PRIČEVANJE NEZNANE GOSPE

ANONIMNO – ITALIJA

Doživela sem mistično izkustvo z Edsonom Glauber, ki je prišel, da me potolaži in mi reče naj vztrajam v molitvi in Sveti Maši. To sta potrdili dve osebi. To mistično izkustvo je bilo zelo močno in želim, da ostane anonimno.

Zvečer 3. novembra sem bila doma zelo žalostna, stisko in trpljenjem. Ko sem se odpravljala spat sem začutila ob sebi močno prisotnost Edsona Glauber. Potem sem videla Edsonovo podobo pred menoj. Gledal je na Jezusov Križ. Dal mi je križ. Bil je križ, ki sem ga kupila pri Roži Skrivnostni v Montichiari in, ki ga je Mati Boižja poljubila med enim od Edsonovih prikazovanj.

Z objem tega križa bi potolažil prizadete, saj je bil med duhovnimi vajami za  osvoboditve in ozdravljenja ter na romanjih položen na  številne depresivne in na obsedene. Medtem, ko mi je dajal križ, je le ta postal svetel in je izhajala Luč za vse. Slišala sem njegov jasen glas, ki me je močno vzpodbujal, naj vztrajam v molitvi in Sveti Maši. Spominjal me je na pomen tega križa! Potem sem začutila topel objem z njegove strani, duhovni objem, ki ga ni mogoče opisati in videla sem, kot bi ponudil roko in začutila sem toploto v moji roki, kot če bi me spremljal On, kot moj prijatelj angel v Nebeško Domovino.

Spominjam se, da je imel obleko zbelo tuniko. Nisem bila sama. Čutila sem velik mir, veliko tolažbo ob Edsonobi prisotnosti, mir, ki je prihajal naravnost iz Nebes. Čutila sem se izven časa in v velik mir.

Naslednji dan sem prejela sporočilo ene osebe, ki je nisem slišala že dolgo in dejala mi je, da je v tej noči sanjala, kako je videla Edsona, ki me je obiskal na mojem domu in Edson ji je dejal pomembno stvar mojega osebnega življenj, ki sva ga poznali samo moj mož in jaz.

Zahvaljujem se Jezusu za to potrditev. Vedno čutim Edsonovo navzočnost ob meni, bolj kot takrat, ko je bil živ in se predstavi kot prijatelj kot takrat, ko je bil živ. Oblijejo me solze ker čutim dimenzijo v kateri živi: Močno občutim Nebesa.

To se je zgodilo zvečer 3 novembra in 4 novembra 2021 mi je sestra poslala ta posnetek,  ki je potrdil, da je vse res kar sem doživela. Delim vse to z vami samo za Božjo Slavo.!

Povedala sem, kaj se je zgodilo Renati Quarantelli, prerokinji iz Milana, potrjeno od Cerkve in ona mi je potrdila, da je prišel Edson, da me potolaži in da pride večkrat. Opazila pa sem, da kadar sem od spovedi, vedno v popolni Božji milosti.

Edson, angel naš prosi za nas. Hvala Jezus, hvala Nebeška Mati za ta tvoj dar! BODI VEDNO TVOJ ZGODI SE. JEZUS VEČNO TE HOČEM LJUBITI  Z MOJO VOLJO, ZAME IN ZA VSE. AMEN.

p.s. MATI bOŽJA JE DEJALA eDSONU, DA MU BO DALA DAR BILOKACIJE.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja