PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI 11. JUNIJ 2020 – MOLITEV

JAZ SEM, NE BOJTE SE!

VELIKOKRAT MOLITE TO MOLITEV, KI JO JE KRALJICA  ROŽNEGA VENCA IN MIRU DALA EDSONU        7.3. 2020

Gospod, Vsemogočni Oče naj me v tem trenutku predragocena Kri tvojega Božanskega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, okopa in očisti vsakega greha.

Naj bo zame dragocen in mogočen znak odrešenja in božjega varstva,

Kakor tudi vsem tistim, za katere kličem tvojo milost, ki vse ozdravlja, vse osvobaja in vse prenavlja.

Naj predragocena Kri Jezusa uniči vse zlo na obličju zemlje za dobro in rešitev tvojih sinov in hčera, ki so sužnji satana in njegov lahek plen.

Gospod, naj sovražnik našega večnega odrešenja in njegovi agenti nimajo moči nad nami, naj nas oni ne vidijo, naj nas ne slišijo, naj bodo utišani in naj nimajo sposobni ukrepati proti nam, kakor tudi proti nobenemu tvojih sinov in hčera, za katere posredujemo in jih polagamo k nogam odrešenjskega Križa tvojega ljubljenega Sina Jezusa.

Naj v tvoji Božanski Volji iščemo zatočišče in se ji izročimo na način, da se skrijemo pred Satanom, pred vsemi peklenskimi hudiči, pred njihovimi zlobnimi agenti in izginemo pred njimi tako, kakor se je skril tvoj Sin in šel mimo tistih, ki so mu želeli storiti zlo, ko je izpolnjeval tvojo Božansko Voljo na zemlji.

Naj bo tvoja mogočna roka iztegnjena nad našimi življenji in našimi družinami, kot znamenje blagoslova in varstva, ker si ti Gospod, skala naše obrambe, naše varno zatočišče in naše odrešenje. Amen!

 

VSEM ŽELIM BLAGOSLOVLJEN PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI!

NEVENKA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja