RAZLOČUJTE SAMI – 05.09.2019

RAZLOČUJTE SAMI  5.09.2019

Danes zarana sem utrpel močan napad Satana. To se je zgodilo v spalnici mojih staršev, kjer z njimi spim, saj moram dajati pomoč mami, kadar ona potrebuje moje pomoči. Ležal sem na mreži in zališim glas poln sovraštva in roko, ki me je dušila in pritiskala z močjo na moj vrat. Potiskala je moj obraz v mrežo, kjer sem spal. Dejal mi je:

Nehaj pisati tiste stvari in jih širiti, ker uničuješ vse tisto, kar želim narediti. Ne delaj tega, nehaj!

Dejal sem: Ne!

Ko sem poslušal ta glas, ki mi je to rekel, sem se spomnil, da sem prevedel in objavil na Blogu Facebooka kar se nanaša na Sinodo Amazonije, o herezijah in vsem tistem, kar želijo škofi in duhovniki doseči, da bi bilo potrjeno na tej Sinodi. Razumel sem, da se to dogajanje (napad) nanaša na to.

Ponovno mi je dejal. Nehal boš s tem?  In me še bolj močno stiskal za vrat.

Dejal sem :Ne!

Nehaj! Boš nehal?  Jaz ne želim, da nobena duša ne uide iz mojih krempljev!

Dejal sem : Ne!

Zakričal je še bolj močno: Nehaj s tem!

In dejal sem močno: Ne!

Ko me je dušil sem pogledal na mojega očeta in mamo, da bi ju prosil za pomoč, a nisem mogel.

Nato mi je uspelo dobiti medaljo svetega Mihaela nadangela, ki sem jo imel okrog vratu in začel sem jo poljubiti: sveti Mihael Nadangel! … in sem poljubljal medaljo …. sveti Mihael Nadangel! ..in. poljubljal medaljo … sveti Mihael Nadangel. ! Spet sem poljubil medaljo. Nenadoma me je spustil in rekel: plačal mi boš! … In vse je bilo mirno, kot da se ni nič zgodilo.

Ob 8:00 sem šel kupit kruh in ko sem se ustavil, da bi molil pri oltarju je  slika Svete družine ležala pred oltarjem na tleh, obrnjena k tlom, da je bila skrita slika svete družine. Kot da bi jo kdo podrl, ker se slika sama ni mogla tako obrniti.

Ob vrnitvi iz pekarne, se je zgodilo, da je tam, kjer parkiram svoj avtomobil, zasedel še en avto in ko sem vprašal osebo, da moram parkirati, me je zavrnila in me začela žaliti in napadati ter vpila name, ki sem imel prav in govorila žalostne stvari glede domače molitve, ki so ob sobotah. Spomnil sem se besed: plačali mi boste! Takrat je po tem, ko je rekla, kar hoče rekla, da bo poklicala policijo. Rekel sem, da lahko pokliče, ta oseba si je premislila, slabe volje odpeljala avto in vstopil sem v hišo.

Najbolj me je pri vsem tem prizadelo to, da je hudič, ko mi je govoril, grozil in me dušil imel glas papeža Frančiška. Demon je govoril z glasom papeža Frančiška, da je prenehal pisati in širiti te stvari o Amazonski sinodi, ker sem uničil njegove načrte in toliko duš bo ubežalo njegovim krempljem. Bil je glas papeža Frančiška. Demon je uporabil papežev glas.

Razumel sem, da stvari, ki jih v zadnjem času učijo češ, da prihajajo od Boga in njegove Božje volje, v resnici prihajajo od hudiča, iz njegove zle volje, ker ga ubogajo  in ne ubogajo Boga.

Vsak naj razloči za sebe, jaz sem že naredil svoje in to zdaj občutim na svojem bolečem vratu.

Molim, da bi bil Papež Frančišek resnično razsvetljen po Svetem Duhu in, da pusti, da njegove ideje in človeška volja bodo napolnjenja in razsvetljena z lučjo resnice in Božansko voljo Boga, in se pustil voditi Sveti Trojici in ne od napak, idej in posvetnih laži. Cerkev potrebuje Pastirje resnično zveste Bogu, ne politikom.

Naj ne pusti, da ga Satan  premaga ali zavede, kajti drugače bo odgovoren za izgubo neštetih duš in Gospod ga bo zdrobil ter bo konec   z vsemi lažmi, ponosom in močjo v enem dihu, s čimer bo sramota pred narodi, in z njim bodo imeli žalosten konec mnogi kardinali, škofi in duhovniki, ki bodo sledili isti poti, skupaj z mnogimi slepimi dušami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja