NA KONCU BODO NAŠA ZDRUŽENA SRCA ZMAGALA 09.03.1998

 

SPOROČILO PRESVETE DEVICE MARIJE  9. marca 1998, okrog 21.20) Edsonu Glauber

Sveti Jožef je prišel v vijoličnem plašču in beli tuniki, Marija pa v modrem ogrinjalu in beli obleki. Dete Jezus je bilo v naročju svetega Jožefa, oblečeno v belo.

»Dragi moj sin, Jaz, moj Sin Jezus in Moj deviški ženin Jožef v tej noči blagoslavljamo ves svet. Vse kličem, da prisluhnejo svetim sporočilom našega Gospoda in po njih živijo. Spreobrnite se! Vsak dan molite sveti rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat apostolsko vero. V Amazoniji se bodo ljudje množično odvrnili od vere, prav zato naprošam vse, naj neprenehoma molijo in nadaljujejo s sedemkratno molitvijo vere. Mnogi bodo namreč v težkih trenutkih, ki prihajajo, izgubili vero in zapustili Sveto Cerkev. Da bi lahko preprečili to zlo in mračne dneve, jih jaz, njihova Mati, pozivam k vztrajnosti v molitvi. Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa.

Otrok moj, vsem častilcem prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebne milosti in moje materinske navzočnosti. Z Materinskim Srcem stojim ob strani sleherni hčeri in slehernemu sinu, pomagam in tolažim, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila svojega prečistega ženina Jožefa. Vsem, ki bodo karkoli z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom to posredovala Nebeškemu Očetu, svojem Božjemu Sinu Jezusu in Svetemu Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. Otrok moj, ljudje se bodo na ta način naučili ljubiti mojega Sina Jezusa in mene z ljubeznijo mojega ženina Jožefa. Tako bodo deležni najčistejše ljubezni naših Treh Src.

Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin Jožef stojimo ob strani vsakomur izmed vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Po Marijinem sporočilu je Sveta Družina podelila svoj blagoslov in medtem  ko so se dvigovali proti nebu, se je Marija nasmehnila in rekla:

»Na koncu bodo naša združena Srca zmagala!«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja