POVZETEK OBLJUB  SVETEGA JOŽEFA IZ SPOROČIL OD 1.-10. MARCA 1998

 

POVZETEK OBLJUB  SVETEGA JOŽEFA IZ SPOROČIL OD 1.-10. MARCA 1998

OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

V vseh letih, preko različnih sporočil je Sveti Jožef izrazil obljube njegovega Prečistega Srca:

Dragi moj sin.. Jezus in moja Presveta Nevesta želita, da bi častili moje Prečisto Srce. Predanost mojemu Prečistemu Srcu bo iz satanovih okov rešila številne duše. (1. marec 1998)

  1. Vsem, ki bodo častili moje Prečisto Srce in opravljali dobra dela v korist pomoči potrebnim, še posebej bolnikov in umirajočih, katerim sem tolažba in zavetnik, obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. (2. marec 1998)

  2. Vsem vernim, ki bodo z zaupanjem in ljubeznijo častili moje Prečisto Srce obljubljam, da bodo živeli v milosti svete čistosti duše in telesa ter imeli moč in vse potrebno za premagovanje satanovih napadov in skušnjav. Varoval jih bom kot dragoceni del samega sebe. Ta milost pa ni namenjena samo častilcem mojega prečistega Srca, temveč vsem njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči. (3. marec 1998)

  1. obljubim, da bom pri Njem posredoval za vse, ki častijo moje Srce in se k meni zatekajo. Podelil jim bom milost, da bodo lahko rešili tudi najhujše težave, in jim priskočil na pomoč v tistih izjemnih potrebah, ki se zdijo s človeškega stališča nerešljive. Po moji priprošnji in z Božjo pomočjo bo vse mogoče. (4. marec 1998)

  1. Vsem, ki bodo zaupali v moje neomadeževano in čisto Srce in ki ga bodo vdano častili, obljubljam, da bodo deležni milosti moje tolažbe v najtežjih dušnih bridkostih, in v nevarnosti pogubljenja v primeru, da bi po nesreči izgubili božjo milost zaradi njihovih težkih grehov. (5. marec 1998)

  2. Zatorej, predragi sin, oznani vsem, ki bodo častili moje Srce in imeli popolno zaupanje vame in moje posredništvo, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil .v njihovih težavah in preizkušnjah življenja, ker bom prosil Gospoda, naj jim z Božjo previdnostjo pomaga v problemih tako materialne kot duhovne narave. (6. marec 1998)

  3. Očetje in matere, ki se bodo s svojimi družinami posvetili mojemu Srcu, bodo v bridkostih in težavah ter pri vzgoji in skrbi za otroke deležni moje pomoči. Kot sem Sina Najvišjega vzgajal po Svetih Božjih Zakonih, tako bom pomagal vsem očetom in materam, ki bodo svoje otroke posvetili meni. Pomagal jim bom, da jih vzgajajo z ljubeznijo in po Svetih Božjih Zakonih, da bodo lahko stopili na varno pot odrešenja. (6. marec 1998)

  4. Sin moj, povej vsem častilcem mojega Prečistega Srca, da bodo deležni milosti mojega varstva pred zlom in pred vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo popolnoma zaupali jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele, ampak jim bo Srce nudilo varno zatočišče. Tu, v mojem Srcu bodo vsi obvarovani Božje Pravičnosti v dneh, ki bodo prišli, ker tiste, ki se bodo posvetili mojemu srcu in ga častili, jih bo moj sin Jezus gledal v luči svojega usmiljenja. Razlil bo svojo ljubezen in jih ponesel v slavo svojega Kraljestva. vse, ki bodo v mojem Srcu. (7. marec 1998)

  5. Predragi, vsi, ki bodo širili čaščenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, so lahko prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v mojem Srcu tako, kot sta ‘Križ’ mojega sina Jezusa in črka ‘M’ Marija vtisnjena v njem v podobi ran. To velja tudi za vse duhovnike, saj so deležni moje posebne ljubezni. Duhovnike, ki bodo gojili in širili čaščenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. (8. marec 1998)

  6. (Devica Marija): Nebeški Oče mi nocoj dovoljuje , da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce Mojega ženina Jožefa.

Otrok moj, vsem častilcem Prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebnih milosti in moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom  stala ob strani slehernemu sinu in sleherni hčeri, jim pomagala in tolažila, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila Svojega Prečistega ženina Jožefa. Karkoli  bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom posredovala pri Nebeškem Očetu, svojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu ter jim izprosila milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti Mojega ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, kot je On živel. (9. marec 1998)

  1. Naš Gospod Jezus: Sin moj, vsi ki bodo častili Prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan njihovega življenja, ob uri njihove smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja, in tako dosegli zmago ter prejeli zasluženo plačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta. Tisti, ki bodo vdano častili to Prečisto Srce na tem svetu, naj bodo prepričani, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki ne bo dana tistim, ki ga ne bodo častili kot Jaz naročam. Duše, ki bodo zveste svetemu Jožefu, mojemu deviškemu očetu, bodo blaženo zrle v Presveto Trojico in bodo v polnosti spoznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem Kraljestvu se bodo radovale prisotnosti moje Nebeške Matere in svetega Jožefa, mojega deviškega  očeta ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo deležne ljubezni Presvete Trojice in moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije  obdajale Prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja Velika Obljuba za vse ljudi sveta, ki bodo častili mojega deviškega očeta Jožefa. (10. marec 1998)

PRVE SREDE V MESECU OPRAVLJAMO POBOŽNOST K PREČISTEMU SRCU SV.JOŽEFA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja