Sporočila 2012

Sporočilo z Kraljice miru in rožnega venca
Objavljeno v 18. Julij 2012 , Nevenka

Sporočilo Kraljice Miru in Rožnega venca

14.7. 2012

Naša Gospa je prišla ponovno, da nam da sporočilo iz nebes. Naša Blažena Mati prosi za spreobrnjenje, molitev in svetost. Če želimo pripadati Bogu moramo se osvoboditi grešnega življenja. V molitvi najdemo moč, da premagamo hudiča, posvetnost in grešnost.

Preizkušnje so zato, da se preko njih očiščujemo naših napak in slabosti. Če popolnoma zaupamo v Božje varstvo in Njegovo usmiljeno ljubezen, potem nam lahko pomaga z milostjo, da premagamo vse ovire in duhovne preizkušnje.

MIR MOJI LJUBLJENI OTROCI !

To je čas spreobrnjenja, molitve in miru. Sprememba življenja obnavlja vaša srca vsak dan v Božji ljubezni. Otroci moji, še vedno ne molite kot vas prosim. Molite z vero, molite s srcem in z ljubeznijo! Molite rožni venec vsak dan. Samo tako boste imeli moč, da izpolnite Božjo voljo, ne da bi pri tem onemogli in se utrudili v življenjskih preizkušnjah. Veliko molite, da vas Božja Luč razsvetli, da bi razumeli kaj morate storiti in kako ravnati.

Mnogi med vami niso odprli srca Bogu, kajti vidim da vaša volja prevladuje nad Božjo voljo. Trudite se, trudite se, da bi odpravili pomanjkljivosti in tako postali poslušni Božji volji! Le Bog vam lahko pomaga, toda če ne odprete srca, se to nikoli ne more spremeniti.

Hodite po poti, ki vodi v Nebesa! To je pot, ki jo je Moj Sin pripravil za vsakega izmed vas, da jo lahko dosežete. Z molitvijo, žrtvijo in pokoro boste zmogli hoditi vedno dalje po tej poti.

Pogum! Tukaj sem, da bi vam pomagala in vas blagoslavljala.

Vi resnično niste odprli svoja srca Bogu, kajti mnogokrat grešite in ste neposlušni. Ne grešite več! Prosite odpuščanja svojih grehov in spreobrnite se k Bogu.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja