MOLITEV, KI JO JE NAUČIL NADANGEL MIHAEL 14.09.2020

 

Molitev, ki jo je naučil sveti Nadangel Mihael 14.09.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu, Gospodov sin!

Moli to molitev, ki te jo sedaj naučim, po naročilu Gospoda in njegove Brezmadežne Matere:

Gospod, v svoji Božanski Volji preženi vsa lažna prijateljstva, ki so polna ljubosumja in zavisti, ki s svojimi divjimi jeziki širijo zlo, usmerjajo Satanov strup proti nam in našim družinam. Osvobodi nas njihovih pasti, njihovih zvijačnosti in naj usta vseh naših klevetnikov onemijo, ker samo ti si Bog naše odrešenje. Razprostrti pred tvojo Sveto Božjo Prisotnostjo te priznamo in razglašamo za edinega Gospoda našega življenja.

Naj bo tvoje Presveto Srce naše varno zatočišče in naj bo tvoj Sveti Križ Slavni in mogočni vedno med nami in temi ljudmi, ki želijo našo pogubo in padec, kot obrambni ščit, ki uničuje vsa satanova dejanja, obrekovanja in vse besede prekletstva, ki prihajajo od vsakega med njimi.

Naj nam tvoje Svete Rane, slavne Rane dajo osvoboditev in zmago nad vsem zlom. Amen!

Potem beremo Psalm 140

Psalm 140 (139)

Prošnja za varstvo pred sovražniki 2 Reši me, GOSPOD, pred hudobnim človekom, čuvaj me pred možmi nasilja, 3 ki v srcu premišljujejo hudobije, vsak dan netijo vojne.

4 Svoje jezike brusijo kakor kača, gadji strup je pod njihovimi ustnicami.    5 Varuj me, GOSPOD, pred rokami krivičnika, čuvaj me pred možmi nasilja, ki premišljujejo, kako bi izpodnesli moje korake.

6 Prevzetneži so nastavili zanko zame in vrvi, razpeli so mrežo ob poti, pasti so položili zame.  7 Dejal sem GOSPODU: »Ti si moj Bog, prisluhni, GOSPOD, glasu moje prošnje.

8 GOSPOD, moj Gospod, moč moje rešitve, zaščitil si mojo glavo na dan boja. 9 GOSPOD, ne izpolni krivičnikove želje, njegovega naklepa; ne dopusti, da bi se dvignili.«    Sela.

10 Glava tistih, ki me obdajajo, muka njihovih ustnic naj jih pokrije. 11 Naj dežuje nanje žareče oglje, naj jih strmoglavi v ogenj, v brezno, da nikoli ne vstanejo.

12 Jezikač naj ne bo trden na zemlji, nasilnika naj hudobija prežene v prepad. 13 Vem, da bo GOSPOD izvršil sodbo za nesrečnega, pravico za ubogega. 14 Zares, pravični se bodo zahvaljevali tvojemu imenu, iskreni bodo prebivali pred tvojim obličjem.

Jaz sem vedno ob tebi, da ti pomagam v največjih življenjskih preizkušnjah. Mir tvojemu srcu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja