MARIJIN KLIC K MOLITVI 07.03.2020

 

Dragi bratje in sestre, prijatelji na fb, častilci Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Stvari na duhovni ravni odnosa človeštva do Boga se ne ali pa se zelo malo spreminja. Čas, v katerem je svetovna stiska zaradi koronavirusa, ljudje sprejemajo kot nekaj samoumevnega. Redki se sprašujejo, zakaj je Bog dovolil tako prečiščevanje človeštva, umiranje tisočih in tisočih ljudi po vsem svetu. Človeštvo še vedno ne sprejema Boga Stvarnika kot edinega vira življenja in ga zato tudi ne časti.

Danes je prišla od Edsona prošnja, naj molitev, ki jo je dala Marija  7. marca 2020 od tega dne dalje molimo vsak dan:

Molitev, ki jo je dala Marija Edsonu Glauber 07.03.2020 molimo od danes dalje vsak dan :

Gospod, Vsemogočni Oče,

naj me v tem trenutku predragocena Kri tvojega Božanskega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, okopa in očisti vsakega greha, naj bo zame dragocen in mogočen znak odrešenja in Božjega varstva.

Tako tudi vsem tistim, za katere kličem  tvojo milost, ki vse ozdravlja, vse osvobaja in vse prenavlja.

Naj predragocena Kri Jezusa uniči vse zlo na obličju zemlje za dobro in rešitev tvojih sinov in hčera,  sužnjev, ki so lahek Satanov plen.

Gospod, naj sovražnik našega večnega odrešenja in njegovi agenti nimajo nobene moči nad nami, naj nas oni ne vidijo, ne slišijo, naj bodo utišani in naj nimajo sposobnosti ukrepati proti nam, kakor tudi proti nobenemu tvojih sinov in hčera, za katere posredujemo in jih polagamo k nogam odrešenjskega Križa tvojega najdražjega in ljubljenega Sina Jezusa.

Naj v tvoji  Božanski Volji iščemo zatočišče in se ji izročimo na način, da se skrijemo pred satanom in vsemi peklenskimi hudiči, pred njihovimi zlobnimi agenti in izginemo pred njimi, kakor se je skril tvoj Sin pred tistimi, po katerih so mu želeli storiti zlo, ko je izpolnjeval tvojo Božansko Voljo na zemlji.  

Naj bo tvoja mogočna roka iztegnjena nad našimi življenji in našimi družinami, kot znamenje blagoslova in varstva, ker si ti Gospod, skala naše obrambe, naše varno zatočišče in naše odrešenje. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja