SLIKA POVE VSE O VERODOSTOJNOSTI DOKUMENTOV O PRIKAZOVANJIH DOM CARILLA GRITTI

POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino,Prečisto Srce sv. Jožefa. Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli*, svoje besede*, svoje telo*, svoje srce*,  in svojo dušo*, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

POSVETITEV DRUŽINE

O, sveta nazareška Družina; Jezus, Marija, Jožef, v tem trenutku se vam resnično posvetimo z vsem svojim srcem. Varuj nas in brani pred vsem zlom tega sveta, da bodo naši domovi utrjeni v neskončni Božji ljubezni.

Jezus, Marija in Jožef, mi vas ljubimo z vsem svojim srcem. Hočemo biti popolnoma vaši. Pomagajte nam resnično izpolniti Božjo voljo. Vedno nas vodite k nebeški slavi, sedaj in vedno. Amen.

DOM CARILLO GRITTI – ŠKOF ITAPIRANGE POPRAVLJA KRONO KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU !

Brez laži, neresnic, brez slabih namenov, ampak zaradi ljubezni, samo zaradi ljubezni!
Kraljica rožnega venca in miru, prosi za nas in podari nam mir!

 

 

 

POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

Prečisto Srce svetega Jožefa, varuj in brani mojo družino pred vsemi nevarnostmi in zlom. Prečisto Srce svetega Jožefa, razlij na vse človeštvo vse milosti in kreposti svojega prečistega Srca. Sveti Jožef, popolnoma se ti izročim in posvetim svojo dušo, svoje telo, svoje srce in vse svoje življenje. Sveti Jožef, brani pobožnost svetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega. Uniči satanove načrte z milostmi tvojega prečistega Srca. Blagoslovi sveto Cerkev, papeža, škofe, duhovnike, redovnike in redovnice, misijonarje in ves svet. Popolnoma se ti izročimo z ljubeznijo in zaupanjem sedaj in vekomaj. Amen!

PRIKAZOVANJIH  IN SPOROČILIH IZ ITAPIRANGE TUDI NA POLJSKEM

Delim dobre novice. Na Poljskem obstaja lepa pobuda za osebno posvetitev Naši Gospe. Molitve so se začeli z bogoslužjem Devetdnevnice  Božjega usmiljenja, sledijo  33-dnevne osebne molitve in meditacije, ki se bodo končale z dejanjem posvetitve Naši Gospe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja