NEOBJAVLJENA SPOROČILA V LETU 2017

2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 15.10.2017 (neobjavljeno)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu z mojim Srcem v rokah, ker sem zaskrbljena za zveličanje vsakega od vas. Vrnite se na sveto pot k Bogu, pokesajte se svojih grehov.

Sinovi in hčere, ki ne molijo ne bodo mogli vstopiti v kraljestvo, ki ga je obljubil moj Sin Jezus. Molite za Sveto Cerkev, ki je ranjena do temeljev, zaradi grehov Božjih služabnikov. Duše v grehu, brez luči, brez življenja, ne morejo pričevati drugim vernikom ljubezni in Božje prisotnosti.

Molite za duhovnike ker jim bo moj Božji Sin mnogo zaračunal. Mnogi so duhovno mrtvi, živijo v grehu in žalijo moje Brezmadežno Srce.

Sprejmite moja materinska povabila. Vrnite se na sveto pot h Gospodu. Ljubim vas in ne želim, da bi bili nesrečni. Mnoge zmote se razširjajo mnogim mojim otrokom kot če bi bile resnica. Ovce, ki slišijo in poslušajo glas mojega Božjega Sina se ne bodo pustile prevarati.

Močni laket Gospodov bo kaznoval človeštvo za njegove kriminal in grehe. Spovejte se in dnevno prejemajte Telo in Kri mojega Sina Jezusa, dokler lahko morete, ker bo prišel čas, ko bo v Božji hiši se vse spremenilo in mnogi bodo jokali in tožili. Jaz sem vedno ob vaši strani in nikakor vas ne zapustim.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 21.10.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vam govori in vas po meni kliče k spreobrnjenju. On želi vašo srečo in zveličanje. Spremenite življenje, sprejmite moja materinska sporočila, ki vam jih posredujem po mojem Brezmadežnem Srcu polnim ljubezni.

To je čas vrnitve k Bogu. To je čas spreobrnjenja, da morete ostati čim bližje mojemu Sinu Jezusu in njegovemu Božjemu Srcu.

Veliko molite, da bi imeli moč zmagati vsako preizkušnjo z vero in pogumom. Ne oddaljite se od svete poti Boga, ker za mnoge bo lahko prepozno, če ne spremenijo življenja, ker čas mineva. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu. Ljubim vas in vam dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 22.10.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vam govorim, ker vas ljubim in želim vas videti nekega dne ob moji strani v nebesih. Živite moja sporočila in spreobrnite svoja srca in svoja življenja v ljubezen do mojega Božjega Sina. Bog vas kliče k sebi. Obrnite se h Gospodu, kesajte se svojih grehov in delajte pokoro. Mnogi moji otroci so duhovno slepi in žalijo mojega Sina Jezusa z groznimi grehi.

Časi so kruti, ker mnogi nočejo vedeti za Gospoda, ker iščejo užitke sveta, denar in moč, a vse to bo prešlo, ker vse se s časom uniči,tudi človeško življenje ugasne.

Ne obešajte se na svet ampak odprite svoja srca in se vrzite v objem vašega Nebeškega Očeta, ker samo on vas lahko reši teh časov teme.

Velike preizkušnje bodo  in verne bodo učili velike napake, zaradi česar  bodo mnogi duhovno umrli in se vedno bolj in bolj oddaljevali od Boga. Ne popustit! Ne pustite se prevarati! Poslušajte moj glas in nič vas ne bo oddaljilo od poti resnice. Molite, molite, veliko molite, moji otroci. Molitev more premagati vsako zlo in uničiti hudičeve načrte. Ne opuščajte molitve. Molite z več ljubezni in vere. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 27.10.2017
Mir moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu!

Moj Božji Sin, ki ga vidiš v mojem naročju, me je poslal sem, da povabim človeštvo k spreobrnjenju.

Bodite vsi, možje in žene poslušni Božjemu klicu, ki vam ga daje, ker so težki in resni časi.

Moli, moj sin, moli in stori moliti, ker toliki imajo oči a ne vidijo, ušesa a ne slišijo. Mnogi so s svojimi srci, gnilimi od greha, ker tako hočejo, delati -prešuštvo, nečistosti in nezvestobe. Prosi Boga usmiljenja in njegovo Božjo luč za uboge grešnike, ker so mnogi v nevarnosti, da izgubijo njihovo mesto v slavi mojega Božjega Sina.

Satan strašno napada duše z napakami, z močjo, z nečistostjo in denarjem. Uporniške duše, to je kar danes najde Moj Sin.

Prosi moje Srce milosti za te duše skupaj z žrtvami in pokoro, da zadostimo Jezusovemu Božjemu Srcu. Njegovega Srca se lahko dotaknete tudi vi s prošnjo za njegovo Božje Usmiljenje.

Svet je na robu velikega brezna, ki vodi v pekel. Mnogi hodijo ne da bi videli kam so namenjeni. Moja Brezmadežna Nevesta vas je že mnogokrat klicala k Bogu a ni bila slišana.

Mnogi ne verjamejo njenim sporočilom matere, dvomijo v delovanje Svetega Duha v teh časih, ostajajo neverni, a bo prišel dan, ko se bodo mnogi kesali, da niso imeli odprtih svojih src za Božji klic, ki ga daje svetu.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se za rešitev vaših bratov, ki so daleč od dobre poti. Jaz vas ljubim in sem tu, da vas sprejmem v svoje Prečisto Srce. Odpiram svoj plašč in vas sprejmem tudi vanj ter prosim za vas in za vaše družine.

Molite, veliko molite in Bog bo v kratkem storil velik čudež za rešitev sveta. Blagoslavljam vas:

v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja