PRIKAZOVANJE 4.7. 2015 – V RAZMISLEK!

18795_1056519727716026_3850354805844915223_n

Dne 4.7. 2015

Tega dne ni bilo sporočilo dano, da bi bilo treba razkriti svetu, temveč je bilo zasebno, samo zame.

Naučiti se moramo biti poslušni Božjemu klicu. Ljudje pogosto izgubijo milosti in Božjo naklonjenost zaradi neposlušnosti, ker niso zvesti temu kar jim je Bog jim zaupal in postanejo ovira za tiste, ki želijo delati kar Bog hoče.

Bogu ni všeč, da smo nezvesti in kamen spotike v delu Naše Gospe. Ljudje, ki rečejo, da ljubijo in pomagajo temu DELU, ampak se ne ukvarjajo z njim, kot bi morali in ne sodelujejo združeni v edinosti in ljubezni z vsemi drugimi, ki so na isti duhovni poti ne naredijo ničesar. So trni, ki bodo nekega dne odrezani in vrženi stran, ker so služili samo za napadanje in da ranijo druge in pogosto ustvarjajo zmedo, spore in spletke.

Spremenimo se torej, sicer bomo izgubili čas, ki nam je dan za spreobrnjenje, ker čas teče. Če se ne učimo o stvareh Nebes v ljubezni Matere, ki nam daje tolažbo  in sprejema v njeno Materinsko Srce, potem bomo začutili močno Gospodovo roko, ki nas bo popravila na svoj način, s svojo pravičnostjo, kajti On je Sveti.

Po 21. letih prikazovanj mnogi dvomijo in diskutirajo o  Marijinih z njihovo brezbrižnostjo in pomanjkanjem spoštovanja, potem ko so bili priče čudežev in njenega materinskega delovanja. Zato te osebe, ki ravnajo tako trpijo. Gredo skozi velike preizkušnje, ker so bili neverni.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja