MOLITEV SVETE MATERE

Molitev Svete Matere

O Sveta Mati, naj tvoj materinski pogled poln ljubezni vedno bedi nad mano za moje odrešenje. Naj moja družina, po tvojem Brezmadežnem Srcu, pripada popolnoma tvojemu Sinu Jezusu. Kraljica Rožnega Venca in Miru, napolni naša srca z Božjim mirom, da bomo lahko priče vsem, ki potrebujejo nebeške blagoslove in milosti. Sedež našega zavetja in varstva, sedaj in ob naši smrtni uri. Amen! (Molitev, ki jo je naučila Kraljica Rožnega venca in Miru 04.02.2014 Itapiranga-AM)

Kraljica Rožnega venca in Miru, obišči naše družine, ozdravljaj naša srca, osvobodi nesrečne njihovih suženjstev, daj nam milost in moč, da premagamo hudiča in greh. Nauči nas reči kot ti: MOJA DUŠA POVELIČUJE GOSPODA! Amen (03.07.2014)

P.s.: Marija je ob ponovitvi prikazovanj v Itapirangi po 18 letih rekla: Ponovno sem se vrnila, da pomagam svojim otrokom v teh težkih časih, ki se bližajo. Marija s svojimi prikazovanji in prisotnostjo na tolikih krajih sveta prinaša nebeške blagoslove in mir, kot skrbna Mama, ki skrbi za svoje otroke vsega sveta.

Blagoslovljen dan po Treh Svetih Srcih vsem, ki to berete. Istočasno vas vabim, da posvetite svoje družine Svetim Trem Srcem. Pokličite in vam bom poslala potrebne obrazce ali si sprintajte. Očiščujte svojo dušo v zakramentu odpuščanja – svete spovedi.

031 529 838 Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja