SPOROČILA 2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE 8.SEPTEMBRA 2012

Mir, moji dragi otroci.

Moji otroci, ali ljubite vašo Nebeško Mater? Ste prepričani, da želite živeti moja sporočila? Ali res želite z vsem srcem pomagati vaši Nebeški materi v tem planu ljubezni, ki sem ga začela tu v Amazoniji (v Manausu) in Itapirangi?

Torej, zakaj se ne ljubite in živite spreobrnjenje? Zakaj uporabljate jezik in besede, da govorite slabo o vaših bratih. Dejansko  se s tem ne bojujete proti  resničnemu zlu in grehu, kar bi lahko storili, pa ne storite? Otroci moji, zakaj se še vedno obnašate tako? Vi ne želite iti v nebesa? Bojuj se za nebesa, zapusti greh in skušnjave sveta. Molite za svet in za mir.Ne pustite da vas hudič zavede in uniči. Hudič lovi tiste, ki so ponosni in arogantni, da jih uniči za vedno, ker se ne želijo spreobrniti in se pokesati svojih grehov. Proč od vsakega greha. Bodite preprosti in ponižni.

Kmalu bo svet pretresen, a vi ne molite in se ne spreobrnete, kot sem vas prosila. ZBUDITE SE! . V nasprotnem primeru bodo mnogi trpeli, ker so prejeli zelo veliko in  naredili zelo malo za svoje  spreobrnjenje in spreobrnjenje svojih bratov.

Bog jim bo zaračunal ves  čas izgubljen zaman in vse priložnosti, ki jim jih je dal, da bi lahko spremenili svoje življenje a ga niso spremenili; čase, ko bi lahko dajali dober zgled a ga niso dali; čase, ko bi lahko pomagali svojim bratom, da popravijo svoje napake in se spreobrnejo a  jim niso pomagali, ker niso storili ničesar. Dovolili so, da sva jaz in moj Sin Jezus ogorčena in užaljena ker  ne zagovajate in zadoščujete  za strašne grehe, ki  nam jih zadajajo grešniki. Spreobrnite se, otroci moji, spreobrnite se sedaj!

Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Marijo sta spremljala Sveta Nadangela Mihael in Gabrijel. Njen obraz je bil žalosten skoraj jokajoč. Mati Božja je prosila zadoščevanja in veliko molitve za spreobrnjenje sveta in naše spreobrnjenje. Čas beži! Sveta Devica trpi za vse, ki so ponosni in se nočejo kesati svojih grehov, kajti doletelo jih bo veliko stvari, ko se bodo dogajale  skrivnosti, ki mi jih je razkrila o svetu in so na tem, da se zgodijo.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja