NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA ALI BELA NEDELJA 1104.2021

BELA NEDELJA – NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA

 

USMILJENI JEZUS, VSE MOJE MOLITVE, MISLI, BESEDE IN DELA DANAŠNJEGA DNE, IZROČIM TEBI, DA JIH PO POSREDOVANJU BREZMADEŽNE DEVICE MARIJE, SVETEGA JOŽEFA, MOJEGA ANGELA VARUHA IN SVETIH NADANGELOV MIHAELA, GABRIJELA IN RAFAELA,

UPORABIŠ ZA REŠITEV DUŠ IZ VIC. ŠE POSEBEJ TE PROSIM ZA MOJE DOMAČE IN ZA TISTE, ZA KATERE SE NIHČE ZANJE NE SPOMNI.

TVOJE USMILJENJE JE NESKONČNO IN TVOJA DOBROTLJIVOST NEIZMERNA, USMILI SE UBOGIH DUŠ V VICAH. AMEN

 

IZ DNEVNIKA SV. FAVSTINE KOVALSKE: 20 Kmalu zatem sem zbolela. Draga mati prednica me je z dvema drugima sestrama poslala na počitnice v Skolimów, nedaleč od Varšave. V tem času sem vprašala Gospoda Jezusa, za koga moram moliti. Odgovoril mi je, da mi bo naslednjo noč razodel, za koga naj molim. Vice.

Zagledala sem angela varuha, ki mi je naročil, naj mu sledim. Nenadoma sem se znašla na zameglenem kraju, polnem ognja, v njem pa [je bila] množica trpečih duš.
Te duše zelo goreče molijo, a zase zaman, samo mi jim moremo pomagati. Plameni, ki so jih žgali, se me niso dotaknili. Moj angel varuh me niti za trenutek ni zapustil. Te duše sem vprašala, v čem je njihovo največje trpljenje. Vice.
Soglasno so mi odgovorile, da je njihovo največje trpljenje hrepenenje po Bogu. Videla sem božjo Mater, ki je obiskovala duše v vicah. Duše naslavljajo Marijo z »Morska zvezda«. Ona jim prinaša olajšanje. Vice.

Želela sem se z njimi pogovoriti še več, a angel varuh mi je dal znamenje za odhod. Za vrati te ječe, polne trpljenja, [sem zaslišala notranji glas], ki je rekel: Moje usmiljenje tega noče, a pravičnost to zahteva. Od takrat sem s trpečimi dušami v vicah tesno povezana.

VSEM BLAGOSLOVLJENO

2. VELIKONOČNO NEDELJO

031 529 838

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja