ROŽA SKRIVNOSTNA – 13. V MESECU

images (25)

Vsak 13.  v mesecu je Marijin dan milosti in blagoslovov. Spomnite se, kaj nam je povedala ob prikazovanju kot Rosa Mystica dne 13. Julija 1947 v Montichiari  vidkinji Pierini Gilli:

Želim, da je vsak 13. dan v mesecu Marijin dan in da se mi tega dne posveti posebne molitve. Pripravo na 13. v mesecu opravljamo vseh 12 dni prej. Ta dan delim – izlivam obilje milosti za svetost poklicanih tistim, ki me častijo!

TA DAN JE DANES – 13. FEBRUAR.

Prosite milosti, molite, povečajte svoje molitve in prosite svete poklice. Naša Gospa na današnji dan razliva mnoge, mnoge milosti za  svetost poklicanih.

TOREJ NE POZABITE PROSITI ZA VSE DUHOVNE IN REDOVNE POKLICE.

Slovenci častimo Rožo Skrivnostno in na mnogih krajih so molitvene skupine, ki se skupaj srečajo na prve sobote v mesecu za  molitev za duhovne in redovne poklice. Trinajsti je za nas kristjane blagoslovljen dan!

MARIJA, MATI CERKVE, PROSI ZA NAS!

One thought on “ROŽA SKRIVNOSTNA – 13. V MESECU”

 1. HVALJEN JEZUS IN MARIJA

  Marija Roža Skrivnostna Mati Cerkve – Rosa Mystica

  http://poti.rkc.si/index.php/content/display/500
  ZGODOVINA SPOROČIL v MONTICHIARIJU in FONTANELLAH

  Montichiari je kraj v severni Italiji in leži v bližini Brescie. Tam so se začela prikazovanja Device Marije Pierini Gilli leta 1947 in naprej do leta 1980. Pireina je po Marijini želji izročila poslanstvo novemu vidcu Horstu Petru M. Mehringu, ki ga je nadaljeval z velikim žarom, čeprav so mu vsi nasprotovali, celo žena. Imel je tudi veliko težav, ko je dal izdelovati kipe Marije Rože Skrivnostne. Kipe izdelujejo v kraju Kevelaer (največje romarsko središče v Nemčiji), ki so razširjeni po vsem svetu in marsikateri toči krvave solze (npr. v belgijskem mestu Maasmechelen, pri družini Linden imajo kip Rože Skrivnostne. Iz oči tega kipa tečejo vsak dan solze od avgusta 1983). Videnja so trajala do smrti vidca Mehringa, avgusta 2007. (več…)
  http://poti.rkc.si
  Mir i dobro !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja