POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM –

JEZUSOVEMU, MARIJINEMU, JOŽEFOVEMU

Kakorkoli obračamo, sveta tri Srca (Jezusovo, Marijino, Jožefovo) so Srca svete Družine, so Srca, ki so najpopolneje izpolnjevala in izpolnila voljo nebeškega Očeta.

Kdor časti sveta tri Srca najpopolneje časti in slavi Sveto Trojico, ker ta Srca prinašajo pred Božji prestol naše molitve, prošnje, zahvale.

Član družine lahko posveti sebe in družinske člane svetim Trem Srcem.

Pobožnost Svetim Trem Srcem je s strani naših škofov dovoljeno širiti zasebno. Ne moremo in ne smemo je vsiljevati.

Posvetitev je izraz naše svobodne volje, da posvetimo naše družine Srcem Jezusa, Marije in sv.Jožefa. Milost po tvoji  posvetitvi družine bo dana tudi vsem družinskim članom, četudi morda sedaj niso naklonjeni Bogu.

Jezus pravi: Veruj, tvoja vera te je rešila!

V Sloveniji je Trem svetim Srcem trenutno posvečenih okoli 4000 ljudi, kot posamezniki ali kot družine. Še posebej si v Sloveniji prizadevamo, da bi se posvetilo čim več naših družin, od 5. januarja 2016, ko je Marija dala vidcu Edsonu Glauberju na Brezjah naslednje sporočilo:

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 05.01.2016 NA BREZJAH

1048532_614757428558927_1308806317_o

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vas želim sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Tu, notri v svojem Srcu spreminjam vaša srca kot Bog želi, jih napolnjujem z ljubeznijo in zaupanjem.

Prepustite se mojim rokam in vas bom vodila k Jezusu. Tu sem, da vas učim pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vam dam nekaj svoje materinske ljubezni, da se vaše duše napolnijo z lučjo, močjo in pogumom.

Ne bojte se preizkušenj življenja in težav. Kadar nad seboj začutite težo in utrujenost, me kličite in jaz vas bom dvignila, da boste sledili svoji poti, ki vas vodi k Bogu.

Ne pozabite, da je molitev sredstvo, po katerem se približate mojemu Materinskemu Srcu.

Ne pozabite mojega rožnega venca. Rožni venec je molitev, ki vas združuje z mojim Brezmadežnim Srcem. Rožni venec je molitev, ki vam daje potrebne moči za premagovanje zla.

Bog daje danes vsem vam in vsemu svetu svoj blagoslov. Hvala, da ste poslušali moje povabilo k molitvi.

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine posvetijo nam, jih razsvetljuje velika luč in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem, bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji zamajalo po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

 

 

 

PRIPRAVA NA POSVETITEV IN PREJEM ŠKAPULIRJA SV. JOŽEFA

Priporoča se, da se na posvetitev družine trem svetim Srcem pripravimo s 30-dnevnico na čast sv. Jožefu (kdor pa ne more, pa vsaj z 9-dnevnico).

Enako velja  za  prejem škapulirja svetega Jožefa.

V vsakem primeru moramo živeti pravo krščansko življenje, podprto z deli usmiljenja.

ŽIVLJENJE SVETE DRUŽINE IN SVETEGA JOŽEFA JE BILO EDINSTVENO DAROVANJE NEBEŠKEMU OČETA ZA REŠITEV ČLOVEŠTVA.

Três Sagrados Corações

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja