POSVETITEV 27. OKTOBRA

OB SREČANJU 27. OKTOBRA V GROSUPLJEM BOMO OBNOVILI POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA. DA BI VAŠA VERA RASLA IN SE KREPILA V ZAUPANJU, DA IMAJO SVETA TRI SRCA VELIK IN ČUDOVIT BOŽJI PLAN ZA SLOVENIJO IN SVET VAM V NADALJEVANJU DAJEM SPOROČILO, KI NAM GA JE JEZUS DAL 23. JUNIJA 2013 V STIČNI.

NA TO SREČANJE STE VABLJENI VSI ČASTILCI :

PRESVETEGA SRCA JEZUSOVEGA

BREZMADEŽNEGA SRCA MARIJINEGA IN

PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA.

GOSPOD, DAJ DA BOMO VSI ENO!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA V STIČNI 23.6.2013 (na dan posvetitve)

 

Po treh dneh duhovnih vaj so se danes mnoge osebe posvetile združenim svetim trem Srcem Jezusa, Marije in Jožefa. Mnogi ljudje so prišli iz različnih krajev Slovenije, Hrvaške in Italije. Prisotni so bili tudi nekateri duhovniki. Jezus se je prikazal z Marijo in svetim Jožefom. Vsi trije so kazali na svoja najsvetejša Srca, ki so izžarevala žive plamene na vse prisotne.

Naš Gospod je dal svoje sporočilo:

Mir naših najsvetejših Src vsem vam!

Moji duhovniki in moji ljubljeni otroci, glejte na moje Srce, ognjeno peč ljubezni in izvir življenja in milosti za mnoge duše. To Srce tako ljubi svet, da podeljuje v teh časih izvire tako svetih in tako čistih milosti po Brezmadežnem Srcu moje svete Matere in prečistemu Srcu mojega krušnega očeta Jožefa.

Jezus je s svojo roko kazal na Srce Naše Gospe in na Srce svetega Jožefa.

Ta najsvetejša Srca so združena v mojem Srcu v ljubezni in tako ste se tudi vi združili z nami v tej ljubezni. Moje Sveto Srce je potolaženo z vašo izročitvijo in posvetitvijo našim Presvetim Srcem. Sin moj, glej kako dragoceno je žrtvovati se za reševanje duš. Glej, kako je dragoceno posvetiti se za Božje Kraljestvo.

Tu v tej deželi, tako daleč od tvoje, ko si pustil svoj dom, svojo družino, ki jo ljubiš, z namenom, da bi razširjal dušam ljubezen do naših Src, ti povem, da si tu našel svoje brate, svojo družino: novo družino, ki bo oblikovala krono rož in lilij okrog naših Najsvetejših src. Duše bodo koprnele v želji pripadati Bogu in Bog bo živel z njimi, kajti našel je dom v njihovih srcih. Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni do naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo. Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na napor, da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega Kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih.

Ko je Jezus dejal te besede je govoril vsem škofom in duhovnikom vsega sveta v sedanjosti, da bo prišel čas, ko bo sprejeto na znanje to veliko delo ljubezni Združenih svetih treh Src. Razumel sem v Božjem spoznanju, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim trem svetim Srcem in naj se zavzamejo za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji, družinam in vsemu človeštvu, za rešitev mnogih duš.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med tem, ko nas je Jezus blagoslavljal, sem videl mnoga srca, ki so se dvignila in vstopila v brezmadežno Srce Naše Gospe in prečisto Srce svetega Jožefa. Potem, ko sta Devica in sveti Jožef sprejela ta srca v svoja Srca, sta jih z rokami vse dala v Jezusovo presveto Srce, ki je sijalo in žarelo bolj kot sonce. Marijino Srce je bilo obdano z rožami in z mečem bolečin, Jožefovo Srce je bilo obdano z belimi lilijami. Presveto Srce Jezusovo je danes imelo odprto rano in na vrhu križ. Bilo je brez trnjeve krone, ker je bilo potolaženo z našo posvetitvijo.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja