MOLITEV K SVETEMU NADANGELU MIHAELU, KI JO JE JEZUS NAUČIL EDSONA GLAUBER 7.10.2020 – Manaus/AM

 

MOLITEV K SVETEMU NADANGELU MIHAELU, KI JO JE JEZUS NAUČIL EDSONA GLAUBER 7.10.2020 – Manaus/AM

Sveti nadangel Mihael, Najplemenitejši Princ Nebeške vojske, po naročilu, moči in Božji Volji, bori se s tistimi, ki nas napadajo in brani nas s svojim mečem. Prepreči vsa zla in uniči vsako hudobna dejanja, ki so bila storjena zoper Delo naše Gospe in njena Prikazovanja v svetu, kot tudi proti nam in našim družinam.

Zdrobi z Božjo močjo ponosno Satanovo glavo, vseh peklenskih demonov in njegovih hudobnih agentov, ki želijo uničiti in preganjati Kristusovo Cerkev, Nevesto Brezmadežnega Jagnjeta.

Preženi vse tiste, ki ne smejo ostati ob nas, ki s svojimi hudobnimi dejanji in njihovim negativnim življenjem brez Boga napadajo naše misli, telesa in duše; oddalji vsako laž, vsako neresničnost in hinavščino, osvobodi nas lažnih prijateljstev in tistih ljudi, ki nam nastavljajo zanke in prevare, ki nas izkoriščajo in se posmehujejo naši dobrohotnosti.

Zaupamo v moč tvojega posredovanja pred Božjim Prestolom, prepričani, da nas bo Gospod rešil vsega tega zla in nevarnosti za dušo in telo. Mogočna Kraljica Presvetega Rožnega Venca in Kraljica Angelov, prosi za nas.

Sveti nadangel Mihael, brani nas v boju, da se ne bomo pogubili na Zadnji Sodbi. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja