PREMIŠLJUJ, PREMIŠLJUJMO, MOLIMO, VZTRAJAMO -NE OMAHUJMO V VERI.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 15.10.2017 (neobjavljeno)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu z mojim Srcem v rokah, ker sem zaskrbljena za zveličanje vsakega od vas. Vrnite se na sveto pot k Bogu, pokesajte se svojih grehov.

Sinovi in hčere, ki ne molijo ne bodo mogli vstopiti v kraljestvo, ki ga je obljubil moj Sin Jezus. Molite za Sveto Cerkev, ki je ranjena do temeljev, zaradi grehov Božjih služabnikov. Duše v grehu, brez luči, brez življenja, ne morejo pričevati drugim vernikom ljubezni in Božje prisotnosti.

Molite za duhovnike ker jim bo moj Božji Sin mnogo zaračunal. Mnogi so duhovno mrtvi, živijo v grehu in žalijo moje Brezmadežno Srce.

Sprejmite moja materinska povabila. Vrnite se na sveto pot h Gospodu. Ljubim vas in ne želim, da bi bili nesrečni. Mnoge zmote se razširjajo mnogim mojim otrokom kot če bi bile resnica. Ovce, ki slišijo in poslušajo glas mojega Božjega Sina se ne bodo pustile prevarati.

Močni laket Gospodov bo kaznoval človeštvo za njegove kriminal in grehe. Spovejte se in dnevno prejemajte Telo in Kri mojega Sina Jezusa, dokler lahko morete, ker bo prišel čas, ko bo v Božji hiši se vse spremenilo in mnogi bodo jokali in tožili. Jaz sem vedno ob vaši strani in nikakor vas ne zapustim.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 21.10.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vam govori in vas po meni kliče k spreobrnjenju. On želi vašo srečo in zveličanje. Spremenite življenje, sprejmite moja materinska sporočila, ki vam jih posredujem po mojem Brezmadežnem Srcu polnim ljubezni.

To je čas vrnitve k Bogu. To je čas spreobrnjenja, da morete ostati čim bližje mojemu Sinu Jezusu in njegovemu Božjemu Srcu.

Veliko molite, da bi imeli moč zmagati vsako preizkušnjo z vero in pogumom. Ne oddaljite se od svete poti Boga, ker za mnoge bo lahko prepozno, če ne spremenijo življenja, ker čas mineva. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu. Ljubim vas in vam dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

IZ SPOROČILA 22.10.2017

…………Velike preizkušnje in velike napake bodo učili vernike in povzročili, da bodo mnogi duhovno umrli, se še bolj oddaljili od Boga nebes. Ne popustite! Ne pustite se prevarati! Poslušajte moj glas in nič vas ne bo oddaljilo od poti resnice. Molite, molite, veliko molite, moji otroci. Molitev more premagati vsako zlo in uničiti hudičeve načrte. Ne opuščajte molitve. Molite z več ljubezni in vere…………….

POSLEDNJA PREIZKUŠNJA CERKVE

Iz Katekizma Katoliške Cerkve (KKC)

675 Pred Kristusovim prihodom mora Cerkev prestati poslednjo preizkušnjo, ki bo omajala vero številnih vernikov. Preganjanje, ki spremlja njeno romanje na zemlji, bo razkrilo “skrivnost hudobije” v obliki religiozne prevare, ki prinaša ljudem navidezno rešitev njihovih problemov za ceno odpada od resnice. Najhujša religiozna prevara je antikristova prevara, to je prevara lažnega mesijanstva, kjer človek poveličuje samega sebe namesto Boga in njegovega Mesija, ki je prišel v telesu.(KKC par. 675)

1 Jan 4, 6

6 Mi pa smo od Boga in vsak, kdor pozna Boga, nas posluša. Kdor pa ni od Boga, nas ne posluša. Po tem spoznavamo duha resnice in duha blodnje.

Raz 22, 18-19

18 Vsakomur, ki posluša preroške besede, ki so v tej knjigi, izjavljam: če bi jim kdo kaj dodal, ga bo Bog udaril z nadlogami, ki so opisane v tej knjigi. 19 Če pa bi kaj odvzel od besed, ki so v tej preroški knjigi, bo Bog odvzel njegov delež pri drevesu življenja in pri svetem mestu, ki sta opisani v tej knjigi.

 

1 Kor 6,9

9 Ali ne veste, da krivični ne bodo deležni Božjega kraljestva? Ne dajte se zavesti! Ne nečistniki ne malikovalci ne prešuštniki ne moške vlačuge ne homoseksualci “

 

  1. Tesaloničanom, 2, 3-4)

3 Kajti naše spodbujanje ne izvira iz zablode, ne iz nečistih nagibov, ne iz zvijačnosti, 4 ampak tako oznanjamo, kakor nas je imel Bog za vredne, da nam zaupa evangelij: pri tem pa ne skušamo ugajati ljudem, ampak Bogu, ki preizkuša naša srca.

 

Ezekiel 7, 25,26

25 Stiska prihaja; iskali bodo mir, pa ga ne bo. 26 Nesreča za nesrečo pride, slaba novica za labo novico. Tedaj bodo zahtevali videnje od preroka, a duhovnikovega pouka in nasveta starešin ne bo več.

 

A M E N

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja