Sporočila 2012

Sporočilo Kraljice Miru in Rožnega venca z dne 21.7. 2012

Danes se je Sveta Devica prikazala obdana z vencem,  ki so ga sestavljale čudovite bele, rdeče in rumene vrtnice. Naša Sveta Mati materinsko gleda na nas in nam je dala svoje sporočilo matere:

 Mir z vami!

Moji ljubljeni otroci. Jaz  sem vaša Nebeška Mati in prihajam da vas blagoslavljam in vam pomagam postati Božji (sveti). Ali se bojite križa? Ne bojte se nositi svojega križa, kajti preko tega križa Bog posvečuje vas in vašo družino. Kdor pripada Bogu, moji otroci,  mora nositi križ z vero in ljubeznijo. Križ vas vodi bližje Bogu.  Hvala za vašo prisotnost tukaj nocoj.

Molite rožni venec v družini, da bi našli moč v molitvi, vero in ljubezen do življenja vsak dan po mojih sporočilih. Molitev vam daje moč v veri in vas posvečuje za Boga, ker vas očiščuje vaših nepopolnosti. Molite, molite z ljubeznijo in s srcem in čudeži se bodo dogajali v vašem življenju. Nič ni izgubljeno! Posredujte za spreobrnjenje svojih bratov, ki so na tem, da padejo v peklensko brezno..

 

V tem trenutku sem videl veliko ljudi, moških  in žensk z vrtoglavico, na robu velikega ogjenega brezna, ki so se spuščali v pekel. Te osebe so bile duhovno slepe in živijo v grehu, daleč od Boga in Marijine ljubezni.

Vaše molitve  lahko pomagajo tem bratom da najdejo pot iz teme. Pomagaj svojim bratom! Naredite vse za rešitev teh duš, ki same ne morejo moliti. Tudi oni so moji otroci, ki jih tako zelo ljubim.

Sprejmite moje besede v vaša srca in mojo ljubezen za vaše družine. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

Naša Gospa je molila Očenaš in Slava Očetu za naše družine, da bi vedno živele složne v  molitvi in veri v Boga. Ona nas ljubi  in nas želi z materinsko ljubeznijo voditi k Bogu.  Med videnjem je Mati Božja stegnila roke, ko da bi mi dala dobrodošlico v njenem naročju. Stegnil sem svoje roke proti Njej in žarek luči je šel iz Njenih rok in napolnim moje srce z  blagoslovi in Božjimi milostmi… Čutil sem moč, ki me je obdala in opogumljala, da se bojujem za Božje kraljestvo ljubezni in odrešenja za vse,  ki so skoraj izgubili vero in upanje . Kot je Ona rekla : Nič ni izgubljeno…! Z molitvijo lahko spremenimo vse in zmoremo rešiti vse, tudi najbolj izgubljene.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja