varne pašnike. Ovce so lačne in žejne luči, milosti in večnih resnic, a najdejo samo pustošenje in žalost.

Moli moj sin, moli za Sveto Cerkev in prosi naj vsi pokleknejo na tla in prosijo moč, luč in Božjo milost za vse pastirje, ki so šibki v veri in ki ne vedo več, kako biti pravi pastirji.

Jaz molim, prosim pred Sveto Trojico usmiljenja in božjih milosti zanje in za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo materinsko priprošnjo.

Sveta Mati, in kdaj bodo prišli trenutki veselja in zmage?

Sin moj, zdaj je čas očiščevanja, preganjanja in bolečin. Šele potem, ko bo šla Cerkev skozi njeno najbolj bolečo Kalvarijo, bo doživela zmagoslavje mojega Brezmadežnega Srca, ki ga je pripravil Gospod za vse tiste, ki so bili zvesti do konca.

Z molitvijo in zaupanjem v Boga bo vsak moj otrok že živel in čutil v svojem srcu približevanje tega mojega zmagoslavlja, ker vas bo ljubezen mojega Božjega Sina in moja ljubezen Matere vedno tolažila in dajala moč vašim nemirnim dušam, ki upajo v nove čase, ki jih je pripravil Gospod.

Prejmite mojo ljubezen in moj mir. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, tvoja Mati prihajam iz nebes, da ti rečem, ostani vedno zvest mojemu Sinu Jezusu, tudi v največjih preizkušnjah in ob vsem tistem, ki se mora zdaj zgoditi v svetu.

Sem te že opozorila na zaton vere, na nezvestobe duhovništva in grozne preizkušnje, ki jih bodo morali prestati številni verniki, ki se držijo pričevanja mojega Sina Jezusa Kristusa.

Velike žalitve in stvari, o katerih se nikoli ni mislilo, da se bodo zgodile v Božji Hiši, bodo vernike še bolj škandalizirale, zaradi preziranja vere, da toliki ne bodo več zaupali v Cerkev mojega Božjega Sina.

Satanovo sovraštvo proti Cerkvi in proti Evharistiji bo vedno bolj srdito in vidno, kot še nikoli prej, ker njegovi satanistični in masonski zastopniki znotraj Svete Cerkve delujejo neutrudno tako, da bi Telo, Kri, Duša in Božanstvo mojega Sina Jezusa Kristusa bilo zaničevano, poteptano, razžaljeno, kot nepomebna stvar, ki ne zasluži ustreznega spoštovanja in češčenja.

Mnogi postavljajo vprašanja in želijo luči, kako bi se morali obnašati in sprejeti Jezusa v Evharistiji, v teh temnih časih.

 Določbe glede razdeljevanja ali prejema mojega Sina Jezusa Kristusa v Evharistiji ostajajo enake za nebesa. V nebesih se niso spremenile zaradi človeških ukazov in zakonov. Človeštvo se mora držati Božjih naročil, tradicije Svete Cerkve in njegovega pravega Učiteljstva, in ni Bog, ki bi se moral podrejati napakam in spremembam, ki so jih naredili neverni ljudje, da bi realizirali njihove grešne interese, s preganjanjem Cerkve in vere. Boga se ne vara in se iz njega ne norčuje.

Sprejmite mojega Sina Jezusa dostojno na usta in na kolenih. Ne sprejmite, če vas prisilijo delati nasprotno.
 Glede vprašanja …..?

Duhovniki naj nikoli ne darujejo Svete Daritve z maskami in v rokavicah. To je pomanjkanje spoštovanja do Boga, Gospoda nebes in zemlje in žalitev tako svete in vzvišene Skrivnosti, ki jo darujejo.

Naj se nikoli ne dotikajo Najsvetejšega Telesa mojega Božjega Sina, niti naj ga ne delijo z uporabo rokavic. Ne žalite več Našega Gospoda, ki je že toliko žaljen.

V Fatimi sem vam rekla, da bo Rusija širila svoje napake, spodbujala vojne in preganjanje Cerkve, da bodo dobri mučeni in da bo Sveti Oče veliko trpel. Vi sedaj živite te dni in videli boste, da se bodo preganjanja in trpljenja vedno bolj povečevala do te točke, da se bo na skrivaj darovala Sveta Žrtev Sina, če boste želeli jo darovati na pravi in sveti način, kot Bog želi.

To zlo proti Cerkvi mojega Sina in Evharistiji se je začelo vnašati med Božje služabnike od leta 1960. V masonskem načrtu je bilo, da se služabniki mojega Sina držijo sodobnih in posvetnih idej, da opustijo duhovniško obleko pri darovanju Svete Žrtve, ki  se je v preteklosti odvijala v Tridentinski obliki.

Koliko zlo bi bilo lahko preprečeno, če ne bi vernikom odvzeli tega vzvišenega darila, zaradi česar so izkrivili pogled na Sveto Božjo Žrtev in ga spremenili v navadni banket.

Kolike duhovniške duše so se za večno obsodile na peklenski ogenj in koliko drugih je v enaki nevarnosti, ker so bili Gospodu nezvesti in tako dovolili toliko teoloških napak in posvetnih idej, ki mnoge duše danes vodi v brezno pogubljenja.

Cerkev je bila v tistem obdobju hudo ranjena in danes je spet ranjena in močno krvavi, ker ji je bil zadan udarec, ki se je globoko zadrl in je povzročil, da se je zamajala in izgubila moč, ker jo sile teme želijo odstraniti iz obličja zemlje. Ustvariti hočejo novo človeštvo brez Boga, ki sprejema vse vrste napak, kot če bi bile resnice, učijo duše kot da je  Bog prisoten v vseh teh napakah in da sprejema takšne neumnosti.

Bog je eden: poslušaj, Izrael, Gospod, naš Bog je edini Gospod!

Oče, Sin in Sveti Duh so edini Gospodar nebes in zemlje. Izven njega ni drugega Boga in Gospoda. Zunaj Svete Cerkve, ki jo je ustanovil moj Sin Jezus Kristus po delovanju Svetega Duha, ni odrešenja.

Tisti, ki ne bodo verjeli v te resnice ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo. Vseh to nauči, razsvetljuj duše, da odprejo svoja srca Božjim resnicam in se rešijo.

Blagoslavljam te!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, veliko moli, ker svet potrebuje veliko molitve, kajti je pred tem, da ga bo Božja pravičnost strašno kaznovala.

Človeštvo je doseglo rob brezna in mnogi že padajo vanj in jih hudiči nosijo v pekel, ker niso živeli združeni z Bogom, ampak so dvomili v Božjo prisotnost v Evharistiji, niso več verjeli v njegove svete Besede in so zavračali njegove Božje Zapovedi, ter spremenili Božjo Hišo v gnezdo tatov in strašnih žalitev.

Sin moj, nikoli kot sedaj ni Satan dobil toliko moči in prostora za delovanje znotraj Cerkve mojega Božjega Sina. On uresničuje njegov zlobni namen. uničiti vero v mnogih dušah, vodi jih v zanikanje Boga in večnih resnic in tako doseže, da sprejmejo njegov smrtonosni strup napak in laži, ki vodijo v življenje brez Boga, daleč od njegove Božje ljubezni.

Resnica in večno življenje sta samo v Bogu, v mojem Sinu Jezusu Kristusu. Jezus je zelo užaljen. Njegova Božja Pravičnost želi kaznovati grešnike, zaradi njihove ravnodušnosti in prezira do mene, njegove Brezmadežne Matere.

Moj sin, odkupuj za strašne grehe storjene zoper mene. Ti grehi pritegujejo grozne kazni in nadloge nad grešniki. Pravičnost mojega Božjega Sina ne more več prenašati teh grešnikov in njihove nehvaležnosti.

Gospodov Angel je z dvignjenim ognjenim mečem in z njim hoče še močneje udariti ves svet, vse tiste otroke, ki niso hoteli nehati grešiti, niti se kesati, se popraviti in delati žrtve.

Veliko molite v svojih domovih molitev, ki jo je Angel Miru naučil moje otroke pastirčke. Ulezite se z obrazom obrnjenim k zemlji, prosite Boga odpuščanja zase osebno in za grešnike vsega sveta.

Zunanja znamenja molitve in njihov sijaj izginjajo, da se daje mesto gostim oblakom teme in greha, ki obdajajo svet ker je pustil Boga ob strani.

Cerkev, Nevesta mojega Sina, Brezmadežnega Jagnjeta živi njen križev pot, ure teme in zapuščenosti, odvzeta so ji njena oblačila in njen sijaj, po krivdi tistih, ki bi jo morali imeti radi, jo častiti in braniti in so dali mesto lažni cerkvi brez luči, brez življenja in usmeritve, kjer dvomi in negotovosti prevladajo nad vso resnico, zreducirajo vero na nič, na zgolj človeške in svetovne koncepte, ki pa ne spreobrnejo in ne rešijo nikogar.

Sin moj, moje Srce trpi zaradi vsega kar Cerkev mojega Sina preživlja in živi. Zaskrbljena sem in prizadeta zaradi vsega, kar bodo morali moji sinovi prenesti in pretrpeti, po krivdi pokvarjenih in nevernih ljudi, ki vodijo na pot duhovne smrti njihove duše in jih vodijo v peklenski ogenj.

Moje Srce krvavi zaradi otrok in mladih, ki izgubljajo belino čistosti, uničujoč deviškost njihovih teles in nedolžnost njihovih duš in src. Vse to prispeva, da ima hudič večjo moč in oblast nad svetom.

Mnogi ne razumejo, če se ne trudijo in na svetu ne bodo nikoli razumeli vrednost molitev deviških in čistih duš. Zaprite oči pred vsem, kar je grešno in posvetno, da ne bi ognjene puščice peklenskega sovražnika ranile vaše duše.

Bodite od Boga. Ljubite Gospoda. Darujte svoje molitve spremljane z nežnim vonjem vaših duš, prepojenih s čistostjo, svetostjo in dobrimi nameni.

Naj bo molitev vaše ljubezensko srečanje z Bogom, sprejemajte in podrejajte se njegovi Božji Volji, da se bo v popolnosti izpolnila v vašem življenju. Rešujte duše za nebesa in rešujte sebe s poslušnostjo Bogu in njegovim Božjim klicem, kajti brez njega ne morete ničesar storiti dobrega.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.05.2020 -Manaus-AM.

 Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes z mojim Materinskim Srcem polnim Božje ljubezni in milosti. Razkrivam ti skrivnost moje ljubezni in  tudi bolečine, ki jih trpi moje Srce, zaradi nehvaležnih grešnikov, ki jih je toliko na svetu.

Mnogi moji otroci so postali brezbrižni in hladni, ko živijo življenje zanikanja Boga in njegove Božje ljubezni.

Moj sin, dala sem ti mnoga sporočila v teh letih, od kar sem se prikazala prvič v Amazoniji, a Amazonija me ni hotela slišati, zato danes trpi.

Koliko žaljivih besed mojemu Božjemu Sinu in meni sem morala slišati od mnogih mojih otrok, ki so grozno ranili naši Najsvetejši Srci in mnogi med njimi, ki so prišli bi morali imeti svoja srca polna ljubezni, sladkosti in popolne predanosti- moji sinovi duhovniki.

Cerkev je ranjena in opustošena, ker mnogi med njimi, ki darujejo Sveto Žrtev mojega Božjega Sina nimajo več vere, njihova srca pa so obtežena in otrdela zaradi njihovih dvomov in slabega življenja.

Moj sin moli, moli za Božje služabnike, da ne izgubijo vere in luči svojih duš, kajti hudič se srdito zaganja proti njim, ker jih želi požreti in odpeljati v peklenski ogenj. Vedno bolj se posveti molitvi in žrtvovanju za spreobrnjenje in posvečenje duhovščine, ker mnogi opuščajo pravo vero in nauke, ki jih je zapustil moj Božji Sin.

Ljubim svoje sinove duhovnike in ne želim, da bi bil kateri iz med njih obsojen. Nekega dne jih želim videti poleg mene v nebesih. Upognite svoja kolena na tla in molite moj Rožni venec za vse škofe in duhovnike, ki so ranjeni, ne samo za telo ampak predvsem dušo, zaradi njihove nezvestobe Bogu in njihovih posvetnih strasti.

Vsaka molitev, žrtev in zadoščevanje, ki ga darujete zanje, bodo potolažili moje Boleče in Brezmadežno Srce. Vsak post in pokora, ki ga opravite zanje jih bo osvobodila tolikih težkih verig greha, ker jih je satan vzel v njegove kremplje.

Moj Sin Jezus je dihnil vate njegov Božji Duh in podelil njegove milosti, da bi mogel pomagati svojemu ljudstvu, ki je v teh časih žalostno, brez vere in dotolčeno.

Novi darovi ti bodo dani, da bi dobro razumel poslanstvo, v katero te je Gospod poklical in ti ga zaupal. Bog bo deloval v nekem trenutku in te uporabil bolj kot kdaj koli,  skladno z njegovimi božjimi načrti, v dobro Svete Cerkve in njegovega ljudstva, za njegovo osvoboditev in duhovno prenovo, preko njegovega Božjega delovanja v dušah, ki bodo vedno bolj sprejele njegove besede in njegovo ljubezen.

Veliko moli, da ostaneš vedno bolj združen s Sveto Trojico in živiš v njeni Božanski ljubezni, izpolnjujoč voljo Očeta in Sina in Svetega Duha, tako kot so Svetniki živeli in izpolnjevali Božjo voljo na tem svetu.

Zapomni si, moj sin: ljubezen je osnova svetosti. Bolj ko boš ljubil bolj boš pripadal Bogu. Ljubi, ljubi, ljubi, da boš vedno združen z Bogom in Bog bo vedno prisoten v tvojem življenje in v vsem kar boš delal.

Blagoslavljam te in ti dajem moj mir: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.05.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, prihajam k tebi, da ti govorim o veliki Božji ljubezni, ki je žaljena, zavrnjena in pozabljena.

Mnogi moji otroci so izgnali Boga iz svojega življenja, ne častijo ga več in ga ne priznajo za Gospoda svojega življenja.

Duhovna slepota je tako velika, da so mnogi neobčutljivi, zaprtih src za Gospoda in so postali gluhi za njegov klic.

Sveta Cerkev preživlja svoj najbolj boleč in strašen trenutek, ko jo napadajo, bijejo in utišajo. Največja nevarnost pa ne prihaja od zunaj, temveč od tistih, ki so v njej, postavljeni v njeno osrčje, da jo zmanjšajo v nič, pustijo mnoge vernike brez Božje hrane, brez svetlobe in brez upanja, da popustijo v veri.

Gorje tistim, ki dopuščajo, da je  Sveta Mati Cerkev zatemnjena in podvržena zlobnim zakonom, ki nasprotujejo Božjim ukazom in so proti Gospodovim naukom.

Gorje tistim, ki jim ni mar za Božjo čast in slavo in bolj mislijo nase, ker želijo rešiti svoje življenje. Ti skrbijo za rešitev telesa, a njihove duše so bolj črne kot premog. Ti govorijo o pokorščini, posvetni pokorščini, ki prihaja od ljudi, ne o Božji pokorščini, ki prihaja od Boga.

Mnogi so prepoznavni. Bog v svoji neskončni modrosti bo presejal pokvarjene in bo šel preko njih s kolesom.(Pr 20,26 26)

Bog  kaže mnogim resnično stanje njihove duše pred Njim: tistim, ki imajo vero in verujejo, in tistim, ki nimajo vere in so neverni, ker so jo živeli samo navidezno.

Kdor nima vere in ne živi iz nje je brez varne usmeritve v svojem življenju, ker je vera tista, ki vodi dušo v varno pristanišče odrešenja, vodi jo v nebesa.

Koliko opustošenih duš, brez svetlobe in brez varne podlage, brez smisla, ker so zgradili svojo hišo na pesku, polno iluzij sveta, ideoloških in filozofskih misli, ki so v nasprotju z nauki mojega Božjega Sina, namesto, da bi jo gradili na trdni in zanesljivi skali vere.

»Kdor ne verjame bo obsojen«, to so besede mojega Božjega Sina, ki jih je rekel vsem tistim, ki nočejo sprejeti njegovih izrednih in svetih naukov, ki dajejo božanskost človeku.

Kdor zavrača vero, zavrača Boga samega in njegovo ljubezen in ne more biti vreden njegovega blagoslova ali prejemati  koristi njegovih milosti in slave.

Kdor veruje, sodeluje v skrivnosti ljubezni in edinosti z Očetom, Sinom in Svetim Duhom, ki daje dušam svoje darove in sadove, da ga polepšajo, posvetijo in vedno bolj izpopolnjujejo.

Bodite zvesti in poslušni Gospodu in mnogi boste priče njegovih čudes in čudežev v prid njegovemu ljudstvu, kajti Gospod je Bog živih in ne mrtvih, ker vsi živijo v njem. Ostani v mojem miru in moji ljubezni.

Blagoslavljam te!
Opomba(Pr 20,26 26 Moder kralj razgrinja krivične in kroži po njih z mlatilnim kolesom.)

SPOROČILO SLAVNEGA IN PREČISTEGA SVETEGA JOŽEFA, KI JE STRAH HUDOBNIH DUHOV– MANAUS/AM 01.05.2020

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem Pravični od Gospoda, blagoslavljam te in sprejemam v moje Prečisto Srce. To Srce te ljubi, prav tako tudi ljubi vse človeštvo.

Bog želi, da se vsi ljudje približajo k meni in moji ljubezni, da bi imeli koristi od mnogih milosti in blagoslovov njegovega Božjega Srca.

Kdor najde in spozna mojo ljubezen v svojem življenju, najde izvir milosti in žive vode Boga in njegove Božje naklonjenosti.

Ljubljeni sin, pusti da te vodim, dovoli, da te uporabim za razkritje moje ljubezni vsemu človeštvu, za odrešenje duš.

Želim vam pomagati, vas tolažiti v vaših težkih preizkušnjah in trpljenjih, ki jih živite v tem svetu.

Na svetu bodo mnogi med vami doživeli trpljenje na svoji duhovni poti, toda pogum, ne obupujte, moj Božji Sin je svet premagal in združeni z njim, z njegovim Srcem in njegovo ljubeznijo boste premagali in zmagali vsako zlo.

Gosta tema obdaja Sveto Cerkev. Ta tema jo hoče v celoti pokriti, jo zadušiti, da ne bi sijala in da ne bi oddajala svoje luči dušam v svetu.

Po naročilu mojega Sina je Cerkev izročena v moje roke. Ona je pod mojim varstvom, pod mojim Svetim Plaščem.

Tisti, ki se posvetijo in izročijo mojemu varstvu ne bodo nikoli premagani, ne od Satanove teme, ne od groznih preizkušenj, ki se bodo vedno bolj stopnjevale. Gospod mi je naročil naj bom naklonjen in dobrohoten z vsemi, ki zaupajo v mojo moč in mojo priprošnjo pred njegovim Božjim Prestolom.

Jaz, strah demonov in vseh Satanovih privržencev, razširjam svoj zaščitni plašč in pokrivam Gospodove sinove in hčere, ki prosijo mojega varstva in priprošnje v tem dnevu.

Ne bojte se, Gospodovi otroci, na koncu bodo naša združena tri Sveta Srca zmagala.

Blagoslavljam te, moj ljubljeni sin. Ostanite v mojem miru, miru, ki prihaja od Boga!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 25.04.2020, Manaus-AM

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim moj materinski blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen, da bi bila vaša življenja spremenjena kot Bog želi in da bi živeli v njegovi Božji Volji, v slavo njegovega Svetega Imena in njegovega kraljestva ljubezni.

Bog želi posvetiti vaše družine. To je čas za posvetitev in molitev, za ljubezen in odpuščanje v vaših domovih, da bi odkrili Božjo ljubezen v globini vaših življenj.

Ne oddaljite se od molitve in ne dovolite, da hrup tega sveta govori v vaših srcih glasneje kot tišina in premišljevanje.

Prebirajte besede mojega Sina, premišljujte, da one obrodijo v vašem življenju sad spreobrnjenja, da vas osvobodijo enkrat za vselej pretirane navezanosti na svet, da enkrat za vselej postanete bolj duhovni kot meseni možje in žene. Bodite možje in žene vere. V vsakršni preizkušnji vašega življenja bodite sinovi in hčere zvesti Gospodu.

Gospodu se vedno zahvaljujte za vsako preizkušnjo, ki vam jo pošilja, kot zadoščevanje za vaše grehe in za grehe vsega sveta.

Vse kar sprejmete in prenašate v svojem življenju iz ljubezni do mojega Sina, bo po njem spremenjeno v milosti in blagoslove za spreobrnjenje in zveličanje grešnikov.

Svet greši in noče vedeti za Boga. Mnogi v svojih domovih govorijo, da zares nimajo časa ne za Boga ne za molitev. Zapomnite si: otroci moji, zakrknjena srca, zaprta za Božjo ljubezen ne bodo vstopila v nebeško kraljestvo.

Spreobrnite se in razumite, da to je čas milosti, kjer vam Bog govori preko sedanjih dogodkov, da vam pokaže, da je čas vaše odločitve za nebeško kraljestvo in svetost, preden za mnoge mine čas za spreobrnjenje. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem Božje Usmiljenje, a sem tudi Pravičnost, ki vas popravlja z ljubeznijo. Moja Sveta Mati je Večna Sladkost, ki vas tolažeče ljubi; moj Deviški Oče Jožef je Zvest Varuh vaših družin, ki vas ljubi in varuje.

Tri Sveta Srca so živa, slavna, vstala. Tri prestoli milosti, ljubezni, blagoslovov in kreposti za človeštvo. Tri Sveta Srca, ki so na tem svetu častila, ubogala, ljubila, slavila in izpolnila Božjo Voljo Večnega Očeta in, ki sedaj sijejo v slavi ob njem v Nebesih, ekstaza in sladkost vseh Angelov in Svetih v Raju.

Sin moj, izpolnjuj vsa tvoja dejanja in dela združen z Božjo Voljo Očeta in Sina in Svetega Duha in tako bo tvoje življenje, tvoja duša zasijala in se preobrazila v njegovi luči in njegovi božanski milosti, ki te bo popolnoma obdala in po tebi bo izžarevala ljubezen in blagoslove dušam, ki so ujetnice greha, uničene, brez vere in brez življenja.

Izžarevaj božanski plamen mojega Svetega Srca na duše. Ogrevaj jih z mojo ljubeznijo, da bodo ozdravele in oživele v veri in upanju v Boga.

Dovoli, da te uporabljam kot orodje za odreševanje duš v slavo Večnega Očeta z milostjo Svetega Duha.

Bog govori svetu, ker ni več ljubljen ampak zaničevan in prezrt od mnogih nehvaležnih mož in žena.

Tolaži moje Srce s tvojo ljubeznijo in tvojo posvetitvijo za to tako sveto delo, ki rešuje duše. Bodi zvesta priča mojih božanskih besed, izrečenih s tako veliko ljubeznijo v dobro odrešenja človeštva. Te besede spreobrnejo in odprejo še najbolj zakrknjena srca, one odprejo oči in sluh mnogim, zato toliko napadov in preganjan tisti, ki ne izpolnjujejo mojo voljo, ampak so onesnaženi s temo in Satanovimi deli, pokvarjeni v grehu, zaradi njegovih  pasti in zlobnega zapeljevanja.

JAZ SEM, je teboj in te nikoli ne zapustim. JAZ SEM, te ljubi in blagoslavlja. Ostani v mojem miru, miru, ki ti ga dajem!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.04.2020 -Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, to je čas za slediti sveti Gospodovi poti v poslušnosti njegovemu Božjemu klicu, ne da bi se kdaj ozirali nazaj. Vedno glej naprej, v Srce mojega Sina, ki gori v ljubezni zate in za ves svet, a ga mnogi ne ljubijo in ne častijo.

Sin moj, prišle bodo velike spremembe znotraj Cerkve, ki bodo povzročile krvavenje Srca mojega Božjega Sina, zaradi napak katere bodo učili duše, da bodo izgubili vero in bodo postali mlačne v ljubezni do mojega Sina Jezusa, ne bodo imeli več spoštovali, ne zanj ne za sveta Božja dela. Ljubezen in spoštovanje do Svetega bosta skoraj izginila s sveta, če Gospod ne bo prizanesel svojemu malemu ostanku, ki Ga bo častil in Mu služil tako, da bo živel svojo vero in zvestobo Cerkvi mojega Sina preko križev, bolečin in preganjanj.

Edinost in molitev mojih sedanjih prerokov so postale potrebne v teh težkih in krutih časih, ko satan po svojih zlobnih agentih vodi vojno proti svetim Božjim delom in poskuša utišati in uničiti vsak kraj mojih nebeških prikazovanj na zemlji za dobro in odrešenje mnogih mojih otrok.

Ne bodi tiho. Povej to tudi drugim tvojim bratom. Resnica se mora oznanjati z močjo in pogumom. Zaupajte  Gospodovim besedam in obljubam, ker se vedno izpolnijo za osvoboditev njegovega ljudstva in za dobro njegovih predanih služabnikov, ki so bili vedno združeni z njegovim Božjim Srcem in so vstopili v njegovo božansko misel, da bi razumeli in uresničili njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Tako kot so vode oceanov in morij obilne, tako bodo obilne milosti in darovi Svetega Duha za tiste,ki bodo ostali zvesti Gospodu,njegovim svetim Besedam in večnim Resnicam.

Sveti Duh bo deloval močno v življenju tistih, ki ne bodo izdali mojega Sina, da bi sledili prevaram in herezijam, zaradi katerih so zdaj slepa mnoga srca in zatemnjene mnoge pameti, saj obstaja veliko tistih, ki so izgubili življenje v milosti in žalili Gospoda z izprijenim,  pokvarjenim in nečistim življenjem.

Znotraj teh mnogih src gnezdi hudič, zaradi česar so njihova dela brezplodna in brez vsakršne milosti, ker je bil Sveti Duh izgnan iz njihovih življenj, zaradi mnogih storjenih grehov, ne da bi se niti kanček kesali in niti spreobrnili.

Bodite zvesti Gospodu, da vas bo vedno razsvetljeval in vodil po njegovem Božjem Duhu. Ne žalite in ne žalostite Svetega Duha s svojimi dejanji in grehi. Odločite se za življenje v milosti njegove ljubezni.

Gospod bo veliko storil za tiste, ki so mu zvesti in poslušni njegovim besedam. Ti ne bo nikoli razočarani in zapuščeni. Vedno jih bo podpirala in tolažila božja luč in vedeli bodo, kako govoriti in kako ravnati, v slavo njegovega Svetega Imena.

Kar bo Sveti Duh storil za njegove preroke, njegove učence in zveste njegovi Sveti Cerkvi, Cerkvi, ki je ustanovil in zapustil moj Božanski Sin, še nobeno človeško oko ni videlo ali bilo priča tako velikih darov njegovih milosti. To bo nekaj edinstvenega za uničenje vseh Satanovih mračnih del, za zmedo in uničenje vseh tistih, ki delajo v prid njegovim zlobnim projektom. Bog bo uporabil preproste in najmanjše za uničenje mogočnih tega sveta, ki so preganjali in ranili njegovo ljudstvo in od njihovih hudobnih del ne bo ostal kamen na kamnu.

Moli, moli, moj sin, ko boš sporočil vse te stvari svojim bratom boš rešil sebe njih, kot dober služabnik mojega Sina Jezusa Kristusa, ki te je izbral in poklical za te čase, zadnje čase z velikim očiščevanjem in prenovo vsega človeštva, človeštva, ki je postalo slepo, gluho in nemo za Boga in,  ki sedaj trpi zaradi neposlušnosti in nezvestobe Gospodu.

Blagoslavljam te in ti dajem moje milosti, da bi vedno razumel želje in bolečine mojega Brezmadežnega Srca. Ostani v miru mojega Sina Jezusa  in v mojem!

(1 Tim 4, 6-16)

6 To razlagaj bratom, pa boš dober služabnik Kristusa Jezusa, saj te hranijo besede vere in dobrega nauka, ki si mu sledil. 7 Ogibaj pa se posvetnih in čenčastih bajk. Vadi se v pravi pobožnosti. 8 Urjenje telesa namreč le malo koristi, prava pobožnost pa je koristna v vsem, ker obljublja življenje, sedanje in prihodnje. 9 Zanesljiva je ta beseda in vredna popolnega sprejetja. 10 Zato se namreč trudimo in bojujemo,

ker smo naslonili svoje upanje na živega Boga, ki je odrešenik vseh ljudi, posebno vernih.

11 To zapoveduj in úči. 12 Nihče naj te ne prezira zaradi tvoje mladosti. Bodi pa vernim zgled v besedi, vedênju, ljubezni, veri in čistosti. 13 Dokler ne pridem, skrbi za branje,

za opominjanje

in poučevanje. 14 Ne zanemarjaj milostnega daru, ki je v tebi in ti je bil dan po preroštvu, ko je zbor starešin položil roke nate. 15 Za te stvari se trudi, ves

bodi v tem. Tako bodo vsi opazili tvoj napredek. 16 Pazi nase in na svoje poučevanje. Vztrajaj v tem. Če boš namreč ravnal tako, boš rešil sebe in tiste, ki te poslušajo.

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020

Mir tvojemu srcu moj sin!

Sin moj, kadar možje in žene zaradi njihovih grehov ne morejo zaslužiti Božjega pogleda in pritegniti njegovo milost s prošnjami pri njegovem Božjem Srcu,  otroci vse dosežejo pri mojem Božjem Sinu s prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času 2. svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, naj privedejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok.

V teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože, v njihovem vrtu če ga imajo, in naj jih dajo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Rečejo naj: Sveti Jožef je bil, ki me je prosil, da vama darujem te rože skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in njegovim znojem, ki ga je potil, da vaju je  podpiral, pomagal, varoval v težavah,preganjanjih in nevarnostih, skozi katere sta šla v času, ko ste živeli v tej solzni dolini. Zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, s katerimi ste žaljeni, in kot prošnjo za spreobrnjenje grešnikov. Oddaljite to strašno nadlogo čim prej in pridobite nam milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom.  Amen!

Sin moj, če storite tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici nebeškega Kralja, kot Kraljica, v sijočih obleki v zlatu in safiru, vedela kaj storit in kaj prosit pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Delujte, to je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in zaslužil večno življenjem vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božansko ljubezen.

Blagoslavljam te!
JEZUSOVO SPOROČILO 12.04.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnoga znamenja so bila dana svetu, a svet se ne želi spreobrniti in odpreti svoje srce za mojo ljubezen.

Najlepše in najbolj veličastno znamenje je bila moja Brezmadežna Mati, ki je toliko let prihajala na svet, da vam prinese njena sveta sporočila. Veliko je tistih, ki so zaprli svoja ušesa za njene materinske besede. Mnogi so bili tisti, ki so se norčevali in posmehovali njeni čisti in sveti ljubezni in se borili proti njeni resnični in sveti prisotnosti na mnogih krajih sveta. Smejali so se, norčevali, preprečevali, da bi mnoge duše slišale, sprejele in živele njene materinske prošnje, ki jih je sporočala s toliko ljubeznijo, bolečino in skrbjo.

 Sin moj, moje Srce je bilo večkrat ranjeno in žaljeno, kadar je bila žaljena moja Mati, kot da je navadna ženska, kot najbolj nepomembna oseba. In še dalje jo delajo nevredno, odvzemajo ji čast, vrline in privilegije, ki sem ji dal zaradi njene velike ljubezni, velike ponižnosti, poslušnosti, sprejemanju in popolni in izročitvi moji Božji Volji. Nobeno drugo bitje, niti angelsko, niti človeško, ni doseglo tako veliko svetost in popolnost, kot jo je Moja Brezmadežna Mati, vsa čista, brez madeža izvirnega greha.  Po moji sveti Materi nobeno drugo bitje ni tako sveto in dragoceno mojemu Božjemu Srcu, me ljubi in tolaži, odišavlja moj Prestol v nebesih, polna vrlin in zaslug, razen  moj Pravični, Deviški Oče Jožef. Za njo je on najbolj mogočna oseba v  nebesih, pred katerim se ves pekel trese in se ga boji. Prosite pomoči Svetega Jožefa, saj še niste spoznali njegove velike pomoči priprošnje pred Sveto Trojico v nebesih. On doseže vse, kadar se pojavi pred mojim Prestolom. Nič mu ne morem odkloniti. Ne morem se upreti njegovim prošnjam, njemu, ki je s toliko ljubeznijo na tem svetu skrbel zame, učlovečeno Besedo, in za mojo Sveto Mater, za njegova dela, njegov znoj, njegove bolečine in solze, ki jih je prelil, da bi nas ščitil pred nevarnostmi v času v katerem smo živeli, da bi se izpolnila Očetova volja.

Zapomni si moj sin: vsaka doba ima svoje krute in grozne nevarnosti, a Bog nikoli ne zapusti svojega ljudstva in zlo ni in ne bo nikoli imelo zadnje besede.

Moli, moli, to je bila prošnja moje Matere in Kraljice,  Kraljice Rožnega Venca in Miru. V molitvi je globoka skrivnost dotika Božjega Srca, Boga, ki se pusti ganiti od prošenj vseh tistih, ki zaupajo v njegovo Božjo Ljubezen in zanje bo storil velike reči.

Blagoslavljam te!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.04.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, združi se z mojim Bolečim in Brezmadežnim Srcem, ki trpi zaradi izgube tolikih duš. Moj Sin je prišel, da jih reši, a toliki so zavrnili njegovo božansko ljubezen in njegove milosti misleč, da jim svet more dati življenje in srečo.

Čista iluzija, ki jo je hudič položil v njihova srca. Nič ni bolj dragocenega kot je ljubezen mojega Sina, njegova milost in njegovo odpuščanje. Kdor ostane združen z njegovim Božjim Srcem ima resnično življenje in so mu nebeška vrata odprta. Svet vam ne more dati večnega življenja, samo moj Sin vam more dati nebeško kraljestvo. Bojujte se za nebesa ne za imetje stvari tega sveta. Vse mine. Nima smisla imeti materialne dobrine, če so vaše duše gnile, uničene od greha in si zaradi tega zaslužite peklenski ogenj.

Sin moj, za Cerkev bo prišlo veliko preganjanje  in za mnoge moje sinove. Preganjanje bo vidno, zastrašujoče in grozno. Satanovi agenti bodo utišali in vodili do krutega mučeništva veliko ljudi, ki ne bodo zanikali resnic mojega Sina Jezusa. Dnevi bodo velikega preganjanja in bolečin.

A zmaga mojega Sina nad vsem zlom pride in bo deloval v času, ki ga je določil Večni oče za dobro njegove Cerkve in tiste, ki bodo ostali zvesti njegovemu svetemu učenju in mu bodo sledili z vero noseč svoj križ.

Mnogi sodobni mediji bodo postali njihovi sovražniki, kar bo mnoge pripeljalo do krutega mučeništva.

Moli, moli, veliko moli, reci moj sin vsem naj vsak dan posvetijo sebe in svoje družine trem Svetim Srcem in naj prosijo varstvo Svetega Jožefa, varuha Svete Cerkve in njihovih družin.

On, po naročilu Svete Trojice vas bo varoval in vam pomagal v teh težkih časih, ponižal hudiča, uničil vse njegove pasti, laži in napade proti Gospodovim otrokom, ki v teh težkih časih vpijejo po njegovi Božji pomoči.

Vsako noč molite k svojemu Angelu Varuhu. On ima poslanstvo, da vas vodijo, varujejo, upravljajo in razsvetljujejo, po ukazu Gospoda nebes in zemlje, ki s tako ljubeznijo in gorečnostjo skrbi za svoje otroke. Bolj ko bodo časi temni in težki se bodo pokazali vidni in bodo naredili velike čudeže, da vas osvobodijo  nevarnosti za dušo in telo.

Kot je bil Gospodov Angel poslan, da osvobodi Petra, tako bodo vaši Angeli Varuhi naredili toliko stvari za vsakega od vas. Imejte jih za svoje velike in zveste prijatelje, ki jih je Bog dal vsakemu od vas.

Blagoslavljam te, moj sin, kot tudi vse človeštvo!
SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 03.04.2020 -Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, če bi človeštvo pretrgalo svoja srca pred menoj in se spreobrnilo, bi imel usmiljenje zanj in bi se pustil ganiti od njegovih bolečin in stisk. Jaz želim obžalovanje in rešitev grešnikov. Naj me prosijo odpuščanja za svoje grehe, naj popravijo svojo napačno pot, in jaz se bom še enkrat pustil ganiti in jih bom blagoslovil. Tako kot jaz odprem moje Sveto Srce za skesane grešnike, za varno zavetje blagoslovov in milosti naj  skesani svojih napak, ponižno mi odprejo svoja srca in sprejmejo mojo ljubezen v njihova življenja: kajti jaz, Bog nebes in zemlje nisem ljubljen niti spoštovan, bil sem obravnavan kot najslabši med ljudmi sveta, teptan in preklet, imeli so me za objekt prezira in posmehovanja pred mnogimi.

Moja ljubezen rešuje, moja ljubezen vas posvečuje, moja ljubezen zdravi vaše rane in bolezni vaših teles in vaših duš. Verujte v mojo ljubezen in odrešenje bo kraljevalo v vaših življenjih in v vaših družinah. Blagoslavljam te!

Gospod nam je dal to besedo:

Poziv k spreobrnjenju

12 Tudi zdaj, govori GOSPOD,

se obrnite k meni z vsem svojim srcem,

s postom, z jokom in žalovanjem;

13 pretrgajte svoja srca, ne svojih oblačil.

Vrnite se h GOSPODU, svojemu Bogu,

kajti milostljiv je in usmiljen,

počasen v jezi in bogat v dobroti

in se kesa hudega.

14 Kdo ve, morda se obrne in kesa

in pusti za seboj blagoslov,

jedilno in pitno daritev

za GOSPODA, vašega Boga.

15 Zatrobite v rog na Sionu,

posvetite post,

oznanite slovesen shod,

16 zberite ljudstvo!

Posvetite shod,

pridružite starčke,

zberite otročiče

in dojenčke na prsih,

naj pride ženin iz svoje sobe

in nevesta iz svoje spalnice.

17 Med lopo in oltarjem naj jokajo

duhovniki, GOSPODOVI služabniki.

Rekó naj: »Prizanesi, GOSPOD, svojemu ljudstvu,

ne daj svoje dediščine v zasramovanje,

da bi jim vladali narodi.

Zakaj bi rekli med narodi:

›Kje je njihov Bog?‹« Joel 2, 12-17

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA  KRISTUSA 02.04.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tudi v časih bolečine in stiske, ljudje radi grešijo in žalijo moje Božje srce. Greh je zakrknil njihova srca in oslepil mnoge, da ničesar ne vidijo in ničesar ne slišijo. Če ni kesanja ali spreobrnjenja ni odpuščanja in usmiljenja, in pustil sem nadaljevati svojo pravičnost in jih kaznujem za njihove grehe.

Blagoslavljam te

39 Verovati niso mogli zato, ker je, kakor je Izaija dejal na drugem mestu, 40 oslepil njihove oči in zakrknil njihovo srce, da ne bi z očmi videli, da ne bi v srcu razumeli in se spreobrnili in da bi jih jaz ne ozdravil. 41 To je povedal Izaija, ker je videl njegovo slavo in je spregovoril o njem. (Jan 12,39-41)
 3 Če pa je naš evangelij kljub temu zakrit, je zakrit za tiste, ki so na poti pogubljenja, 4 za nevernike, ki jim je bog tega sveta  zaslepil misli, tako da jim ne zasveti razsvetljenje evangelija o veličastvu Kristusa, ki je podoba Boga. (2 Kor, 3-4)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.04.2020 - Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, mnogi še vztrajajo v svojih zakrknjenih in zaprtih srcih, kljub močnemu Gospodovemu klicu k spreobrnjenju in kesanju. Zakrknjena srca ne morejo zaslužiti nebeškega kraljestva. Bolj nevarna kot smrtonosni virus so srca gnila v grehu, ker  ubijajo dušo.

Kesajte se, kesajte se, o človeštvo in odpri svoje srce Gospodu, Bogu nebes in zemlje. Predno njegova jeza pade nate na način, ki se ga še ni videlo, da pretrese temelje zemlje. Poslušaj Gospodov glas. Ne ostani gluho za njegov klic!

Blagoslavljam te!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.03.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, veliko moli in stori da molijo, ker molitev more spremeniti vse v svetu. Srce polno vere in zaupanja v Boga doseže vse pri njegovi Božji Ljubezni.

Moli za Pastirja, Velikega Pastirja. Kmalu bo Bog  sprejel njegovo zadnjo žrtev za dobro Svete Cerkve in ovac. Kot vam je moj Sin rekel: dober Pastir je tisti, ki da svoje življenje za ovce.

Tri svete posredujejo pred Prestolom mojega Sina za Pastirja v njegovem žrtvovanju: Sveta Gemma Galgani, Sveta Katarina Sienska in Sveta Veronika Giuliani. Te tri svetnice imajo pred Gospodom, po Božjem naročilu, po mojih prošnjah in prošnjah Svetega Jožefa, pomembno vlogo v teh težkih in bolečih časih.

Naj vsi prosijo njihovega posredovanja in Bog bo kmalu dal še eno priložnost človeštvu in vaše solze bolečin, otroci moji, bodo spremenjene v solze veselja. Molite in zaupajte.

Blagoslavljam te!
Ko je Naša Gospa dejala v delu sporočila: dober Pastir je tisti, ki da svoje življenje za ovce, sem istočasno slišal besede »pravi pastir«. Razumel sem tudi, da so tri Svetnice, ki jih je omenila v sporočilu, tri italijanske Svetnice, ki posredujejo za Sveto Mater Cerkev v Italiji in na drugih krajih sveta. Te svetnice so vzor vsakemu izmed nas, ker so znale meditirat in častit Jezusov pasion do te meje, da so trpele Jezusov pasion v njihovem življenju, s prejetjem v njihova telesa stigme pasiona združeno z Jezusovo ljubeznijo, da pomagajo Gospodu popraviti grehe, storjene v Sveti Cerkvi v svetu. Danes so ob strani velikega pastirja, ki se je daroval Bogu za rešitev Cerkve in človeštva, da se odžene ta smrtonosni virus. Pomagajo mu v njegovi zadnjo žrtvi, kot žrtvi sprave, ki jo je Bog sprejel. Vsi mi, združeni z njim, naše molitve, žrtve in pokore, darujmo Večnemu Očetu po zaslugah Brezmadežnega Jagnjeta, v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, kajti v trenutni situaciji, skozi katero gremo, nam ostanejo Božja beseda v srcu, križ in Rožni venec v rokah, kot sredstva sprave za grehe sveta in prošnja Srcu Jezusovemu za odpuščanje in usmiljenje za vse.SPOROČILO  NAŠEGA  GOSPODA 28.03.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, če bi na svetu našel  meni posvečene duhovnike z vero v velikosti tega virusa, bi takoj prenehal s trpljenjem človeštva in ga rešil pred smrtjo. Toda ne najdem takšnih služabnikov. Verujejo v toliko drugih napačnih stvari in prišli so do tega, da so učili mnoge vernike, da so te stvari Božja volja, da je vse v skladu z mojim Svetim Duhom,  v resnici so ranili moje Sveto Srce s svojimi žalitvami in pomanjkanjem vere. Pustili so ob strani moje Božanstvo, ga prezirali, ga primerjali z neznanimi božanstvi, kot če bi jaz bil eno s temi lažnimi božanstvi, ki prihajajo od peklenskega duha.

Jaz sem trikrat Sveti, sem edini Gospod nebes in zemlje. Smrt vlada na svetu, ker so mnogi že veliko let duhovno mrtvi, ne da bi prosili mojega odpuščanja in se kesali svojih grehov. Če je duša mrtva in uničena v grehu tudi telo trpi in umre. Mnogi so bili takšni pred menoj že veliko časa, ne da bi želeli spremeniti svoja življenja in zadostiti za svoje grehe.

Kdo je slišal prošnjo moje Svete Matere, da bi molil vedno bolj?

Kdo je poslušal njene materinske besede, da bi zapustil življenje v prešuštvu, v nečistosti in nezvestobi?

Kdo se je popravil in prosil odpuščanje za grehe splavov,  za skrunitve in svetoskrunstva proti moji Predragocenemu Telesu in Krvi v Evharistiji?

Kdo je poskušal se resnično popraviti od svojih grehov z iskrenim obžalovanjem  in popolnim kesanjem v Zakramentu spovedi?

Koliko lažnih spreobrnjenj do sem videl vsak dan, neprenehoma, brez trdnega sklepa za spremembo življenja v moji ljubezni. Mojo ljubezen in moje usmiljenje so obravnavali kot smeti, kot nekaj, ki je za enkratno uporabo, samo za lastne koristi in muhavosti.

O moj sin, kako sem trpel in kako trpim sedaj, ker ljudje še niso razumeli kaj je prava sprememba. Kot sem ti že enkrat rekel ponavljam: Božja pravičnost je Sveta in po njej  popravim vse grehe in vse stvari ter očiščujem svet od vsega tega. S mojo pravičnostjo popravljam uporniška in neposlušna srca.

Več let sem pošiljal svojo Sveto Mater v Amazonijo. Prišla je na zemljo z veliko ljubezni in z njenim Brezmadežnim Srcem polnim mojih milosti, da vam je posredovala sporočila moje Božanske volje,  a mnogi je niso želeli sprejeti niti ne slišati, prav tako so prezirali njene milosti in njeno tako veliko ljubezen do njihovih duš; mnogi so bili gluhi za njen glas. Govorila je z veliko ljubeznijo in potrpežljivostjo,  znova je govorila, da bi usmerjala vse človeštvo, a mnogi so jo zavrnili.

Sin moj, moje Srce trpi, ko govorim te besede, toda moja Mati je moja Mati in zahtevam spoštovanje do nje, ki je prišla z nebes na tisoče krat za dobro in odrešenje človeštva.

Koliko jih zdaj  v tem trenutku bolečine in stiske vpije k meni, koliki me prosijo naj to zlo hitro preneha, koliki s solzami  v očeh klečijo na tleh,  razprostrti na tleh, jokajo in tožijo?

Rad bi vse spomnil, da vas je moja mati klicala k meni, da je moja Mati jokala krvave solze vsak dan pred mojim Svetim Prestolom, da se je moja Mati razprostrla pred mojim Božanskim Veličanstvom, da je prosila odpuščanja in usmiljenja za uboge nehvaležne grešnike, a mnogi niso hoteli poslušati in zapustiti svojo slabo pot.

Rekel sem Jezusu: »Gospod, če je tako, kdo se bo mogel rešiti? Imej usmiljenje z nami, ubogimi grešniki, daj nam vsem  še enkrat priložnost odpuščanja in iskrenega spreobrnjenja. Oddalji za trenutek pravično sodbo in človeštvo se bo spremenilo in spreobrnilo!... Kaj moramo storiti, da premagamo to strašno zlo?«

Vera, vera vame in mojo moč, ki vse zdravi in rešuje. Smrt ni mogla zmagati nad menoj. Kdor se združi z menoj, z mojo ljubeznijo in z mojim Srcem  ne bo umrl, ampak bo imel življenje v izobilju. Kdor veruje, ne da bi nikoli dvomil, bo rešen. Če sem vam rekel, da vera premika gore, koliko bolj bo odstranila en mali virus od vas!

Kdor veruje v mojo ljubezen ne bo prepuščen smrti, temveč bo imel življenje, mojo luč in moj mir.  Živite v moji Navzočnosti, živite v moji Milosti in satan vas ne bo mogel nikdar raniti, ker je moja ljubezen močnejša od smrti. Uči duše naj ne izgubijo ne vere ne upanja. Vsem nosi mojo Luč.

Zapomni si moj sin: vse bo prešlo, le moja ljubezen in moje besede ne bodo prešle. Jaz sem z vami vse dni do konca sveta.

Dajem ti blagoslov in božansko maziljenje, da bi nosil vero in upanje mojemu prizadetemu in ranjenemu ljudstvu, ki trpi. Kdor veruje v moje besede in obljube, ne bo umrl ampak, bo živel v Meni in Zame. Bom z vsemi, ki sledijo mojim stopinjam in ki živijo  združeni v moji ljubezni.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi bolni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe.

Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov,  ločuje ljulko od pšenice, ločuje mali ostanek, da se svet prenovi in se odloči spoštovati njegove Zakone in Svete nauke, da prepozna njegovo Božjo Vsemogočnost, tako žaljeno na mnogih krajih sveta, da utiša in ustavi dela zla, ki so proti in notri v njegovi Sveti Cerkvi.

Grozno zlo je bilo izpuščeno v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in polne napuha, ki niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let ona vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so želeli nadaljevat in sledit napačnim potem, opravljat in živet v delih teme in greha.

Veliko molite molitev, ki vas jo je naučila moja Brezmadežna nevesta:

GOSPOD, NAJ NIKOLI NE IZGUBIM MOJE VERE V ČASIH STRAŠNIH PREIZKUŠENJ, KI SO PRIŠLE NA SVET!

Molite večkrat to molitev. Gospod ko se vrne bo iskal še malo vere na svetu? Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zamaja in da ne opustite vere. Verujte, verujte, verujte. Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse konča in uniči. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src. Samo on je dovolj.

Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkriti resnični Božji klic v vaših življenjih. Odločite se enkrat za vselej, da sledite njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem.

Pred križem, v vaših družinah se pokleknite in prosite odpuščanja za svoje grehe, molite Rožni venec z novim srcem, skesanim in spreobrnjenim v ljubezni do Boga. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj.

Prosim danes za vsakega izmed vas pred njegovim Božjim Prestolom. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!MOLITEV, KI JO JE SVETI JOŽEF, PO JEZUSOVEM NAROČILU NAUČIL EDSONA GLAUBER, 18.03.2020

Gospod, imej usmiljenje z nami in s celim svetom. Prosimo te po priprošnji Slavnega Svetega Jožefa, Varuha Svete Cerkve in naših družin, da oddaljiš in storiš da v trenutku izgine, kot bi trenil z očesom, ta smrtonosni virus, ki je prišel od Satana, ki žanje veliko človeških življenj, v mnogih krajih sveta.
Podeli nam to veliko milost. Ne glej na naše grehe ampak vero, ki oživlja tvojo Cerkev!… Ponižaj Satana in ves pekel, vedno bolj povišaj Svetega Jožefa in njegovo Prečisto Srce v vsej Cerkvi in vsemu svetu, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Naj se vsi spomnijo moči njegove priprošnje in velike ljubezni njegovega Prečistega Srca, ki nas ne pušča v nevarnostih in stiskah življenja.
Slavni Sveti Jožef, Mogočni varuh in Oče naše duše, spomni se, da so mnogi tvoji častilci molili tvoj Sveti Plašč varstva in tvoj Rožni venec 7 žalosti in radosti in častili tvoje Prečisto srce na prve srede v mesecu. Zaradi vseh molitev, ki so bile s toliko ljubeznijo in vero namenjene tebi in tvojemu Prečistemu Srcu, nam pokaži veliko znamenje tvoje ljubezni za Sveto Cerkev in za ves svet. Izprosi nam od Najvišjega Boga odpuščanje naših grehov in njegovo božansko Usmiljenje, ki smo ga nehvaležni sinovi in hčere mnogi razžalili. Naj nam Gospod odpusti in nas reši. Sedaj stori, da imajo naše molitve vrednost pred Svetim Božjim Prestolom. Mi te z zaupanjem te prosimo: izpolni sedaj tvoje obljube, da te ne bi nihče klical zaman. Posvetimo se tvojemu Prečistemu Srcu in v tem trenutku posvetimo vsako državo, vsako okuženo osebo, vsako ranjeno in s tem zlobnim in smrtonosnim dejanjem prizadeto regijo.
Ko kličemo tvoje Srce in Najsvetejše ime, ves pekel trepeta in beži od strahu. Stori, o Slavni Svetnik, da se ta smrtonosni virus zdrobi pod tvojimi svetimi, čistimi in deviškimi nogami, ko z veliko vero in zaupanjem kličemo:
PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN.

Amén!
Skesajte se svojih grehov in z vero molite večkrat sedaj to molitev, še bolj pa jutri, na praznik Svetega Jožefa.SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.03.2020 – Manaus/AM

Danes se je prikazal Jezus, Naša Gospa in Sveti Jožef. Jezus je bil na svetlem križu, Naša Gospa je bila na njegovi desni in Sveti Jožef na njegovi levi strani. Sveta Mati nam je dala prvo sporočilo:

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vam dam moč in varstvo, prihajam iz nebes, da vas blagoslavljam in vam podarjam mir.

Ne obupujte. Ne bojte se ničesar! Bog je večji od vsega in od vseh in on bo vedno zmagoval nad vsem zlom.

Zloben načrt je v polnem izpolnjevanju tako, da mnogi moji sinovi in hčere trpijo in so ujeti v Satanove pasti in laži. On, oče laži deluje, da bi diskreditiral in utišal Sveto Cerkev, zaradi pomanjkanje vere, ki je prišlo do skrajnosti, zaradi grehov mnogih duhovnikov mojega Sina, ki so postali pobeljeni grobovi, ki mnoge duše vodijo v brezno pogube,  ker niso več ljudje maziljeni, ljudje  vere, molitve in niti v svetega življenja.

Satan se norčuje iz mnogih, ker misli, da je zmagovalec, zaradi njegovih zlih agentov, ki so dosegli njihov prvi cilj: tolikim ljudem na svetu pokazati, da je on, ki ukazuje vsem, kot on želi.

Ne dovolite, da vas  premagajo njegove napake in laži. Molite Rožni Venec in Magnifikate in Bog bo naredil, da njegov zlobni načrt propade in da se zlo in laži zrušijo na tla. Če ne boste molili in ne boste  delali pokore, bodo njegove laži vodile vse človeštvo v trpljenje in bolečine v najmočnejši obliki, ker bo nasilje in prelivanje krvi kmalu prišlo zaradi ljudi, ki so ponosni in požrešni po imetju in moči.

Prosite odpuščanja za svoje grehe, pokleknite na tla in prosite Božjega usmiljenja za ves svet.

Otroci moji, ne pozabite: to kar človek izumi je vse nepopolno. Samo kar Bog ustvarja je popolno. Vse kar je ustvaril človek bo končalo in ne bo trajalo večno. Nič ne bo za dolgo časa ostalo skrito.

Sveti Jožef bo za Sveto Cerkev in ves svet naredil velike stvari, po naročilu mojega Sina Jezusa, dal bo  veliko znamenje svoje ljubezni v dobro Gospodovega ljudstva, malega ostanka, ki je zvest njegovim božanskim besedam in njegovim Svetim Zakonom.

V tem trenutku je Jezus gledal resno vse nas in dejal te besede:

Dopustil bom, da bo Cerkev in Amazonsko ljudstvo očiščeno njihovih grehov, zaradi njihove nehvaležnosti, pomanjkanja vere in zaničevanja  moje Brezmadežne Matere, ki vas že veliko let po mojem naročilu kliče k molitvi in spreobrnjenju.

Sveta Cerkev in ljudstvo bo trpelo, dokler ne popravijo svojih groznih napak. Molite, molite, molite in se kesajte za svoje grehe,  o trdovratno in neverno ljudstvo.

Veliko bom zahteval od Škofije Itacoatiara, za vsako besedo razžalitve izrečene proti moji Brezmadežni Materi, Kraljici Rožnega Venca in Miru.

V tem trenutku mi je Bog dal nekaj slišati: hkrati sem slišal več glasov, ki so govorili, se smejali, se norčevali, posmehovali, govorili besede norčevanja proti Naši Gospe in njenim prikazovanjem v Itapirangi, ki so delovali proti Božjim načrtom. 

Prav tako, kot mi je Jezus dal slišati in razumeti, da bo Bog nekega dne, vsakega od teh ljudi spomnil na vsako besedo in zasmehovanje, ki so izhajali iz njihovih ustnic in bodo jokali.

 Upognite svoja kolena na tla, ker samo Ona vam bo mogla pomagati in prositi pred mojim Svetim Prestolom. Naredil bom tako, da bodo vsi videli  njihove napake pred svojimi očmi, ker Je niso ubogali in so se pustili premagati Satanovim lažem in napakam.

Naša Gospa je prosila za vse nas, za Sveto Cerkev in za ljudstvo, da bi nas Jezus ne kaznoval kot zaslužimo. Sveti Jožef je prav tako skupaj s Sveto Devico prosil za nas. Ko je Jezus oba videl prositi za Cerkev in svet, nas je blagoslovil. Naša Gospa je spet govorila:

Sin moj, reci vsem naj vedno zaupajo in se dnevno posvetijo našim trem Svetim Srcem. Prosite milosti, ne nehajte prositi in vaše molitve bodo kmalu uslišane, Bog jih bo podaril in imel usmiljenje do vas vseh. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!


MOLITEV, KI JO JE NAUČILA KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.03.2020 - Manaus-AM.

Bog miru pa bo prav kmalu strl satana pod vašimi nogami. Milost našega Gospoda Jezusa naj bo z vami! (Rim 16,20)

Kraljica Rožnega Venca in Miru, Božja Mati in Kraljica vseh Zmag, z močjo stri glavo peklenski kači, zdrobi Satanov ponos, ki je hotel napasti Sveto Cerkev na Kitajskem in sedaj v mnogih delih sveta, prizadel in ranil vaše sinove in hčere z boleznijo, bolečino in smrtjo, odvzel Evharistično Daritev, resnično življenje, ozdravljenje in osvoboditev vseh. Naj Bog miru tudi nam podeli milost, da zdrobimo Satana pod našimi nogami, saj smo tvoji sinovi in hčere, ki sprejemajo, živijo in poslušajo vaša sveta materinska sporočila spreobrnjenja in svetosti. Naj Nadangel Mihael pahne v peklenski ogenj Satana in vse hudiče, ki prek svojih agentov povzročajo bolezen korona-virusa in druge telesne in duhovne kužne bolezni, ateističnega komunizma in njegovih satanskih segmentov, ponos, neposlušnost, nehvaležnost tolikih ljudi do Božjega Veličastva, sadove življenja brez Boga in greha, smrtonosni strup, ki uničuje duše, da si zaslužimo peklenski ogenj.

 Sveta in Brezmadežna Mati, prosi za nas in pridobi od  Gospoda odpuščanje naših grehov, resnično bolečino  in popolno kesanje, ker smo ga s tem žalostili in razžalili, kakor tudi nam pridobi zmago nad vsem duhovnim in telesnim zlom in te nikoli ne bomo nehali klicati in prositi tvojega varstva, o Kraljica Rožnega Venca in Miru, o Kraljica vseh zmag. Amen!


SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

Danes je Sveti Jožef se prikazal z malim Jezusom v svojem naročju. Dal nam je sledeče sporočilo:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes, da blagoslovim tebe in vse človeštvo. Jezus prosi, da se vsi zatečejo v moje Prečisto Srce in prejmejo iz njega vse milosti, ki jih njegovo Božje Srce želi dati vsem, ki prosijo po mojem posredovanje pred njegovim Prestolom.

Svet se prečiščuje njegovih grehov, ker ne moli, ker se ne kesa svojih napak in zločinov in ne prosi s skrušenim srcem Boga za odpuščanje. Kdaj se bo svet naučil biti poslušen Bogu?

Vrni se h Gospodu, nehvaležno in uporno človeštvo, ker bodo še večje bolečine in žalosti prišle kmalu na svet. Gospod ne prenaša več tolikih grehov: toliko je prešuštev, splavov, zločinov in napadov na nedolžnost, z uničenjem čistosti in svetosti mnogih duš.

Srce mojega Božjega Sina krvavi zaradi groznih nezvestob in grehov Božjih služabnikov, ki ne živijo več prave vere, ampak dušam pridigajo napačno, poučujejo druge stvari, ne pa Gospodovih svetih besed in naukov.

Znotraj Cerkve mojega Sina kraljuje duhovni razpad, ker je hudič vstopil vanjo, preoblečen in prefinjeno želi uničiti sveto in požreti vse duše z velikim besom.

Moj sin, moli, moli, ker bodo prišle na svet močnejše in še večje preizkušnje in blagor tistim, ki ne bodo zanikali svoje vere in ne bodo izdali resnic, ki jih je učil moj Sin Jezus, ter bodo ostali zvesti in trdni do konca.

Prosite za moje varstvo, želite si biti pod mojim svetim plaščem in jaz vas bom vodil k Jezusu in postavil vas bom v njegovo Božje Srce. Dajem svoj blagoslov in varstvo vsem predanim otrokom, ki častijo moje Prečisto Srce in ki se mi vsak dan posvetijo. Po naročilu mojega Božanskega Sina dajem vsem veliko milosti iz nebes.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.03.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Poslušajte moj materinski klic, ki vam ga dajem. Poslušajte moje povabilo k spreobrnjenju.
Sem vam že dejala in vam pravim ponovno: časi so teŽki. Ljudje so se oddaljili od Gospoda, Boga nebes in zemlje in hodijo proti prepadu pogubljenja in večnega uničenja.

Molite za spreobrnjenje človeštva, ki je pod Satanovim napadom, ki ostaja slepa, gluha in nema za Gospoda, vendar vidi, posluša in govori o temi Satanovih del, do njih je naklonjeno in razširja propad in pogubljenje mnogih duš.

Otroci moji, vodimo veliko bitko, jaz in vi vsi, ki me poslušate in sprejemate moja sporočila v svoja srca, strašno bitko proti Satanu in njegovim peklenskim hudičem. Na svetu je veliko njegovih agentov in sledilcem. Mnogi moji otroci uporni in nehvaležni so se pustili pokvariti  od njegovih zapeljevanj in so želeli biti kakor Bog, tako kot Adam in Eva so se pustila premagati od peklenske kače, da sta padla v greh in  nista spoštovala Gospodovih ukazov, pustila ob strani njegovo Božansko Voljo, da ni bila nikoli izpolnjena v njihovih življenjih, saj sta s svojo človeško voljo želela živeti daleč od Boga, zapeljana od večnega sovražnika duš.

Dragi otroci, bojujte se proti vsemu napuhu in ponosu do Bogu. Ne pustite se premagati od sovražnika. Zmagujte z molitvijo, z Evharistijo, z Božjo Besedo in resnico. Satan hoče uničiti vaša življenja in vaše družine, on želi vam odvzeti svobodo Božjih sinov in hčera. Prišel bo dan, ko se boste morali odločiti, ali želite imeti mobilni telefon ali biti svobodni ljudje, ali želite imeti v domovih televizijo in računalnik ali mir svojih v svojih družinah; če želite imeti zdravje in lažno življenje, živeč kot ljudje zasužnjeni od zlobnih ali biti tisti, ki nosijo svoj križ in sledijo bolečim korakom mojega Sina, ki vas vodi v večno življenje. Katero pot in katero življenje boste izbrali, moji otroci? Izberite torej večno življenje, večno življenje je moj Sin in če boste živeli skupaj z mojim Sinom boste imeli vse potrebno za vas in družino. Brez mojega Sina ne boste imeli ničesar, ne boste imeli resničnega življenja, ampak boste zasužnjeni zaradi svojih grehov, poželenja in posvetnih želja, želeli boste in iskali kar je lažno, tisto kar vam ne daje resnične sreče in niti življenja.

Molite, molite, veliko molite, da bi imeli moč se odpovedati grehu in svetu, da bi imeli polno življenje v izobilju.

Moj Sin ne bo nikoli pozabil vsakega dejanja ljubezni do svojega bližnjega. Bolj ko živite v ljubezni do mojega Sina, bolj boste imeli luč in milost da boste, v njegovem Svetem in Mogočnem Imenu služili in ljubili svoje brate.

Skrbite za svoje družine. Molite skupaj s svojo družino. Ne zamudite priložnosti, ki vam jo daje Bog, da živite združeni z njim v ljubezni in svetosti. Družine so dragocene za Boga. Blagor vsem, ki se borijo za dobro in ohranitev družin, njihovih moralnih in duhovnih vrednot, gorje pa tistim, ki ravnajo tako, da so družine uničene. Tisti, ki se ne bodo pokesali, jih bo prizadela močna Gospodova roka, ki jih bo na dan kazni odstranila z obličja zemlje in ne bo od njih ostalo nobenega sledu, ker se niso hoteli spreobrniti, niti se pokesati za svoje zločine in grehe.

Otroci moji, borite se z molitvijo in zmagujte najtežje bitke, ki se bodo vedno bolj pojavljale, vendar ne pozabite: na koncu bo zmagalo moje Brezmadežno Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in sina in Svetega Duha. Amen!

 

Molite molitev, ki vas jo naučim sedaj:

Gospod, Vsemogočni Oče,

naj me v tem trenutku predragocena Kri tvojega Božanskega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, okopa in očisti vsakega greha, naj bo zame dragocen in mogočen znak odrešenja in božjega varstva. 

Tako tudi vsem tistim, za katere kličem  tvojo milost, ki vse ozdravlja, vse osvobaja in vse prenavlja. 

Naj predragocena Kri Jezusa uniči vse zlo na obličju zemlje za dobro in rešitev tvojih sinov in hčera,  sužnjev, ki so lahek Satanov plen.

Gospod, naj sovražnik našega večnega odrešenja in njegovi agenti nimajo nobene moči nad nami, naj nas oni ne vidijo, ne slišijo, naj bodo utišani in naj nimajo sposobnosti ukrepati proti nam, kakor tudi proti nobenemu tvojih sinov in hčera, za katere posredujemo in jih polagamo k nogam odrešenjskega Križa tvojega najdražjega in ljubljenega Sina Jezusa.

Naj v tvoji  Božanski Volji iščemo zatočišče in se ji izročimo na način, da se skrijemo pred satanom in vsemi peklenskimi hudiči, pred njihovimi zlobnimi agenti in izginemo pred njimi, kakor se je skril tvoj Sin pred tistimi, po katerih so mu želeli storiti zlo, ko je izpolnjeval tvojo Božansko Voljo na zemlji.  

Naj bo tvoja mogočna roka iztegnjena nad našimi življenji in našimi družinami, kot znamenje blagoslova in varstva, ker si ti Gospod, skala naše obrambe, naše varno zatočišče in naše odrešenje. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2020 – Itapiranga/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite živeti združeni z Bogom, z življenjem spreobrnjenja, svetosti in pokore.

Delajte pokoro za spreobrnjenje grešnikov. Odprite svoja srca Bogu, da bi bili vredni njegove Božanske Ljubezni.

Otroci moji, Božja ljubezen je čista in sveta. Ta ljubezen je močnejša od smrti, močnejša od vsega zla.

Molite, molite, molite, da bi popolnoma pripadali Bogu. Molitev spremeni vse stvari in z njo zaslužite nebeške blagoslove in milosti.

Sprejmite moje besede v svoja srca in Bog vam bo dal milost spreobrnjenja vaših družinskih članov in vsega človeštva.

Bodite sinovi in hčere vere in molitve in vse se bo spremenilo v vaših življenjih. Hvala za vašo prisotnost. Sem tu pred vami, da vam pomagam v vsem. Molite,

Molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen
PRIKAZOVANJE SVETE DRUŽINE  01.03.2020 - Itapiranga-AM.

Danes se je prikazala Sveta Družina. Mali Jetus v naročju Svetega Jožefa nas je gledal z usmiljenjem. Med prikazovanjem sem začutil vzgib, da bi se dotaknil njegovih lepih nog in njegovega oblačila in prosil za njegov blagoslov in varstvo, ne samo za nas tu zbranil v tistem trenutku, ampak za vse ljudi vsega sveta, posebno tistih v stiski in trpljenjih. Mali Jezus se je nasmehnil in nas blagoslovil. Naša Gospa nas je gledala s svojimi lepimi očmi, polnimi ljubezni. Sveti Jožef mi je ta dan dal privatno sporočilo. Veliko sva se pogovarjala o usodi sveta in Cerkve.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.02.2020 Manaus/Am

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim moje materinsko varstvo in blagoslov. Ne vznemirjajte se in ne izgubite vere. Zaupajte v Gospodovo varstvo in njegovo Božjo pomoč. Molite, da resnica zmaga nad vsakim zlom in lažmi in naj Bog stori, da padejo vsi hudobni ljudje, ki delujejo na skrivnem, da uničijo tisoče življenj mojih otrok. To vse zaradi denarja, moči in osebnega egoizma, ker so njihove duše obsedene s Satanovo temo. Bog je večji od vsega in vseh in On bo vedno zmagal nad vsakim zlom.

Že toliko časa vas prosim, da se spreobrnete in spremenite smer vaših življenj, a nisem slišana in niti sprejeta v srcih mnogih mojih otrok, ker so slepi zaradi greha, s srci navezanimi na svet in na njihove skrbi.

Zapomnite si moji otroci, vse v tem življenju mine in nič ni večnega. Bojujte se za Raj, bojujte se za večno življenje ob strani mojega Sina. Molite, da bi mogli razumet moje materinske besede. Živite v času preizkušenj, predno se bodo zgodile skrivnosti v tem svetu. 

Molite za škofe, duhovnike, ki več nimajo Gospodove luči v njihovih življenjih in, ki ne znajo biti v teh časih vernikom vzor vere in zaupanja v Boga v teh časih. Greh in svet sta uničil vse dobro in Božjo milost v njihovih dušah, zato mnogi verniki trpijo in se počutijo osamljeni in zapuščeni od svojih pastirjev. 

Molite zanje, da jih ne bi premagale in zmagale satanove napake, ker se tako mnogi pustijo odvleči od njegovega mrtvaškega repa, uničujoč svetost in čistost njihovih duš z njegovim zlobnim in strupenim zapeljevanjem. Satan deluje in Božji služabniki so padli nemočni na tla, pobiti od grehov. Volkovi  uničujejo  ovce, uničujoč v njih vero, upanje in ljubezen in njihovi pastirji bežijo od strahu, ker ne verjamejo več v dar moči njihovega duhovništva, ki so ga prejeli od Boga. Če bi v resnici verovali, se jih nobena škoda ne bi dotaknila ali uničila njihovo duhovniško poklicanost. Poslanstvo, ki je tako vzvišeno in sveto. Otroci moji, molite za duhovnike, da bi verovali vedno bolj. V nasprotnem bo prišel veliki dan, boleč in žalosten, ko vam bo Evharistija odvzeta za vedno v tolikih krajih, ker je svet opustil čaščenje in vero v Boga.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko mi je Sveta Mati dejala, da bo Evharistija odvzeta za vedno v tolikih krajih, sem razumel, da satanovi sledilci delajo vse, da bi bili Božji služabniki preganjani, fizično uničeni, duhovno, moralno in da odmrejo v veri, da bi ostali verniki brez maše in brez Evharistije, postali šibki in uničeni, da ne bodo več verovali v ničesar; da spremenijo evharistijo za posnemanje, prevaro, ali bodo tolikim prepovedali Evharistijo. Če ne bomo molili bodo v tem uspeli v tolikih krajih a v drugih krajih ne. Veliko molimo, da vsi ti žalostni in strašni dnevi ne pridejo na svet in da se hudičevi zlobni nameni ne uresničijo.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2020 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi, k molitvi, k molitvi.

To je čas za spremembo življenja, odločitve za Boga, iskrenega kesanja nad svojimi grehi.

Otroci moji, Bog vam govori, a toliki ga nočete poslušati in ga ubogati, zaradi tega Satan pridobiva več prostora v svetu in vas uspe premagati z bolečino, trpljenjem in pomanjkanjem vere.

Že veliko časa je, ko vam dajem moja sporočila, ko prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu, a mnogi me ne poslušajo z odprtim srcem in moje besede padajo v praznino tolikih mrzlih src, ki so brez ljubezni.

Vrnite se h Gospodu, odprite mu svoja srca. Dovolite, da moja sporočila morejo spremeniti vaša življenja in življenja vaših družin, da živite v svetosti in sledite korakom mojega Sina Jezusa.

Bog vam daje možnost, da spremenite smer vaših življenj, predno pridejo na svet strašna trpljenja, ki ga bodo opustošila in za vedno spremenila. Jaz vas ljubim in kot vašo Mater me skrbi vaša sreča in večno zveličanje.

Molite, molite moji otroci in Bog vam bo poslal iz nebes njegove Angele, ki vam bodo pomagali, vas varovali pred vsakim zlom in nevarnostmi, ki so jih ustvarili zlobni ljudje, kateri želijo uničiti tisoče življenj, ker so njihova srca obsedena od Satana, ki želi vam povzročati bolečine in trpljenja.

Sem vaša Mati in pokrivam  vas in vaše družine s svojim Brezmadežnim plaščem ter vam dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2020 - Manaus-AM

Mir  ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas prosim: odločite se za nebeško kraljestvo. Ne izgubljajte svoj čas s svetom, ker v svetu boste srečali samo greh, smrt in trpljenja, ker svet je pozabil na Boga.

Satanu je uspelo z grehom pokvariti zelo veliko število duš. Mnogi moji otroci so slepi in gluhi za Boga. Ne dovolite, da se duše izgubljajo v grehu.

Molite, veliko zadoščujte in se žrtvujte za spreobrnjenje in rešitev grešnikov.

Otroci moji, poslušajte me, poslušajte me, poslušajte me. Ne zapirajte svoja srca kriku mojega glasu. Ne želite si , da bi me poslušati, ko bo trpljenje prizadelo vas in vaše družine. Poslušajte sedaj, dokler morete, dokler je še čas za spreobrnjenje.

V svetu je mnogo trdih src. Prosite Svetega Duha, da  njegovo božjo milost omehča ta težka in nehvaležna srca in velike milosti bodo podeljene za dobro in rešitev duš.

Molite Rožni venec vsak dan. Po Rožnem Vencu prejmete od Gospoda velike in številne milosti. Z Rožnim Vencem zmagate satana, osvobodite vaše družine in svet od vsakega zla.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi z ljubeznijo in vero. Imejte zaupanje v Boga in v njegovo božje varstvo. Ne bodite v stiski, Gospod je vedno zraven tistih, ki mu služijo in ga ljubijo.

Tu sem, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Molite za tiste, ki ne verujejo in nimajo več vere. Ti so v nevarnosti, da ne bodo mogli nikoli vstati iz življenja v grehu in bodo trpeli posledice svojih strašnih grehov, ker so izgnali Boga iz svojih src in iz svojega življenja.

Posredujte moji otroci, za dobro človeštva in njegovo spreobrnjenje, ki trpi zato, ker me ne posluša in ne moli.

Sprejmite mojo brezmadežno luč in nesite jo svojim bratom, da bodo osvetljeni z Božjo milostjo in spremenili njihova življenja v ljubezen do mojega Sina Jezusa.

Otroci moji, svet gre skozi velike preizkušnje zaradi neposlušnosti Božjim Zapovedim in svetim Gospodovim naukom.

Bog ne ljubi neposlušnosti, Bog ne ljubi src, ki so polna napuha. Če tisti, ki so polni napuha  ne bodo prosili odpuščanja za svoje grehe, ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo, ker mnogi ne želijo priznati svojih napak in niti jih nočejo popraviti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in on bo storil, da bo luč njegovega Božjega Obličja svetila nad vami in vašimi družinami. Jaz vas ljubim in  z mojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božjega miru. vas blagoslavljam.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.02.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Ne oddaljite se od molitvene poti, temveč jo še bolj stopnjujte, kajti samo tisti, ki se bodo spreminjali v živo molitev za Bogu, bodo prenesli težke čase in čase bolečino, ki bo padla na vse človeštvo.

Bog vas kliče k spreobrnjenju že veliko časa, a vi ne poslušate in niti ne ubogate, zato trpite posledice vaše neposlušnosti in grehov.

Otroci, spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker toliko grehov žali Gospoda in  mnogi vaši bratje so izgubili vero, saj že ne verjamejo v ničesar več.

Bog bo kmalu pustil pasti na ves svet večjo kazen, ki ni nikoli obstajala v človeški zgodovini. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu.

Živite trenutke bolečine in preizkušenj, pred veliko kaznijo, ki bo pretresla vse človeštvo in nič ne bo ostalo na nogah pred Gospodovo jezo do nehvaležnih grešnikov.

Prihajam iz nebes, da vam dam svojo materinsko varstvo. Sem vaša Brezmadežna Mati in vas želim varovati in oddaljiti veliko kazen medtem, ko vam Gospod še vedno daje svoje usmiljenje,  a kmalu, otroci moji se bo v svetu vse spremenilo.

Odločite se za Boga. Odločite se za nebeško kraljestvo. Nič na tem svetu ni večnega, samo Bog je večen otroci moji, zato hrepenite biti z Bogom, da bi mogli kraljevati z njim vso večnost.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 17.02.2020 – Manaus/Am.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, otroci teme so pametnejši od otrok luči. Oni delujejo  hitreje, medtem ko otroci luči spijo, kot da se ni nič zgodilo, ker ne uporabljajo in ne iščejo modrosti, ki prihaja od Boga, tako ne vedo razločevati stvari.

Ostajajo slepi, neumni in gluhi, zaradi njihovih slabosti in grehov. Moli, moj sin, moli za duhovno ozdravljenje duš. Zanje vpij za ozdravljenje in osvoboditev, ki ga potrebujejo.

Po mojih svetih ranah in po moji predragoceni Krvi bodo našle zdravilo in olajšanje za njihovo bolečino, bolezen in stisko.

Tu sem, pred teboj in pred vsemi tistimi, ki kličejo moje ime, sem tvoj in Odrešenik vsega človeštva. Zaupajte in verjemite. Vse lahko naredim!

Blagoslavljam te!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.02.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša mati sem tu, da vas blagoslovim in vam  pomagam premagati življenjske  preizkušnje, se skupaj z vami borim proti vsemu zlu, ki vas želi uničiti in povzročiti žalost, bolečino in bolezen.

Imejte vero, otroci moji. Bog, Gospod nebes in zemlje je močnejši od vsega, da Satan in njegovi sodelavci niso nič pred njim.

Dnevno se posvetite našim trem Svetim Srcem in Gospod vas bo varoval in vam podelil številne telesne in duhovne milosti. Molite Rožni venec. Vsak Rožni venec, izmoljen v vašem življenju vas osvobaja vsakega vpliva in delovanja hudega. Molite Rožni venec z vero in ljubeznijo, ker ta molitev doseže slap nebeških milosti.

Ne pustite se premagati od skušnjav in napak tega sveta. Izročite se v roke mojega Božjega Sina in On vam bo dal Božansko moč, da s strahom in vero pričujete o njegovi ljubezni in njegovi besedi vsem vašim bratom.

Molite, molite, molite, otroci moji, molitev je sveta in mogočna in spreminja vse stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.02.2020 -Manaus-AM.

Sveta Mati, tako lepa in veličastna je prišla danes oblečena v belem, z modrim pasom in zlatimi rožami na njenih nogah, kot v Lurdu. Dala nam je to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Brezmadežna Mati in prihajam iz nebes, da vas vodim k Bogu, k Srcu mojega Sina Jezusa.

Tu sem pred vami s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni, ker želim vašo srečo in večno zveličanje. Želim lajšati vaša trpljenja in vam dati moj materinski blagoslov, da bi imeli moč in milost slediti sveti poti mojega Sina Jezusa.

Otroci moji, spremenite življenje, pustite vse napačne stvari stran in odločite se, da boste živeli po svetih besedah mojega Sina Jezusa, ki bo spremenil vaša srca in vas naredil najbolj svete ljudi.

Ne želite si pripadati svetu, ker kdor živi posvetno pozabi na Boga in ne bo mogel nekega dne zaslužiti nebesa, ki so resnični dom večne sreče.

Bodite moji otroci, ki znajo moliti in zadoščevati za grehe sveta. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca, da dobite mir.

Sem Kraljica Rožnega Venca in Miru, sem Brezmadežno Spočetje: sem ena, Mati Boga in Kraljica nebes in zemlje.

Sprejemam vas pod moj varovalni plašč in oddaljujem daleč od vas in vaših družin vse telesne in duhovne nevarnosti, proseč pred Prestolom mojega Sina Jezusa zdravja za vaše telo in dušo, lajšanje in ozdravljenje za vaše bolezni.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA  09.02.2020 - Manaus-AM.

Jezus je danes prišel z Našo Gospo, da nas blagoslovi. On je veličasten in poln ljubezni in goreče želi našega spreobrnjenja in večnega zveličanja. Med prikazovanjem nam daje velike milosti, da moremo delovati v Božjem imenu, za dobro Svete Cerkve in rešitev duš. Bog bo deloval z njegovimi podarjenimi darovi, da bomo lahko priča Kristusa vstalega v svetu, ki je poln trupel, mrtvih zaradi greha in Sveti Duh bo izlil njegov božanski ogenj, da bi se mnogi vrnili in živeli življenje v milosti, bili otroci luči, ki polni slave ga hvalijo in poveličujejo, kajti čas milosti je na nitki in  v kratkem bodo žalostni dogodki prizadeli toliko ljudi, ki se niso  želeli spreobrniti in spremeniti svoje življenje. Nocoj nam je Jezus dal sporočilo:

Moj mir z vami vsemi!

Sin moj, prihajam iz nebes s svojo Brezmadežno Materjo prositi vaša srca za nekoliko ljubezni. Manjka ljubezen, manjka srce, ki ljubi Boga nad vsem; manjkajo duše, ki znajo zadoščevati in se žrtvovati za grešnike.

Naučite se reševati duše, ker so zame dragocene. Zanje sem prelil svojo kri,  trpel mučenje in strašen križev pot.

Moli, moj sin, moli, da bi se srca odprla za mojo ljubezen, da bi se tvoji bratje odločili živeti za nebeško kraljestvo in zapustili vse napačne stvari.

Ničesar se ne boj. Moja ljubezen je večja od vsega, ona bo varovala tebe in vse, ki verujejo vame.

Prosite me za milosti za grešni svet in jaz jih bom v svoji neskončni modrosti dal tistim dušam, ki so v veliki stiski in so v skladu z mojo Božansko voljo.

Časi so temni in težki, ker se je vera ohladila in mnoga srca so se pustila kontaminirati s Satanovimi lažmi.

Mnogi živijo v zmoti in grehu, ker ni nikogar, ki bi jim mogel nesti mojo luč in mojo milost, ker toliki živijo sami zase, v svojem egoizmu in koristoljubju.

Iščem prave apostole teh časov, ki želijo poslušati moje besede, jih živeti, jih nositi tistim, ki potrebujejo luč in spreobrnjenje.

Ne izgubljaj časa, moj sin. V kratkem se bo mnogo stvari v svetu spremenilo, ker grehi človeštva pritegujejo mojo pravičnost, ki bo strašno prizadela grešnike.

Mnoge regije na svetu bodo za vedno izginile, ker se nočejo pokesati svojih zločinov, niti popraviti žalitve storjene zoper mene.

Amazoniji dajem še čas za spreobrnjenje. Ne zaničujte te milosti s tem, da ostanete gluhi, v nasprotnem primeru vam bo žal, da me niste poslušali.

Vsem pravim: vrnite se, vrnite se, ker ne prenašam več tolikih žalitev in grehov. Iskreno se kesajte in imel bom milost do vsakega izmed vas in do vaših družin.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.02.2020 - Manaus-AM.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju in kesanju vaših grehov. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da živite svoje življenje v ljubezni in odpuščanju. Veliko molite za vse moje otroke, ki so slepi zaradi Satana in živijo v grehu, daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega Brezmadežnega Srca.

Otroci, časi so resni. Mnogi se ne zavedajo, da morajo moliti in paziti, ker bodo velika trpljenja padla na človeštvo zaradi tega, ker strašno žali Boga.

Molite Rožni venec za svoje družine in za družine vsega sveta.

Molitev oddalji naravne nesreče, vse zlo in škodljivce daleč proč od vseh, ki se zatečejo pod moj brezmadežni plašč. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu. Bodite sinovi in hčere vere in molitve. Verujte v moč molitve, zaupajte v Gospodovo varstvo. On nikoli ne zapusti svojega ljudstva v roke zlobnežev. Vsakdo, ki kliče njegovo Sveto Varstvo in njegovo Sveto Ime, ta ne bo zmeden.

Bog vas ljubi, otroci moji, zato me pošilja, da vam pokažem varno pot, ki vodi v večno zveličanje. Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca. Bodite Gospodovi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Naša Gospa z menoj govorila druge stvari, glede usode sveta in Cerkve. Pred odhodom mi je dejala:

Moj sin, mnogi bodo izgubili vero in ne bodo verjeli v ničesar. Mnogi bodo zapustili pravo vero, po krivdi Božjih služabnikov, ki dovolijo, da velike napake vstopajo v Cerkev mojega Sina Jezusa, kot bi bile resnica.

Moje Srce je zaskrbljeno za odrešenje tolikih duš, ki izgubljajo luč, ki je svetila v njihovih življenjih, da jih obda tema Satana, ki vodi v večno smrt in peklenski ogenj.

Reci svojim bratom naj veliko molijo in delajo pokoro, ker hudič hoče uničiti vse kar je Sveto in kar spominja na Boga. Mnogi moji otroci so slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njihovimi očmi. Moli, moj sin, moli in tolaži moje Materinsko Srce.

Nasvidenje kmalu!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2020 - Manaus-AM.

Sveta Mati je prišla veličastna in polna ljubezni. Njena brezmadežna prisotnost nam vedno da moč in mir. Njen materinski pogled vedno pazi na naše korake, da nam vedno pomaga izpolniti Božjo voljo. V tej noči nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem tu, da vas vodim k Bogu, ker On želi vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Molite, da bi vedno ostali na sveti Gospodovi poti. To je pot mnoge molitve, odpovedi, žrtev in kesanja, ker tako se boste naučili ljubiti in odpustiti.

Ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca zaradi grehov, ki žalijo  mojega Sina Jezusa. Zaskrbljena sem za usodo sveta in vaših družin, otroci moji.

Mnoge nesreče bodo močno ranile mnoge moje otroke, ker me ne poslušajo, ostajajo gluhi in s svojimi srci otrdelimi kot kamen.

Postavljam se med vas in mojim Sinom in ga prosim usmiljenja, da vas ne kaznuje zaradi neposlušnosti in nehvaležnosti mnogih med vami, ne da bi popravili. Ne utrudite se moliti. Naj bo molitev življenje in luč v vaših domovih, da bi radi bili z Bogom in bili vredni Njegovih božjih milosti in blagoslovov.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom nam je Sveta Mati dejala:

Bodite vedno pripravljeni v milosti Božji, s pogosto spovedjo in obhajilom. Poslušajte moje klice, živite kot vam pravim: za vaše dobro, ljubljeni otroci. Na svidenje kmalu!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2020  Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas blagoslovim, da vas vodim po poti molitve in spreobrnjenja, ki vodi v nebesa, v Srce mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in prihajam, da vam zagotovim varnost in mir. Ne opustite molitve in Gospodove svete poti, da bi si mogli zaslužiti blagoslove in nebeške milosti.

Molite, molite, da bi bili močni v veri, ker se bodo dogajale velike napake in žalosti znotraj Cerkve, ki  bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa.

Molite za Božje služabnike, da bodo zvesti Gospodu, ker živijo bolj za svet kot za Boga in zato jih Satan hoče mnoge povleč v peklenski ogenj.

Moje Srce boli, ko gledam Cerkev mojega Božjega Sina, ki izgublja svojo svetost, da bi postala bolj poganska. Mnoge napake vlečejo mnoge duše na pot pogubljenja. Brez Boga v svojem življenju ne morete zaslužiti nebes. Nebo je za tiste, ki živijo po Božji volji in njegovih svetih naukih, ki jim dajo večno življenje. Vrnite se, vrnite se k Bogu, v nasprotnem primeru bo svet udarjen z Gospodovo roko, ki bo padla in močno ranila nezveste in neposlušne.

Ne pustite se premagati od sveta in greha, ker vama ne moreta dati niti Božje luči niti večnega življenja. Pripadajte Bogu, da vas more on spremeniti v svoje resnične apostole, ki sledijo njegovim korakom in so luč vsem ljudem.

Otroci moji,  vedno sem ob vaši strani, da osvetljujem vaše korake. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in naučila vas bom biti Bogu zvesti  do konca.
Bojujte se za nebesa. Bojujte se za večno življenje in ne za življenje na tem svetu, ki vam ne more dati resnične sreče. Zapomnite si: kdor hoče svoje življenje pridobiti, ga bo izgubil, a kdor izgubi svoje življenje zaradi ljubezni do mojega Sina in Evangelija, ga bo rešil za večno življenje.

Živite za Boga in boste vedno imeli njegov blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega

Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.02.2020 Itapiranga-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu. Ne ostanite gluhi za moj klic. Čas je resen in nujen.

Ne oddaljite se od molitvene poti, ker vam bo pomagala ostati na poti spreobrnjenja, ki vam jo nakazujem, da boste bili združeni z Bogom in njegovo ljubeznijo.

Svet gre skozi mnoge preizkušenje, ker greši in je neposlušen Bogu. Velike žalosti in trpljenja se bodo, kot posledica greha, hitro razširili po vsem svetu.

Za uničenje tisoče oseb iz trenutka v trenutek Satan uporablja pokvarjene in pohlepne ljudi, ne da bi ti  pri tem čutili obžalovanje in bolečino v srcu.

Otroci moji, na svetu je toliko zla, a večja je Gospodova ljubezen in mogočnejše njegovo varstvo. Zaupajte, zaupajte v Srce mojega Božjega Sina. Ničesar se ne bojte. Kdor moli in živi svoje dnevno spreobrnjenje, naj se ničesar ne boji.

Tukaj sem, da vas pokrijem z mojim varovalnim plaščem. Tukaj sem, ker vas ljubim. Veliko molite za nevernike in za tiste, ki so otrdelih in zaprtih src, ker bodo morali veliko trpeti, dokler se ne bodo naučili biti poslušni Bogu in priznati njegovo Božansko Veličastvo.

Molite, veliko molite, ker vam Bog še vedno daje čas za spreobrnjenje. Ne izgubite te milosti. Spremenite življenje.

Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.01.2020- Manaus-AM.

Naša Sveta Mati je spet prišla, da nam da sporočilo za vse človeštvo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati se vas nikoli ne naveličam, ker vas neizmerno ljubim z mojim Brezmadežnim Srcem. Ljubljeni otroci, želim vam pomagati, vas tolažiti in napolniti vaša srca z Božjo ljubeznijo in hrepenenjem po nebesih. Odprite svoja srca za moj Materinski klic. Zaskrbljena sem za vaše večno zveličanje in rešitev vsega sveta.

Prišli bodo težki in boleči časi in mnogi bodo jokali zaradi časa, ki so ga preživeli brez Boga. Mnogi bodo vpili po pomoči in Gospodovem usmiljenju, vendar jih ne bo slišal, ker so bili gluhi za moj glas in moje Materinske solze.

Otroci, ne zakrknite svojih src, ne bodite neposlušni in gluhi. Odločite se za Boga, za njegovo kraljestvo ljubezni, v nasprotnem hudič pripravlja v peklu strašno mesto za vsakega od vas.

Ne želite si iti v pekel. Ne delajte kompromisov z zlom. Ne pustite se prevarati. Bežite od vsega tistega, kar ne prihaja od Boga, ampak od Satana. Mnogi so slepi in vključeni v sekte in v kraje, ki so  posvečeni Satanu.

Še enkrat vam rečem: odpovejte se vsemu zlu. Prostozidarstvo ne prihaja od Boga, ampak od Satana in je vstavljena znotraj Cerkve, v Božji hiši, ter tolike želi odstraniti s poti resnice in zakramentov. Kdor umre kot prostozidar ne bo šel v nebesa, ampak v peklenski ogenj.

Molite, molite, veliko molite in prosite odpuščanja za svoje grehe.

To je čas spreobrnjenja. Drugega časa ne boste imeli. Sprejmite z vero in ljubeznijo moje materinske milosti in Gospod se bo usmilil vas in vaših družin. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA  09.02.2020 - Manaus-AM.

Jezus je danes prišel z Našo Gospo, da nas blagoslovi. On je veličasten in poln ljubezni in goreče želi našega spreobrnjenja in večnega zveličanja. Med prikazovanjem nam daje velike milosti, da moremo delovati v Božjem imenu, za dobro Svete Cerkve in rešitev duš. Bog bo deloval z njegovimi podarjenimi darovi, da bomo lahko priča Kristusa vstalega v svetu, ki je poln trupel, mrtvih zaradi greha in Sveti Duh bo izlil njegov božanski ogenj, da bi se mnogi vrnili in živeli življenje v milosti, bili otroci luči, ki polni slave ga hvalijo in poveličujejo, kajti čas milosti je na nitki in  v kratkem bodo žalostni dogodki prizadeli toliko ljudi, ki se niso  želeli spreobrniti in spremeniti svoje življenje. Nocoj nam je Jezus dal sporočilo:

Moj mir z vami vsemi!

Sin moj, prihajam iz nebes s svojo Brezmadežno Materjo prositi vaša srca za nekoliko ljubezni. Manjka ljubezen, manjka srce, ki ljubi Boga nad vsem; manjkajo duše, ki znajo zadoščevati in se žrtvovati za grešnike.

Naučite se reševati duše, ker so zame dragocene. Zanje sem prelil svojo kri,  trpel mučenje in strašen križev pot.

Moli, moj sin, moli, da bi se srca odprla za mojo ljubezen, da bi se tvoji bratje odločili živeti za nebeško kraljestvo in zapustili vse napačne stvari.

Ničesar se ne boj. Moja ljubezen je večja od vsega, ona bo varovala tebe in vse, ki verujejo vame.

Prosite me za milosti za grešni svet in jaz jih bom v svoji neskončni modrosti dal tistim dušam, ki so v veliki stiski in so v skladu z mojo Božansko voljo.

Časi so temni in težki, ker se je vera ohladila in mnoga srca so se pustila kontaminirati s Satanovimi lažmi.

Mnogi živijo v zmoti in grehu, ker ni nikogar, ki bi jim mogel nesti mojo luč in mojo milost, ker toliki živijo sami zase, v svojem egoizmu in koristoljubju.

Iščem prave apostole teh časov, ki želijo poslušati moje besede, jih živeti, jih nositi tistim, ki potrebujejo luč in spreobrnjenje.

Ne izgubljaj časa, moj sin. V kratkem se bo mnogo stvari v svetu spremenilo, ker grehi človeštva pritegujejo mojo pravičnost, ki bo strašno prizadela grešnike.

Mnoge regije na svetu bodo za vedno izginile, ker se nočejo pokesati svojih zločinov, niti popraviti žalitve storjene zoper mene.

Amazoniji dajem še čas za spreobrnjenje. Ne zaničujte te milosti s tem, da ostanete gluhi, v nasprotnem primeru vam bo žal, da me niste poslušali.

Vsem pravim: vrnite se, vrnite se, ker ne prenašam več tolikih žalitev in grehov. Iskreno se kesajte in imel bom milost do vsakega izmed vas in do vaših družin.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!


SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2020

Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas blagoslovim, da vas vodim po poti molitve in spreobrnjenja, ki vodi v nebesa, v Srce mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in prihajam, da vam zagotovim varnost in mir. Ne opustite molitve in Gospodove svete poti, da bi si mogli zaslužiti blagoslove in nebeške milosti.

Molite, molite, da bi bili močni v veri, ker se bodo dogajale velike napake in žalosti znotraj Cerkve, ki  bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa.

Molite za Božje služabnike, da bodo zvesti Gospodu, ker živijo bolj za svet kot za Boga in zato jih Satan hoče mnoge povleč v peklenski ogenj.

Moje Srce boli, ko gledam Cerkev mojega Božjega Sina, ki izgublja svojo svetost, da bi postala bolj poganska. Mnoge napake vlečejo mnoge duše na pot pogubljenja. Brez Boga v svojem življenju ne morete zaslužiti nebes. Nebo je za tiste, ki živijo po Božji volji in njegovih svetih naukih, ki jim dajo večno življenje. Vrnite se, vrnite se k Bogu, v nasprotnem primeru bo svet udarjen z Gospodovo roko, ki bo padla in močno ranila nezveste in neposlušne.

Ne pustite se premagati od sveta in greha, ker vama ne moreta dati niti Božje luči niti večnega življenja. Pripadajte Bogu, da vas more on spremeniti v svoje resnične apostole, ki sledijo njegovim korakom in so luč vsem ljudem.

Otroci moji,  vedno sem ob vaši strani, da osvetljujem vaše korake. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in naučila vas bom biti Bogu zvesti  do konca.
Bojujte se za nebesa. Bojujte se za večno življenje in ne za življenje na tem svetu, ki vam ne more dati resnične sreče. Zapomnite si: kdor hoče svoje življenje pridobiti, ga bo izgubil, a kdor izgubi svoje življenje zaradi ljubezni do mojega Sina in Evangelija, ga bo rešil za večno življenje.

Živite za Boga in boste vedno imeli njegov blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2020 - Manaus-AM.

Sveta Mati je prišla veličastna in polna ljubezni. Njena brezmadežna prisotnost nam vedno da moč in mir. Njen materinski pogled vedno pazi na naše korake, da nam vedno pomaga izpolniti Božjo voljo. V tej noči nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem tu, da vas vodim k Bogu, ker On želi vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Molite, da bi vedno ostali na sveti Gospodovi poti. To je pot mnoge molitve, odpovedi, žrtev in kesanja, ker tako se boste naučili ljubiti in odpustiti.

Ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca zaradi grehov, ki žalijo  mojega Sina Jezusa. Zaskrbljena sem za usodo sveta in vaših družin, otroci moji.

Mnoge nesreče bodo močno ranile mnoge moje otroke, ker me ne poslušajo, ostajajo gluhi in s svojimi srci otrdelimi kot kamen.

Postavljam se med vas in mojim Sinom in ga prosim usmiljenja, da vas ne kaznuje zaradi neposlušnosti in nehvaležnosti mnogih med vami, ne da bi popravili. Ne utrudite se moliti. Naj bo molitev življenje in luč v vaših domovih, da bi radi bili z Bogom in bili vredni Njegovih božjih milosti in blagoslovov.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom nam je Sveta Mati dejala:

Bodite vedno pripravljeni v milosti Božji, s pogosto spovedjo in obhajilom. Poslušajte moje klice, živite kot vam pravim: za vaše dobro, ljubljeni otroci. Na svidenje kmalu!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.02.2020 - Manaus-AM.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju in kesanju vaših grehov. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da živite svoje življenje v ljubezni in odpuščanju. Veliko molite za vse moje otroke, ki so slepi zaradi Satana in živijo v grehu, daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega Brezmadežnega Srca.

Otroci, časi so resni. Mnogi se ne zavedajo, da morajo moliti in paziti, ker bodo velika trpljenja padla na človeštvo zaradi tega, ker strašno žali Boga.

Molite Rožni venec za svoje družine in za družine vsega sveta.

Molitev oddalji naravne nesreče, vse zlo in škodljivce daleč proč od vseh, ki se zatečejo pod moj brezmadežni plašč. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu. Bodite sinovi in hčere vere in molitve. Verujte v moč molitve, zaupajte v Gospodovo varstvo. On nikoli ne zapusti svojega ljudstva v roke zlobnežev. Vsakdo, ki kliče njegovo Sveto Varstvo in njegovo Sveto Ime, ta ne bo zmeden.

Bog vas ljubi, otroci moji, zato me pošilja, da vam pokažem varno pot, ki vodi v večno zveličanje. Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca. Bodite Gospodovi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Naša Gospa z menoj govorila druge stvari, glede usode sveta in Cerkve. Pred odhodom mi je dejala:

Moj sin, mnogi bodo izgubili vero in ne bodo verjeli v ničesar. Mnogi bodo zapustili pravo vero, po krivdi Božjih služabnikov, ki dovolijo, da velike napake vstopajo v Cerkev mojega Sina Jezusa, kot bi bile resnica.

Moje Srce je zaskrbljeno za odrešenje tolikih duš, ki izgubljajo luč, ki je svetila v njihovih življenjih, da jih obda tema Satana, ki vodi v večno smrt in peklenski ogenj.

Reci svojim bratom naj veliko molijo in delajo pokoro, ker hudič hoče uničiti vse kar je Sveto in kar spominja na Boga. Mnogi moji otroci so slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njihovimi očmi. Moli, moj sin, moli in tolaži moje Materinsko Srce.

Nasvidenje kmalu!

vvvvvvvvvvv

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.01.2020 - Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev in post za Sveto Cerkev in za mir v svetu.

Satan želi uničiti vse, kar spominja na Boga in njegova ustvarjena dela. Bodite pozorni na moje Materinske besede. Ne igrajte se z odrešenjem vaših duš. Hudič se ne igra. On vas želi uničiti, vi pa se ne zmenite za vaše spreobrnjenje in molitev.

Otroci moji, vzemite vaš Rožni venec in molite veliko več, premagajte lenobo in vašo mlačno voljo. Naučite se pripadati sedaj Bogu, ker so časi resni.

Človeštvo je na robu velikih nesreč in je slepo in gluho za Boga in njegov klic.

Ko bo kazen prišla z neba bodo ljudje žalovali za izgubljenim časom. Ta strašna kazen bo uničila večino človeštva. V primerjavi s to kaznijo je nič, kar sta utrpeli Sodoma in Gomora, ker se nič ne da primerjati z božjo kaznijo, ki si jo današnje človeštvo zasluži.

Otroci moji, poslušajte me: sprejmite moja sporočila v svoja srca, po njih živite, nesite svojim bratom moje besede in povabilo Matere, da spremenijo svoje življenje in ljubijo Gospoda.

Čas mineva in se končuje in zelo kmalu se bo svet obrnil na glavo. Nebo se bo ob zvoku trobente razvilo pred vsemi  kot pergament.

Ko je Naša Gospa dejala, » ob zvoku trobente!, sem slišal glasen zvok trobente, ki je odmeval po nebu.

Gospod vam zares ponuja svojo ljubezen in odpuščanje. Ne bodite gluhi in neobčutljivi za njegov klic ljubezni.

Vsak greh bo kaznovan in izbrisan z obličja zemlje.

Ne želite si, da bi bili vzeti skupaj z njim. ZBUDITE SE. MOLITE IN SE SPREOBRNITE!

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.01.2020 – Manaus/Am

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem  in se ne utrudim klicati vas k Bogu, k spreobrnjenju in nikoli se ne bom utrudila. Vrnite se h Gospodu, on vas klice k spremembi življenja, h kesanju za svoja napačna dejanja in za trdoto srca.

Otroci moji, ne ostanite brezčutni za njegov

Božji klic, ker je to sveti klic poln ljubezni.

Bog vas mnogo ljubi in želi, da so vaša življenja polna njegove ljubezni, ki zdravi in osvobaja vaše duše bolezni in zla.

Prosite Boga za ljubezen, da bi imeli milost prinašati vsem vašim bratom njegovo odpuščanje in luč.

Mnogi so duhovno zaslepljeni zaradi greha in sovraštva, ker so njihova srca polna nasilja in ponosa.

Intenzivno in hitro molite za mir, ker Satan hoče uničiti vaš planet* z vojnami, strašnim jedrskim orožjem, ki bi uničilo človeštvo v nekaj minutah.

Vzemite svoje rožne vence in jih molite vedno bolj, da bodo čim prej pregnane velike nesreče in trpljenja, ki bi lahko v zelo kratkem prišle nad moje uboge otroke.

Moji otroci, poslušajte moj glas in živite moja sporočila, saj za vaše dobro in vašo srečo prihajam iz nebes in vam govorim.

Spreobrnite se, spreobrnite se. spreobrnite se. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je imela zelo žalosten obraz  in v njenem pogledu sem mogel videti njeno skrb za usodo človeštva, ki gre v napačno smer, kar je proti Božji volji. Prosi nas za več molitve in darovanja žrtev, da bi mogli čim prej zadostiti za strašne grehe, ki se delajo v svetu. Čas je dragocen in moramo razumeti da, če bomo živeli za svet, bomo izgubili možnost nekega dne biti pri Bogu v nebesih, toda če odpremo naša srca za Božjo milost in ljubezen, bo nas mogla vodili za roko v Srce njenega Sina Jezusa, ki je izvir večnega življenja. 

*Zemljo

MOLITEV K SVETEMU JOŽEFU 07.01.2020

Slavni Sveti Jožef, Varuh Svete Cerkve in naših družin. Sveta Cerkev in vse človeštvo potrebuje moč tvoje priprošnje pred Božjim Prestolom.

Pridobi nam milost spreobrnjenja in ozdravljenja naših src, da bomo osvobojeni vsakega ponosa, samovolje, sebičnosti, nasilja, sovraštva in pomanjkanja ljubezni. Naj v naših življenjih postavimo Boga na prvo mesto in naj njegova Božanska Volja prevlada  in kraljuje nad vsako človeško voljo. Naj se njegova Božja volja izpolni na zemlji tako kot je v nebesih,  naj se vsi ljudje naučijo častiti Boga v duhu in resnici in priznajo Jezusa Kristusa kot edinega Gospoda; Pot, Resnico in Življenje, Tistega ki je, ki je bil in ki pride, naj se vrnejo spokorjeni, skesani in ponižni k njegovemu Usmiljenemu Srcu, trajnemu izviru resničnega in večnega miru. Pridobi nam iz Jezusovega Srca velike čudeže ozdravljenj in spreobrnjenj, da bo celotna Cerkev in ves svet prepoznal tvojo veliko moč in slavo pred njegovim Božjim Prestolom v nebesih, da bomo po tvoji priprošnji rešeni velikih nesreč in kazni in da pravičnost da mesto usmiljenju. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER  07.01.2020 Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, moli to molitev, ki te jo sedaj naučim razširjaj kar najhitreje mogoče vsem ljudem sveta:

Slavni Sveti Jožef, Varuh Svete Cerkve in naših družin. Sveta Cerkev in vse človeštvo potrebuje moč tvoje priprošnje pred Božjim Prestolom. Pridobi nam milost spreobrnjenja in ozdravljenja naših src, da bomo osvobojeni vsakega ponosa, samovolje, sebičnosti, nasilja, sovraštva in pomanjkanja ljubezni. Naj v naših življenjih postavimo Boga na prvo mesto in naj njegova Božanska Volja prevlada  in kraljuje nad vsako človeško voljo. Naj se njegova Božja volja izpolni na zemlji tako kot je v nebesih,  naj se vsi ljudje naučijo častiti Boga v duhu in resnici in priznajo Jezusa Kristusa kot edinega Gospoda; Pot, Resnico in Življenje, Tistega ki je, ki je bil in ki pride, naj se vrnejo spokorjeni, skesani in ponižni k njegovemu Usmiljenemu Srcu, trajnemu izviru resničnega in večnega miru. Pridobi nam iz Jezusovega Srca velike čudeže ozdravljenj in spreobrnjenj, da bo celotna Cerkev in ves svet prepoznal tvojo veliko moč in slavo pred njegovim Božjim Prestolom v nebesih, da bomo po tvoji priprošnji rešeni velikih nesreč in kazni in da pravičnost da mesto usmiljenju. Amen!

Blagoslavljam te!SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.01.2020 - Manaus-AM.

Brezmadežna Mati je spet prišla, da nam da njeno sveto sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da živite za Gospoda in se odločite slediti njegovemu klicu k svetosti.

Otroci moji, Bog želi, da ste sveti kakor je on Svet. Bojujte se za Nebesa, ne pustite se premagati pastem in preizkušnjam satana, ki je izgubil slavo nebes zaradi njegove neposlušnosti in upornosti proti Bogu - ker je hotel biti kot Gospod.

Bodite ponižni, zelo ponižni, osvobodite se vsakega napuha in samovolje. Bog bo vedno porazil ponosne in nepravične, da bi branil pravične, ki kličejo njegovo Sveto Ime. Molite, da bi bili vedno prijetni Gospodu in zaslužili njegovo dobrohotnost.

Tukaj sem, da preprečim grozne nesreče, ki bi lahko v kratkem prizadele nezvesto in nehvaležno človeštvo, ki nenehno žali Gospoda.

Nikoli ne grešite. Nikoli ne žalite Gospoda z vašimi grehi in nezvestobo. Bodite dobri in živite v Božji milosti.

Tisti, ki se ne želijo odločiti za Boga sedaj, so tisti, ki bodo jutri točili grenke solze bolečin, ker me niso želeli poslušat in niso želeli ubogati moj materinski klic.

Nadaljujte z molitvijo za Sveto Cerkev in za Božje služabnike. Gospod bo od njih zahteval  računa za vsako dušo, ki je bila zaupana v njihove roke. Gorje tistim, ki niso skrbeli za duše s svojimi molitvami in žrtvami ter pustili, da se zaradi njihovih slabih zgledov in škandalov izgubijo v grehu in poti, ki vodi v pekel.

Molite, molite, molite, kajti samo po molitvi se lahko izogne in spremeni marsikaj žalostnega v svetu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.01.2020 - Itapiranga-AM.

 Kraljica Nebes in Zemlje je spet prišla s svojim Božjim Sinom, da bi nam prenesla svoje nebeško sporočilo tega dne:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in vas kličem k spreobrnjenju. Otroci moji, vrnite se k Bogu.

Gospod vas kliče h kesanju in spremembi življenja.

Poslušajte Gospodov klic. To je sveti, močan in resničen klic, ki zdravi vaše duše in vaša srca in jih osvobodi greha.

Veliko molite, da bi v svoja srca sprejeli ljubezen mojega Sina Jezusa. Njegova ljubezen je od mnogih zavrnjena in puščena ob strani, ker mnoga srca gnijejo v grešnem življenju.

Otroci moji, moje Brezmadežno Srce trpi za vse tiste, ki se ne želijo odpreti, za vse tiste, ki ne želijo sprejeti moja sporočila, ker dvomijo o vsem.

Odprite svoja srca za ljubezen Boga. Sprejmite v svoja srca mojega Sina Jezusa in prejeli boste resničen mir.

Molite za Sveto Cerkev, da bi ostala močna in zvesta Gospodu, ker bo v mnoga srca prišlo veliko pomanjkanje vere in ljubezni in mnogi bodo tisti, ki bodo sledili druge klice, ki ne vodijo k mojemu Sinu Jezusu.

Otroci moji, še enkrat vam pravim: SAMO EN BOG JE IN SAMO ENA VERA. Ne varajte se. Moj Sin Jezus vam je pustil svojo Cerkev, kjer je On. Ne oddaljujte se od poti resnice, da bi sledili lažnim cerkvam, ki jih je ustanovil satan. Prosite za luč in milost Svetega Duha in boste vedno vodeni po poti resnice, ki vodi v resnično življenje.

Zahvaljujem se za vsakega posebej, ki je tu prisoten. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2020 - Itapiranga-AM.

Brezmadežna Mati je prišla z malim Jezusom v svojih materinskih rokah. Oblečena sta bila v belo in nam sijala ljubezen in mir. Dala nam je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom, da vas blagoslovi, potolaži, da vam da moč in pogum, da sledite sveti poti h Gospodu, da nebi nikoli obupali in niti izgubili vašo vero.

Veliko molite otroci moji, dokler molitev ne postane reka milosti in blagoslova v vašem življenju, ozdravi vaša srca in vaše duše.

Jaz vas ljubim in vam dajem mojo brezmadežno ljubezen, da bi globoko in s srcem ljubili mojega Sina Jezusa.

Hvala,ker ste prišli, da bi prejeli Gospodov blagoslov in poslušali njegov klic k molitvi in spreobrnjenju. Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti. Sprejemam vas v moje Brezmadežno Srce in vas vse polagam v Sveto Srce mojega Sina Jezusa.

Ne dvomite. Bodite možje in žene vere in videli boste Božje čudeže in njegovo božje delovanje v vaših življenjih.

Blagoslavljam vas s posebnim blagoslovom, združena z mojim Božjim Sinom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!