PRED 7 LETI – 23.JUNIJ 2013 SLOVENIJA BLAGOSLOVLJENA PO TREH SVETIH SRCIH – JEZUSOVO SPOROČILO V STIČNI-OPATOVA KAPELA

 

SLOVENIJA – BLAGOSLOVLJENA PO SRCIH JEZUSA,MARIJE IN JOŽEFA

 PRED 7 LETI 23. JUNIJA STIČNA – OPATOVA KAPELA
SPOROČILO STIČNA 23.6.2013
Sporočilo našega Gospoda Jezusa Kristusa na 2013/06/23
Stična 23.6.2013 Jezus
Danes se je veliko ljudi, po treh dneh duhovnih vaj, posvetilo Jezusovemu in Marijinemu Srcu ter prečistemu Srcu svetega Jožefa. V Stični so bili prisotni ljudje iz različnih delov Slovenije, Hrvaške in Italije, skupaj z nekaterimi duhovniki. Jezus se je prikazal z našo Gospo in svetim Jožefom. Vsi trije so pokazali svoja Najsvetejša Srca, ki so izžarevala žive plamene na vse prisotne. Naš Gospod je bil tisti, ki je dal svoje sporočilo.
Mir naših Najsvetejših Src vam vsem!
Moji duhovniki in moji ljubljeni sinovi, glejte moje srce, živo ognjišče ljubezni, vir življenja in milosti za mnoge duše. To srce toliko ljubi svet, da daruje, v teh časih, izvire tako svetih in tako čistih milosti, po brezmadežnem Srcu moje svete Matere in po prečistem Srcu mojega »očeta« Jožefa.
Jezus je z rokama pokazal na Srce naše Gospe in Srce svetega Jožefa.
Ti najsvetejši Srci sta združeni v mojem Srcu v ljubezni. In tako, kot smo mi združeni v ljubezni, ste tudi vi, ki ste se nam pridružili, združeni z nami v ljubezni. Moje Presveto Srce je potolaženo z vašo posvetitvijo in izročitvijo našim najsvetejšim Srcem.
Moj sin (Jezus Edsonu), poglej kako dragoceno je se žrtvovati za zveličanje duš. Poglej si, kako dragoceno je sodelovati za Božje kraljestvo. Tukaj, v tej državi, tako daleč od tvoje domovine, ko si zapustil svoj dom, svojo družino, ki jo tako ljubiš, da bi razširjal ljubezen naših Src do duš, ti pravim, da si našel svoje brate, svojo družino: novo družino, ki bo sestavljala krono iz vrtnic in lilij okrog naših Najsvetejših Src.
Duše bodo goreče hrepenele po Bogu in Bog bo prebival med njimi, ker je našel počivališče v njihovih srcih. Danes ste tukaj videli vžgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta plamen bo vžgal ogenj povsod na vseh krajih, čist in sveti ogenj, ki bo uničil kraljestvo teme Satana v mnogih dušah, da bodo sprejele Božji klic in izvrševale Njegova sveto voljo.
Zahvaljujem se vsem duhovnikom, da zaupajo v naša najsvetejša Srca in se niso menili za napore, da se je vse izvršilo. Njim pravim, da bodo sijali v slavi mojega Kraljestva vso večnost. To je moja velika obljuba v teh sedanjih časih.
Blagoslavljam vas v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
Ko je Jezus izrekel te besede, jih je govoril vsem škofom in duhovnikom po vsem svetu, za sedanji čas in za čas v prihodnosti, da sprejmejo sporočilo o tem Delu ljubezni treh združenih svetih Src.V Božji luči sem razumel, da bo Jezus podelil milost vsem škofom in duhovnikom, ki se bodo osebno posvetili trem združenim svetim Srcem da se mnogo zavzamejo za širjenje te predanosti in ljubezni v svojih škofijah, v svojih župnijah, v družinah in vsemu človeštvu, zaradi zveličanja mnogih duš.
Med tem, ko nas je blagoslavljal, sem videl veliko src, ki so vstala in so vstopila v brezmadežno Marijino Srce in v prečisto Srce svetega Jožefa. Devica Marija in sveti Jožef sta sprejela ta srca v svoji najbolj sveti Srci in potem vsa srca s svojimi rokami položila v Jezusovo Srce, ki je sijalo bolj kot sonce. Marijino Srce je bilo obdano z vrtnicami in z mečem bolečin in Jožefovo Srce je bilo obkrožen z belimi lilijami. Jezusovo Srce je danes imelo odprto rano in nad srcem križ, vendar je bilo brez trnove krone, ker ga je potolažila naša Posvetitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja