POSLANSTVO REŠEVANJA DUŠ …POKLICANOST IN PREROŠKA SLUŽBA

 

Marijin in Jezusov namen je rešiti množico od prekletstva pekla! Zato prosita, prosita, da se njihova sporočila razširijo do vseh ljudi. Tako, da tisti, ki imajo videnja se borijo in so zaintersirani za odreševanje duš?

Mnogi se ne popravijo, se ne spreobrnejo, ker ne poslušajo sporočil in sebe obsodijo na pekel. Kdo bo za to odgovoren?

Tu je zelo primerno sporočilo Ezekiela 33,8-9…Če porečem krivičnežu: “Krivičnež, zagotovo umreš!” pa ne govoriš, da bi posvaril krivičneža zaradi njegove poti, umre ta krivičnež zaradi svoje krivičnosti, a njegovo kri bom terjal iz tvojih rok. Če pa posvariš krivičneža, naj se spreobrne od svoje poti, pa se ne spreobrne od svoje poti, umre zaradi svoje krivičnosti, ti pa si si rešil življenje.

Izobražen katoličan, ki je bil krščen je prejel PREROŠKO SLUŽBO. Naloga preroka je oznanjati in poročati. Ali ste to vedeli?

Pripravite se torej, ko vas Bog pokliče, da boste dajali račun za dejanja in opustitve. Na sodni dan zagotovo ne bi želeli biti na levi strani in slišati besede: Proč od mene, prekleti, v večni ogenj! Nikogar ne sodimo, niti ne grozimo z obsodbo. Dejanja vsakega ga obsojajo (iz knjige Gospa Svetega Križa Erehim-RS)

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja