OBLJUBA MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA 9. marca 1998, okrog 21.20, Edsonu Glauberju)

OBLJUBA MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA

Vsak dan naj še naprej molijo Sveti Rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat ”Vero”….Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega Ženina Jožefa. 
Otrok moj, vsem častilcem njegovega Prečistega Srca sporoči, da bodo deležni posebnih milosti in moje materinske navzočnosti.

0eedb0cc33130c38708fc005de8c3a58SPOROČILO PRESVETE DEVICE MARIJE
(9. marca 1998, okrog 21.20, Edsonu Glauberju)
Sveti Jožef je prišel v vijoličastem plašču in beli tuniki, Marija pa v modrem ogrinjalu in beli obleki. Dete Jezus je bil v naročju svetega Jožefa, oblečen v belo.
”Dragi moj sin, jaz, moj Sin Jezus in moj Prečisti ženin sveti Jožef v tej noči blagoslavljamo ves svet. Vse pozivam, da prisluhnejo svetim sporočilom našega Gospoda in po njih živijo. Naj se spreobrnejo! Vsak dan naj še naprej molijo Sveti Rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat ”Vero”. V Amazoniji se bodo ljudje množično odvrnili od vere, ravno zato naprošam vse, naj vseskozi molijo in nadaljujejo s sedemkratno molitvijo ”Vere”. Mnogi bodo namreč v težkih trenutkih, ki prihajajo, izgubili vero in zapustili Sveto Cerkev. Da bi lahko preprečili to zlo in mračne dneve, jih jaz, njihova Mati, pozivam k vztrajnosti v molitvi. Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega Ženina Jožefa. 
Otrok moj, vsem častilcem njegovega Prečistega Srca sporoči, da bodo deležni posebnih milosti in moje materinske navzočnosti. Z Materinskim Srcem stojim ob strani sleherni hčeri in slehernemu sinu, jim pomagam in jih tolažim, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila svojega Prečistega Ženina Jožefa. Za karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom posredovala pri Nebeškem Očetu, svojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in da bodo posnemali kreposti mojega Ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. Otrok moj, ljudje se bodo na ta način naučili ljubiti mojega sina Jezusa in mene z ljubeznijo mojega Ženina Jožefa. Tako bodo deležni najčistejše ljubezni naših treh Src. 
Jaz, moj Sin Jezus in Prečisti Ženin Jožef stojimo ob strani vsakemu od vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. Vse blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!”
Po Marijinem sporočilu je Sveta Družina podelila svoj blagoslov in medtem ko so se dvigovali proti nebu, se je Marija nasmehnila in rekla: ”Na koncu bodo naša združena Srca zmagala!”

DSC_0010

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja