NAŠA GOSPA MARIJI DO CARMO 15.7. 1994

Položite v moje srce o Marija, katerega od cvetov, ki je krasilo vaše Srce.
Položite v moje srce o Marija, katerega od cvetov, ki je krasilo vaše Srce.

Ali ne ješ vsak dan? Tako moramo poskrbeti tudi za molitev.

Kot tudi: tisti, ki dela je, kdor  ne dela ne je. Tako je tudi z odrešenjem. Kdor moli se bo rešil, kdor pa ne bo molil se ne bo rešil.

Odrešenje je odvisno od vsakega posameznika, od vsake osebe, toda pomoč ženske ali matere, ali prijatelja ali prijateljice je prav tako zelo sprejeta, to je zelo dobro. Želim spreobrnjenja za vse ljudi, za vse. (Naša Gospa v sporočilu Mariji do Carmo 15.7.1994)

2 thoughts on “NAŠA GOSPA MARIJI DO CARMO 15.7. 1994”

 1. O JEZUS JAZ TI SE POPOLNOMA IZROČIM,
  ”JEZUS, MISLI TI”

  Zakaj se po nepotrebnem vznemirjate. Prepustite meni vaše skrbi, in vse se bo uredilo. Resnično povem vam, da vsaka popolna slepa predaja Meni rešuje najbolj zapletene situacije. Izročiti meni neko zadevo ne pomeni se name jeziti, truditi se in obupovati, ker jaz vas spremljam in spreminjam vaš nemir v molitev. Izročiti se Meni pomeni blago zapreti oči duše in ne misliti na žalost, ponovno predati se v moje roke, da bi vas jaz, kot zaspane otroke v materinem naročju, prenesel na drugo stran.
  Vaše razprave in razmišljanja o problemih, vaših zaključkih in željah, da se sami spopadate z tistim, kar vas teži, vznemirja in žalosti, to je velika skušnjava. Čemu ne predate Meni svoje skrbi in težave?
  Koliko stvari naredim kadar se duša v svojih problemih, duhovnih ali telesnih obrača name, me gleda in govori “JEZUS, MISLI TI”
  Zaprite oči in se spočijte v meni. Malo milosti dobite, kadar srčno jih srčno želite prejeti, ko težite z molitvami po svoji volji. Veliko milosti pa dobite, kadar se v molitvi popolnoma izročite meni. Vi z bolečino molite, da vam odstranim to potrebo ali oni problem tako, kot vi hočete. Kličete k meni, da se jaz prilagodim vam in vašim idejam, kot bolnik, ki ukazuje zdravniku kako naj ga zdravi?
  Ne delajte tako, ampak molite kakor v Očenašu.
  »Posvečeno bodi tvoje Ime«, to pomeni bodi proslavljen v moji potrebi.
  »Pridi k nam tvoje kraljestvo«, naj se zgodi Božja volja za nas in za svet.
  »Zgodi se volja tvoja«, pomeni “JEZUS, MISLI TI ”
  Jaz posredujem s svojo vsemogočnostjo in rešujem najbolj zapletene situacije…Ti gledaš kako zlo napreduje namesto, da bi gledal kako se zmanjšuje. Ne vznemirjaj se, zapri oči in mi z zaupanjem reci ” ZGODI SE TVOJA VOLJA “MISLI TI JEZUS.
  Povem ti, da jaz mislim in posredujem kot zdravnik in delam čudeže takrat ko je potrebno. Vidiš kako si slaboten, ne skrbi, zapri oči in reci ” JEZUS MISLI TI” Povem ti, jaz bo mislil!
  Nasprotno izročitvi je zaskrbljenost, vznemirjenost in razmišljanje o posledicah nekega dejanja. To je isto kot vznemirjenje otroka, ki zahteva, da mama misli na njegove potrebe na način, kot on to želi in, da mu izpolni njegove ideje in muhavost.
  Zapri oči in dovoli, da te nosim z močjo moje milosti, dopusti, da jaz delujem, zapri oči in ne misli na sedanji trenutek, zavrni misel na prihodnost kot preizkušnjo.
  Spočij se v meni, zaupajte v mojo dobroto in PRISEGAM TI S SVOJO LJUBEZNIJO, da bom če mi v svoji izročitvi samo rečete MISLI TI, resnično jaz mislil na vašo situacijo, vas potolažil, osvobodil in vodil. In če vas moram voditi po drugačni poti od tiste, ki ste si jo vi zamislili, vedite, da vas tedaj učim in nosim vas v svojem naročju, ker ni močnejšega zdravila od posredovanja moje ljubezni.
  Jaz mislim samo tedaj kadar vi zaprete oči. Ne morete spati, želite vse preveriti, izprašati, misliti, tako se prepuščate človeški moči, še slabše ljudem in zaupate v njihovo posredovanje. Prav to je tisto, kar moti moje besede in moje pogled.
  O ko bi vedeli kako jaz čakam na to vašo popolno izročitev, da bi vam lahko izkazal svojo dobroto, in kako se žalostim ko vas vidim vznemirjenje. Satan se trudi da bi vas vznemirjal, raztresal in naredil nezaupljive, da bi vas iztrgal iz mojih rok in vas izročil v plen človeškim pobudam.
  Zaupajte vame, spočijte se v meni, izročite mi popolnoma vse. Jaz delam v meri vaše izročitve in vašega zaupanja. Delim milosti, ko ste popolnoma nemočni.
  Izroči se mojemu srcu…. in videl boš. Hočem da veruješ moji vsemogočnosti, ne zanašaj se nase, dovoli mi da pridem, dovoli mi da te obiščem, dovoli da izlijem na te svojo vsemogočnost. Če se prepustiš meni, ti bom dal vse potrebno za večni načrt. Dal ti bom čute ki so ti potrebni, dal ti bom sočutje do bližnjih, delal in govoril boš to kar jaz hočem.
  Če boš izpolnjeval Božjo voljo boš moj brat, moja sestra in mati. Ostanite v moji ljubezni, iščite, trkajte, prosite in boste prejeli .Dano vam bo!

  Ni bolj učinkovite devetdnevnice kot je ta.
  O JEZUS JAZ TI SE POPOLNOMA IZROČIM, ” JEZUS, MISLI TI”

  1. Dragica, hvala za prevod molitve ISUSE, MISLI TI!
   Hvala ti za ustni pričevanje o molitvi te devetdnevnice, da Jezus
   odpira še najbolj ranjena srca in jih ozdravlja!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja