PRIPRAVLJALNA SPOROČILA NA OČIŠČENJE ZA 27. NOVEMBER 1997

1.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Otroci moji, še vedno vam smem govoriti, toda prišel bo čas, ko to ne bo več mogoče. Poslušajte me, ne zapirajte svojih src. Bog ne prenaša toliko grehov in toliko zla na svetu. Kmalu bo človeštvo očiščeno svojih grehov. Ko bo prišel dan očiščenja, bo padla tančica z vaših oči in videli boste, kako strašni so grehi, in čutili boste gnus, ker ste jih storili in da ste prezirali Božje zakone in Moja sveta sporočila. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 3. novembra 1997)
2.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Kmalu, zelo kmalu bodo na vsej zemlji nastopili težki in žalostni trenutki. Ljudje ne vedo, kaj se jim lahko zgodi. Kot vaša Mati, dragi otroci, vam prihajam ponudit svoje brezmadežno Srce kot varno zavetje zaščite. Zbudite se, otroci moji, zbudite se. Satan vam želi prinesti vse nesreče, vojne, nasilje v strašnih razsežnostih, da bi se prelilo veliko krvi, krvi nedolžnih žrtev, da bi zadovoljil svoje zle namene. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 4. novembra 1997)
3. Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Očiščenje bo prišlo kot dejanje usmiljenja našega vsemogočnega Boga, kajti brez tega očiščenja človeštvo nikoli ne bo moglo razumeti vrednosti češčenja in posvečevanja imena Gospoda, našega Boga. Če pa se človeštvo ne bo spremenilo in bo trmasto vztrajalo pri svojih prekrških, bo moralo prestati veliko kazen. Molite, molite, molite in še posebej za vse tiste, ki ostajajo neverni, saj bodo v tistih dneh velike stiske veliko trpeli, ker niso znali izkoristiti nebeških milosti zdaj. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo!  (Devica Marija Edsonu Glauberju, 3. novembra 1997)
4.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Molite, otroci moji, vsak dan molite sveti rožni venec, kajti tisti, ki vsak dan molijo rožni venec, ne bodo nikoli obupali pred satanovimi pastmi in napadi. Osvoboditi se morate napuha in samozadovoljstva. Ne zanemarite molitve, kajti veliko bo tistih, ki bodo obupali in ne bodo niti vedeli, kako moliti v težkih časih, ki prihajajo. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 4. novembra 1997)
5. Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Dragi otroci, molite rožni venec v družini. Moliti morate bolj združeno s svojo družino. Očetje in matere prosim, naj svoje otroke učijo moliti in naj bodo vsem zgled svetosti v družinskem življenju. Očetje in matere, kako lahko želite, da Bog blagoslovi vaše domove in otroke, če mnogi od vas običajno živijo v grehu in imajo napačno držo? Potrudite se popraviti svoja dejanja in Gospod vas bo blagoslovil. Želim biti za vsaki družini pomoč, ki ji  primanjkuje. Otroci moji, vedno molite in delajte pokoro (Devica Marija Edsonu Glauberju 5. novembra 1997)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja