PRAZNIK MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA – LETOS 24. JUNIJ 2017

 

Posvetitev Marijinemu Brezmadežnemu Srcu za zmago Njenega Srca

V popolnem zaupanju v zmago Tvojega Srca, se mi , Tvoji otroci povezujemo v medsebojni edinosti in hočemo odgovoriti na Tvoj materinski klic. Želimo se popolnoma posvetiti Tvojemu Brezmadežnemu Srcu, ki se bo razodelo ob Tvojem zmagoslavju.

Moja draga Mati, prosim Te, vzemi me v svoje materinske roke in me izroči Nebeškemu Očetu. Naj bom orodje v rokah Tvojega Sina, ko se brezpogojno darujem za zmago Tvojega Brezmadežnega Srca.

Jaz, Tvoj otrok, Ti v tej osebni posvetitvi izrekam svoj “DA”, ker hočem biti s teboj v najtesnejši povezanosti, da bi tako ostal močan in pokončen v tem sklepnem boju za dovršitev tega, kar si napovedala v Fatimi: za spreobrnjenje Rusije, dežele Tvoje največje zmage; za popolno spreobrnjenje srca vsakega človeka in za kraljestvo popolnega svetovnega miru.

Kraljica apostolov in Soodrešiteljica, vodi nas skozi to temno noč sedanjega časa, ko v žaru nebeške luči že sije zarja novega dne. V zavetju Tvojega Brezmadežnega Srca, ki je svetilnik za naše življenje, nas vodi na polje tega velikega boja. Opremi nas z močjo resnice, oboroži nas z vsemi krepostmi, da bomo znamenje neskončnega Božjega usmiljenja in ljubezni Boga Očeta.

Naša Mati, po Tebi obljubljamo zvestobo svetemu očetu, ki je živo znamenje božje navzočnosti Jezusa Kristusa med nami. Naj nas ta posvetitev popolnoma poveže z njim v edinosti naših src, razuma in duš, da bi se tako lahko dejansko uresničilo zmagoslavje Tvojega Brezmadežnega Srca še v času njegovega papeževanja.

Mati, kot apostol Tvojega zmagoslavja Ti zagotavljam, da bom vedno priča resnične Božje navzočnosti Tvojega Sina v Presveti Evharistiji, ko se daruje za nas in povezuje z nami po Tvojih mogočnih rokah. Naj Ga osebno in v skupnosti častim v Presvetem Zakramentu z vso vero, vsem zaupanjem, ljubeznijo in vztrajnostjo. Naj On preusmerja mojo dušo, prenavlja mojo notranjost, da bom za vse okoli sebe močan odsev Njegovih milosti.

O Prečista, Brezmadežna Devica, Srednica vseh nebeških milosti, vedno prebivaj v mojem srcu. S seboj prinašaj svojega ženina, Svetega Duha, da bo ta moja posvetitev zares rodovitna po darovih, ki jih On razliva ob svojem prihodu.

V moči Njegove navzočnosti hočemo ostati neomajni v resnici, vztrajni in zvesti v molitvi in odločni v obrambi pred vsem zavračanjem in vsemi napadi na delo Nebeškega Očeta. Naj se Sveti Duh razlije po vsem svetu kot mogočna reka Božjih darov in poveže vsa srca po svetu v edinosti.

Jaz, ____NEVENKA_______________ , tvoj otrok, ob navzočnosti angelov zmage, vseh svetih in v popolnem občestvu z Materjo Cerkvijo na zemlji, slovesno obnavljam svoje krstne obljube. Moja Mati, Tebi darujem vso svojo preteklost, sedanjost in prihodnost, veselje in žalost, moliteve in žrtve, vse, kar sem in vse to, v kar me želi oblikovati moj Oče.

Mati, darujem Ti vso svojo ljubezen in se Ti popolnoma izročam, da bi bila nenehno združena v večnem “DA”, v globinah zmagoslavja Tvojega Brezmadežnega Srca. Amen.

Jaz, ____NEVENKA_________________ , z vsem svojim bitjem potrjujem posvetitev Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja