NOV MISAL – MAŠNA KNJIGA 31.8.2020, KI GA JE POTRDIL PAPEŽ FRANČIŠEK

 

KAJ PRAVI EVANGELIST MARKO O EVHARISTIJI:

Postavitev Gospodove večerje

(Mt 26,26–30; Lk 22,15–20; 1 Kor 11,23–25)

22 Medtem ko so jedli, je vzel kruh, blagoslovil, ga razlomil, jim ga dal in rekel: »Vzemite, to je moje telo.« 23 Nato je vzel kelih, se zahvalil, jim ga dal in vsi so pili iz njega. 24 In rekel jim je: »To je moja kri zaveze, ki se preliva ZA MNOGE. 25 Resnično, povem vam: Ne bom več pil od sadu vinske trte do tistega dne, ko bom pil novega v Božjem kraljestvu.« 26 In ko so odpeli hvalnico, so odšli proti Oljski gori.

p. Frančišek ni upošteval Benedikta XVI. In zamenja misal.

31. avgusta 2020

Per tutti “za” vse: je v misalu narobe!

Vatikan je odobril novo izdajo italijanskega misala, ki je polna napak.

V nasprotju z evangelijem in izvirnim latinskim besedilom misal pravi, da “SE ZA VAS IN ZA VSE” in ne pravilna različica “ZA MNOGE”.

To je klofuta Benediktu XVI., Ki je leta 2006 ukazal, da se ta napaka spremeni. Benedikt XVI pa so bile le besede in nič ukrepanja. Zato so ga protikatoliški škofje preprosto ignorirali.

p.Frančišek je novi misal videl v petek in ga odobril. Po njegovi želji vključuje tudi lažno predstavitev Slave in Očeta, zaradi česar je nova liturgija lažna liturgija.

sl novosti
Škof Carillo Gritti, škof Itacoatiare, v svetišču kraljice rožnega venca in miru, v Itapirangi, je v preteklosti pred številnimi romarji velikokrat govoril z nami, razlagal o tem in vsem rekel, da je pravilna stvar “za mnoge” in ne “vsi”. Jezus je prelil svojo dragoceno kri za mnoge, ki verjamejo vanj, v njegove božanske besede in ki držijo njegovo pričevanje in ne “za vse”, kajti vsi ne verjamejo v Jezusa, ne verjamejo v njegove besede in ga žalijo s svojimi bogokletstvi in ​​grozotami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja