OSVEŽITEV – APOKALIPTIČNO SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.5.2015

OSVEŽITEV – APOKALIPTIČNO SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.5.2015

escapulC3A1rio003

 

prenos (1)
MOLIMO ZA ŽRTVE V FRANCIJI
 
SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA
Objavljeno v 14. maj 2015 , Nevenka
 
(98 obletnica prvega prikazanja v Fatimi)
 
SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA
 
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
 
Moji otroci, usoda človeštva in življenja mnogih so na kocki. Ljudje, ki jih je zapeljal hudič se pripravljajo, da na najbolj prefinjene načine uničijo na milijone ljudi v zelo kratkem času.
 
Molite, molite, molite, da se uniči vse zlo iz obličja zemlje. Molitev je močna in uniči vsako zlobno človeško dejanje. Zavarujte se z molitvijo in poslušajte glas svoje Brezmadežne Matere in pustite se voditi po mojih Materinskih nasvetih.
 
Moji otroci, časi so težki in velike bolečine bodo počistile mnoge kraje zemlje na način, ki se ga še ni videlo.
 
Angel Božje pravičnosti bo šel s svojim mečem skozi, po Gospodovem sklepu, in udaril mnoge narode, ki se upirajo zoper Stvarnika.
 
Delajte pokoro za svoje grehe. Naj vsak dan vašega življenja razveseljuje Srce Mojega Božjega Sina in ga tolaži, ker je On že preveč žaljen.
 
Prosite usmiljenja Mojega Sina Jezusa za svet. Po njegovih neskončnih zaslugah prosite Očeta odpuščanja svojih grehov, kakor tudi odpuščanja za uboge grešnike.
 
Zlo dejanje Satana je vstopilo v Cerkev in uničilo življenja številnih Božjih služabnikov. Hudič je položil v srca tolikih željo po moči, poželenju, bogastvu in jih pokvaril.
 
Pokvarjeni duhovniki in posvečene osebe ne morejo biti niti sol niti luč sveta temveč vir pogube in greha.
 
Posredujte moji otroci, posredujte in zadoščajte Gospodu in proseč njegovo milost, njegovo luč in njegovo odpuščanje za Božje služabnike, v nasprotnem primeru bo močna Gospodova roka udarila po njih, jih kaznovala za njihove zločine z groznim trpljenjem in veliko krvi bo prelite.
 
Kadar tisti, ki bi morali biti luč izgubijo luč svojih oči, je lahko v njihovih srcih in življenju samo tema in smrt in karkoli delajo ne morejo ugajati Gospodu, ker nimajo milosti.
 
Bog ne prenese več toliko zločinov in žalitev. Poskrbite za svoje domove z molitvijo, žrtvijo in pokoro, ker bo Bog udaril tudi nevernike in uporne družine, ki ne ljubijo in ne živijo Njegovih zapovedi. Spremenil bo smeh in veselje s solzami in kriki.
 
Tukaj je Naša Gospa pogledala na svet in dejala:
 
Vrni, vrni se k Bogu, o človeštvo, vaša Sveta Mati vas kliče.
 
Pogledala je na nas, ki smo bili zbrani na njenem prikazovanju in je rekla:
 
Prosite posredovanja Svetega Jožefa in Svetega Mihaela, ker sta pripravljena vam pomagati in priskočiti na pomoč v vaših največjih potrebah in stiskah.
 
Jaz, Kraljica Nebes in zemlje in Kraljica Svetega rožnega venca in miru, vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
 
Danes mi je Naša Gospa več razkrila skrivnost, ki se nanaša na Cerkev in usodo sveta, deseto. Veliko stvari se bo spremenilo in videli bomo žalostne stvari, ki bodo razglašene in napovedane, vendar to ne prihaja od Boga. Tudi če se te stvari dogajajo moremo ostati trdni v naši veri, ne zapustiti Cerkve, temveč lahko še dodatno okrepimo naše molitve zanjo.
 
Hudič zaslepljuje in uničuje številne Božje služabnike in to žalosti Marijino Brezmadežno Srce. Ona, s svojim Materinskim pogledom polnim bolečine je molila h Gospodu:
 
Usmiljenje Gospod, za neposlušne škofe, usmiljenje Gospod za uporne duhovnike, usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani!
 
Blažena Mati nas je povabila in nam povedala, naj opravljamo pet prvih sobot v mesecu, začenši od junija do oktobra, kot če bi te bile zadnje sobote v mesecu, ki smo jih lahko opravili v našem življenju: z veliko ljubeznijo, gorečnostjo in predanostjo darujemo Bogu v spravo, proseč njegovega odpuščanja in usmiljenja za ubogo človeštvo. Opravite jih dobro z željo po spravi za grešnike
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
 
POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF, DAVIDOV SIN ………..
SVETI NADANGEL MIHAEL, BRANI NAS V BOJU …
………
11194486_423457994501839_8541671757660188185_o

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja