PRIKAZOVANJA V AKITI-JAPONSKA (s.Agnes Katsuko Sasagawa))

 

http://itapiranga0205.blogspot.com/2015/06/testemunho-da-irma-agnes-sasagawa-sobre.html

Image33a

 

Prikazovanja v Akita, Japonska, katere protagonist je Katsuko Sasagawa Sestra Agnes, redovnica iz  reda Služabnic Evharistije.

12. junij 1973, je Sestra Agnes slišala glas (redovnica je bila popolnoma gluha), in medtem, ko je molila, je zagledala svetlobo, ki je prihaja iz tabernaklja. Ta pojav je trajal nekaj dni.

28. junija, se je na njeni levi strani pojavila zelo boleča rana v obliki križa, ki je povzročala obilno izgubo krvi. Na prvi petek v mesecu je rana krvavela, na soboto pa je izgledala suha.

6. julija, se je tudi na kipu Device pojavila, na isti strani, rana v obliki križa, enaka kot pri s. Agnes. Nato je zaslišala glas, ki je prihajal iz kipa Device Marije. Iz rane v obliki križa, enake tisti od sestre Sasagawa, je tekla kri.

29 junija, na praznik Srca Jezusovega s. Agnes vidi dva angela ob straneh oltarja, ki pojeta! Svet, svet, svet si ti Gospod, Bog vse Slave!”

Kmalu zatem je Sestra Agnes prejela sporočilo odDevice Marije, v kateri je bila zaprošena, da molimo za papeža, škofe, duhovnike in v spravo za zlo človeštva.

3. avgusta, v drugem prikazanju, Devica med drugim pove sestri Agnes tole: “… Nebeški Oče pripravlja veliko kazen za vse človeštvo zato, da bi svet spoznal njegovo jezo, …”. Istočasno Marija in Jezus posredujeta, da bi ustavila Božjo jezo.
Devica je še rekla: Pogumna molitev, žrtev in pokora lahko ublažijo Božjo jezo.

13. oktober 1973 je Sestra Agnes prejela najnovejše in najbolj pomembno sporočilo, v katerem Marija daje nekaj pomembnih informacij o naravi in ​​posledicah kaznovanja.

Ta kazen bo večja od poplave v Noetovih dneh. Ogenj bo padel z neba in uničil večino človeštva. Edina rešitev bo molitev Rožnega venca.

Angel, ki je prvič obiskali Sestro Agnes, je govoril z njo še naslednjih šestih let.

Prvo sporočilo s. Agnes (6. julija 1973)

“Moja hči, Moja novinka, ti si me ubogala in naredila prav, da si vse pustila in mi sledila. Je tvoja prizadetost ušes boleča? Bodi prepričana, da bodo ozdravela. Imej potrpljenje. To je zadnja preizkušnja. Te boli rana na roki? Moli za zadostitev za grehe človeštva. Vsaka v tej skupnosti je moja nenadomestljiva hči. Dobro molite molitev služabnic Evharistije. Torej, molimo jo skupaj:
Presveto Srce Jezusovo, resnično prisotno v Sveti Evharistiji, jaz posvetim svoje telo in svojo dušo, da postaneta popolnoma eno s Tvojim srcem, ki se daruje na vseh oltarjih sveta, v slavo Očeta, proseč prihoda Njegovega Kraljestva. Sprejmi ta ponižen dar mojega bitja. Naredi iz mene kar Ti želiš v Slavo Očeta za odrešitev duš. Presveta Božja Mati, ne dovoli, da bi se kdaj ločila od Tvojega Božjega Sina. Brani me in varuj me kot svojo hčer. Amen! “

Ko je bila molitev končana, je nebeški glas dejal:

“Veliko moli za papeža, škofe in duhovnike. Od trenutka tvojega krsta si vedno z vero molila  zanje. Nadaljuj z molitvijo, z zelo veliko molitve….
Povej tvojemu nadrejenemu vse kar se je dogodilo danes in mu bodi pokorna v vsem, kar bo povedal. On te je prosil, za gorečo molitev.”

..se nadaljuje……..

Marija me je imenovala: moja ljubljena hči. Bila je zelo resna.

Kot sem ti že rekla. Moja ljubljena hči.

Če se ljudje ne kesajo bo Bog poslal strašno kazen. Ko se bo to zgodilo bo hujše kot kdaj prej. Slabše kot v časih potopa. Ogenj bo padel z neba. Večina človeštva bo uničena. Preživeli bodo take sirote, da bodo zavidali mrtvim. Edino orožje, ki vam bo ostalo je rožni venec in znamenje mojega Sina. Molite rožni venec, molite rožni za papeža, škofe in duhovnike. Največja preizkušnja bo padla na Cerkev. Satan se bo infiltriral v Cerkev. Kardinali se bodo uprli kardinalom, škofje proti škofom, tisti duhovniki, ki me častijo bodo prezirani in napadeni. Cerkve in oltarji bodo sramotene. Cerkev bo polna s tistimi, ki bodo sprejeli kompromise. Satan bo uspel oddaljiti mnogo duhovnikov in vernikov daleč proč od Boga. On se bo osredotočil predvsem na posvečene duše. Izguba tolikih duš mi povzroča veliko trpljenje. Ne bo odpuščanja če bodo grehi nadaljevala rasti. Ne boj se reči tega  svojemu nadrejenemu. On bo vedel kako te opogumiti za molitev in opravljanje zadoščevanja. To so bile zadnje besede. (Sporočilo Naše Gospe sestri Irma Agnes Sasagawa, v Akito, Japonska)

 

Sporočilo je bilo dano 13. Oktobra 1973 istega leta, ko so se prikazovanja  začela 12. Junija. Glas je prihajal iz kipa Device Marije. Serija drugih dogodkov je spremljala ta prikazovanja. 22. Aprila 1984 je škof v škofiji Nigata, kamor je spadal kraj Akita na Japonskem, spoštovano John Shojiro Ito, je prikazovanja priznal kot nadnaravne dogodke in določil, da vsa škofija časti Sveto Mater iz Akite. Junija 1988 je takratni kardinal Joseph Ratzinger, prihodnji papež Benedikt XVI, takratni prefekt Congregacije doktrine Vere zavrnil odločitev škofa.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja