ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA 27. OKTOBER

DANES PRAZNUJE SVETI JOŽEF 2045 ROJSTNI DAN

DANES PRAZNUJE TUDI EDSON SVOJ 43 ROJSTNI DAN.

 

129

Danes 17.10.2014 praznuje sveti Jožer 2045 rojstni dan. Sv. Jožef je razodel Edsonu Glauber ob prikazovanjih datum svojega  rojstnega dne, ki je 27.oktober. Po Božjem načrtu tega dne praznuje rojstni dan tudi Edson Glauber, ki je pričeval v Sloveniji v letih 2012, 2013, 2015 (prejšnji teden) o Božji ljubezni in ljubezni Združenih svetih Src Svete Družine do človeštva. Čestitke sv. Jožefu  in Edsonu!

Naj bo sv. Jožef  Vaš in naš mogočen priprošjik in zav etnik v nebesih! To vam iz srca želimo. Klementina in Slovenci.

Ura sv. Jožefa je 21. ura, to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca, ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. Naj postane 21.  ura tudi ura druženja s sv. Jožefom  pa tudiza nas in za naše družine.

120

LADJA, KI SE JE OBLIKOVALA IZ OBLAKOV NA NEBU NAD KUREŠČKOM PO KONČANEM SREČANJU Z EDSONOM, DNE 25.10.2015. (nekaj po 12. uri)

                                       ***********

Edson: 43 let: hvala ti Gospod za vse kar si storil do sedaj v mojem življenju. Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen>!
Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše! ( povzeto po FB)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja