MOLITEV ANGELA MIRU V FATIMI , KI JO JE DAL TREM PASTIRČKOM – 1916

(Iz sporočila Kraljice Rožnega Venca in miru Edsonu Glauber 13.05.2020)

“Veliko molite v svojih domovih molitev, ki jo je Angel Miru naučil moje otroke pastirčke. Ulezite se z obrazom obrnjenim k zemlji, prosite Boga odpuščanja zase osebno in za grešnike vsega sveta.”

Molitev  Molitev  Molitev  Molitev

Spomladi leta 1916 se je Božji poslanec predstavil kot angel miru in povabil otroke k molitvi. Nato je pokleknil na zemljo in se s čelom dotaknil tal ter trikrat molil, otroci pa za njim:

 »Moj Bog, verujem vate, molim te, upam vate in te ljubim nadvse. Prosim te odpuščanja za tiste, ki ne verujejo, ne molijo, ne upajo in te ne ljubijo.«

V jeseni istega leta se je angel miru tretjič prikazal. V roki je držal kelih in nad njim hostijo, od katere je kapljalo nekaj kapelj krvi. Pustil je kelih in hostijo viseti v zraku, se vrgel na tla in trikrat ponovil molitev:

»Presveta Trojica, Oče, Sin in Sveti Duh, molim te iz dna srca in ti darujem predragoceno telo in kri, dušo in božanstvo Jezusa Kristusa, navzočega v vseh tabernakljih sveta, v zadoščenje za žalitve, bogoskrunstva in brezbrižnosti, s katerimi ga žalijo ljudje. Po neskončnem zasluženju presvetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega te prosim za spreobrnjenje ubogih grešnikov.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja