NAŠA GOSPA EDSONU GLAUBER 25. DECEMBRA 2004

Brescia, 25. december 2004

Naša Gospa Edsonu Glauberju de Souza Coutinhu

Mir mojega Sina Jezusa naj bo s teboj!

Dragi otroci, jaz sem vaša nebeška Mati in v tej praznični noči, ko se nebesa združijo z zemljo, da bi slavili, častili in hvalili Gospoda, mojega Sina Jezusa, ga vzamem v naročje, da bi blagoslovila vas in vaše družine, ter vas še enkrat kličem k miru. Otroci moji, Jezus je mir za vas in vaše družine. Ponudite mu svoja srca, da bo njegov mir preoblikoval vaša življenja in vas napolnil z veseljem.

Svet potrebuje Božji mir in jaz, Kraljica rožnega venca in miru, v tej sveti noči posredujem za dar miru v svetu.

Otroci moji, ljubite Jezusa. Moj božanski Sin vas zelo ljubi in si želi vaše sreče. Ves raj se združuje z vami, da bi poveličeval in oboževal mojega Sina. Koliko veselja čutim, ko vas vidim vse zbrane v molitvi. Naj vam moj Sin da svoj blagoslov. S svojim življenjem pričujte o Jezusovi ljubezni
svojim bratom in sestram. Danes jaz, moj Sin in sveti Jožef blagoslavljam vaše družine. Mir, mir, mir. Še močneje molite za mir. Če se ljudje ne bodo vrnili k Jezusu, ne bodo mogli doživeti edinosti in ljubezni v svetu. Prinesite vsem mojim otrokom moje nebeške pozive, kajti Bogu se mudi. Želim vas obogatiti s svojimi nebeškimi milostmi, da bi vsakdo intenzivno ljubil mojega Sina Jezusa, kakor ga ljubim jaz.

Otroci moji, prepustite se v Jezusove roke. Približajte se njegovemu božanskemu Srcu in našli boste odrešenje.

Vse blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

O Jezus, ljubim te in darujem ti svoje srce, da ga spremeniš v svoje bivališče.
Jezus, želim živeti združen s teboj in vsem bratom in sestram pričevati o tvoji usmiljeni ljubezni. Jezus, reši me, reši me. Amen!

Med prikazovanjem mi je Devica Marija pokazala zelo žalostno vizijo nečesa, kar se bo kmalu zgodilo, vendar tistega večera nisem mogel ničesar reči, saj je bil božični dan in sem moral izraziti veselje. To, kar mi je pokazala, me je spomnilo na neko videnje iz preteklosti, ki se je zgodilo v Itapirangi leta 1996

V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja