PRVA SREDA V MESECU AVGUSTU – 2. AVGUST 2017

Tega dne smo vabljeni v Vigolo pri Bergamu, kjer si je Marija izbrala svetišče Marije Vnebovzete, ker ve, da vsi ne bomo mogli poromati v Itapirango, zato je obljubila, da bo tega dne prisotna v Vigolu in blagoslavljala nas in naše družine.

Ne pozabimo jutri – na prvo sredo – na molitev rožnega venca sedmih žalosti in radosti svetega Jožefa,

Litanije svetega Jožefa in posvetitev svetemu Jožefu _ K tebi o sveti Jožef….

Potrudimo se, da bo naše srce čisto, da bomo lahko prejemali obilje milosti, ki jih je sveti Jožef obljubil, da jih bo delil vsako prvo sredo v mesecu.

Četudi zaradi prepovedi SŠK ne moremo se moliti posvetitve svetim Trem Srcem in Prečistemu Srcu svetega Jožefa, v cerkvi to lahko stori vsak sam osebno doma.

Predlagam, da prebirate objavljena sporočila na www.trisvetasrca.si. Posebno priporočam sporočila, ki so dana za Slovenijo, saj ima Slovenija posebno poslanstvo in poklicanost za širjenje krščanstva v Evropi in svetu. To je sporočilo dane za Slovenijo in sporočilo, če se spominjate pred več kot 10 leti, ki ga je prejel oče Manjackal, ko je bil še oče Špelič Živ. Prepričana sem, da se tega mnogi spominjate.

Tudi sem prepričana, da se zavedate milosti, ki smo jih prejeli z Edsonovimi obiski v Sloveniji, saj je v tistih dneh Marija in sv. Jožef z Jezusom prihajala na svet in nam dajala navodila in sporočila. V njih je tudi jasno rečeno, da Jezus želi prenovo družin v Sloveniji in da bo ta začela po duhovnikih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja