Sporočila 2012

 

Sporočilo Matere Božje 15.09.2012

 Praznik Žalostne Matere Božje

Danes sem znova videl Presveto Mater. Oblečena je bila tako kot jo vidim vedno, v beli obleki in belem plašču. Njen obraz je odseval veliko žalost. Naša Gospa me je pogledala in mi rekla:

Mir moji ljubljeni otroci!
Otroci, še vedno ste daleč od poti spreobrnjenja, toda ne utrudim se in vas kličem k Bogu in svetosti.
Živite moja sporočila. V njih boste našli milosti in blagoslov od Boga, ki vam želi pomagati, da postanete možje in žene vere in molitve da spremenite svet, ki je obdan z gosto temo satana.
Otroci moji, molite, imejte vero. Berite Sveto pismo. Postavite Božjo besedo na vidno mesto v svojih domovih tako, da bi želeli nenehno iskati svete Gospodove besede.
Niste prebrali Sveto pismo, kot bi morali in ne živite mojih sporočil kot vas prosim.
Tako gre svet skozi velike preizkušnje. Zato ne morete nositi težave in križe, ki se pojavijo v vašem življenju, ker imate še vedno premalo ljubezni do tega kar je Božje in nebeško; dovoljujete, da so vaša srca polna idej in posvetnih misli, ki vam jih svet ponuja kot resnico.
Opustite posvetne stvari, ki vam ne morejo dati večno življenje.
V Cerkvi in pri Sveti Maši postanete obnovljeni in polni ljubezni. Ko zmolite 1000 krat Zdrava Marija lahko dejansko spreobrnete svoje srce. Osvobodite se vseh napačnih stvari, sicer niste storili ničesar.
Ko častite mojega Sina Jezusa naj bodo vaša srca polna ljubezni in miru, bratske dobrote in želje, da bi se vsi bratje spreobrnili in postali Božji. Kajti če ne ljubite, če ne odpuščate, če ne živite v ljubezni do vseh, potem niste storili ničesar, da bi se ti spreobrnili.
Ne uporabljajte besed, ki prizadenejo brata, potem ko govorite da živite moja sporočila , ker lažete in niste iskreni pred Bogom in pred menoj, Njegovo Materjo.
Vedno govorite resnico in ne laži. Vodite in učite tiste, ki so v zmoti. Bodite potrpežljivi s tistimi, ki nimajo moči, da bi znova vstali, ko so padli v globoko jamo, ki vodi v pekel, kajti če ne boste vi posredovali zanje, kdo bo posredoval? Če jim vi ne boste pomagali kdo jim bo pomagal?
Mnogi so v nevarnosti, da gredo v pekel, ker so neposlušni in še vedno živijo v grehu.
Osvobodite se greha. Poišči duhovnika in opravi sveto spoved, da se vaša duša očisti vseh grehov. Delujte moji otroci, delujte! Svet bo šel skozi velik križ in moji otroci, ki ostajajo gluhi in ne spremenijo svojega življenja, bodo zelo trpeli na tem svetu in na drugem, ker živijo v nevarnosti večnega pogubljenja.
Veliko jih prejme številne milosti iz nebes, ampak luč se umika od njih. Vsako dodeljeno
milost jim bo Bog zaračunal. Vsaka milost, ki je nekoristno zapravljena bi lahko rešila številne duše.
Ne bodite nehvaležni otroci, ampak Božji otroci, resnični in poslušni. To je moj klic. Spremenite svoja življenja, dokler še lahko, kajti kmalu bo Bog dal svoje znamenje svetu in zemlja bo gorela in se bo majala, kot se še ni nikoli zgodilo v zgodovini človeštva.
Molite, molite, molite !
Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja