O POMEMBNOSTI PRIKAZOVANJ FATIMA, LURD, PARAY LE MONIAL……

VSAKO PRIKAZOVANJE NI SAMO STVAR, KI SE ZAKLJUČI Z ENKRATNIM SPOROČILOM

BOG GRADI, KLIČE, ZBIRA DUŠE, KI SO PRIPRAVLJENE SPREJETI NJEGOVO VOLJO IN JO IZPOLNJEVATI ZATO, DA BI PO TEH DUŠAH DELIL VEČJE IN MOGOČNEJŠE MILOSTI NA SVET, DA BI VSE ČLOVEŠTVO PRIPELJAL K SEBI PO POSLANSTVU TEH IZJEMNIH DUŠ – ne moremo mimo TREH FATIMSKIH PASTIRČKOV, BERNARDKE, M.MARJETE A’LACOCQUE, očeta COLOMBIERa, FAUSTINE KOVALSKE, FRANČIŠKA, DON BOSKA, PATRA PIJA, JANEZA PAVLA II. in brezštevilne množice svetnikov, ki so luč in sol zemlje človeštvu skozi stoletja in tisočletja.

VsI ti so morali se manjšati, izprazniti sebe, da je lahko Bog po njih izvrševal svoj načrt. Tako je tudi SVETI JOŽEF popolnoma sebe izničil, da bi lahko izpolnjeval svoj del poslanstva pri UČLOVEČENJU BOŽJEGA SINA. Te hvale, slave in časti mu ne more odvzeti nihče.  Bil je skrit vse do 19. stoletja, da bi lahko Jezus in Marija osvojila srca ljudi.

Če že “navadni” človeški otroci ljubijo svoje starše in jim zaupajo, kakšna je šele morala biti ljubezen Božjega Sina do Jožefa, ki je sprejel kot svojega sina,  ga  varoval, ljubil in vzgajal ?Premalokrat se tega vprašamo. Pa bi se morali, zato, da bi odprli srce tudi za  svetega Jožefa.

SVETA DRUŽINA, NAJSVETEJŠA DRUŽINA, PROSI ZA NAŠE DRUŽINE!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja